Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: AVP NA LINUXA !!!!!!!!!!!!!!!!!
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

AVP NA LINUXA !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale jaja!

Ale po kolei: pare dni temu postawilem na probe LINUX MANDRAKE 8.2 i coraz bardziej mnie ten system wciaga (polecam - mozna bez problemu zainstalowac zachowujac winde, wiec mozecie bez stresu sprobowac - system do kupienia z magazynem linux+ za pare groszy lub do sciagniecia za darmo z netu). Jestem na razie zielony ale potrafie juz zainstalowac czy skompilowac jakis program. Zaczalem szukac jakis senswnych gierek na ten system i... procz sporej ilosci fajnego stuffu jak linuxowe wersje emulatorow znalazlem pare "darmowych" gierek. Cudzyslow zostal uzyty bo sa to linuxowe porty gier ktorych kod zrodlowy zostal udostepniony i bardzo czesto wymagaja do funkcjonowania przegrania jakies plikow z oficjalnego wydania (np udostepniany jest kod zrodlowy a nie np pliki *.pak z quake'ow, etc)

A ponizej adres skad juz wkrotce mozna bedzie sciagnac linuxowy port dla AVP:

http://www.icculus.org/avp/

Dla mnie bomba Smile
2002-04-20 05:21:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
[HeLL]Matek

Private

Mnie ciekawią zeczy do AvP2 Smile
2002-04-24 20:21:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Liv3sMack

Private

hyhy a mnie nie Smile AvsP2 jest nudne moim zdaniem. Nie ma tej dynamiki co w AvsP:GE :/
2002-08-15 21:17:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu