Autor |
Temat: ALIEN V - nowe ploty ;] |
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
ALIEN V - nowe ploty ;]
Podaje za serwisem FILM na WP.pl:
ŻRÓDŁO:
http://film.wp.pl/wiadomosc.html?id=52974
[blockquote][b]Schwarzenegger w Obcym 5?[/b]
Do masy plotek dotyczących piątej części Obcego kolejne trzy grosze dorzucił właśnie James Cameron, który w jednym z ostatnich wywiadów zdradził, że nie wyklucza realizacji filmu.
Reżyser przyznał, że nienawidzi Obcego 3 i jego film utrzymany będzie w klimacie zbliżonym do Obcy - decydujące starcie z masą bohaterów i jeszcze większą ilością Obcych.
Cameron powiedział, że w obrazie wystąpi Sigourney Weaver bez której nie wyobraża sobie serii. Zdradził również, że rozważa możliwość obsadzenia w jednej z ról Arnolda Schwarzeneggera. Ech - chłopaki najwyraźniej się lubią...
[/blockquote]
Oby to byla tylko plotka ; )
Zagral juz w Batmanie 4 i co z tego wyszlo ? :D
BTW jesli komus sie bedzie chcialo, to moze warto to tego topica wrzucac nowe doniesienia o A 5?
|
|
2003-07-08 17:40:34
|
|
Private
|
Arnold zdrajco Predatora??
|
|
2003-07-08 20:06:02
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
ja do takich "rewelacji" podchodze jak, swojego czasu, do plotek o roli dicaprio jako Aragorn w Władcy.  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-07-09 09:21:13
|
|
Lance Corporal
|
no może spox byloby zobaczyc arnolda w obcym ale po obejrzniu T3 może zaszkodzić klimatowi bo bedziemy go pamietać jako TERMINATORA super maszyne a nie człowieka hehe chyba ze będzie grał syntetyka  
|
|
2003-07-09 19:30:58
|
|
Private
|
arnold w obcym5 , chyba że na początku filmu wyskoczy z niego obcy
|
|
2003-07-12 18:07:40
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Przykra sprawa, ale prawdopodobnie nie zobaczymy S.W. w roli Ellen Ripley.
Actress Sigourney Weaver says her role in the Alien movies is over, but you should never say never, according to the Ananova news agency. She thinks there'll be another Alien, but she probably won't be taking up the role of Ellen Ripley again.
"I know there's a script, but I haven't read it," Weaver says. "Never say never, but I'm pretty sure this thing is over for me."
In the same news story, Weaver also expresses displeasure at the current slate of female action heroes.
"To me, big breasts, hot pants and a gun in your hand aren't what makes a heroine," Weaver says.
Czyżby zapowiadał się nowy rozdział w sadze? ____________________________________
|
|
2004-09-23 17:58:08
|
|
Predator895.
For The Last Time
|

Staff Sergeant
|
I wszystko jasne
|
|
2004-09-23 19:47:38
|
|

Gunnery Sergeant
|
Wydaje mi sie jednak,ze to tylko plotki,ktore nasilaja sie raz na rok-dwa lata.Nikt nie zapowiedzial produkcji AlienaV,a po niewielkim sukcesie kasowym Ressurection wszelkie pogloski sa raczej malo wiarygodne..Niby AvP sie sprzedal,ale wydaje mi sie,ze predzej nakreca druga czesc AvPka wlasnie,a nie V Aliena.
Zwlaszcza,ze Weaver wypowiada sie o swojej roli dosyc niepochlebnie..;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-09-23 20:32:36
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Settesz napisał: | Wydaje mi sie jednak,ze to tylko plotki,ktore nasilaja sie raz na rok-dwa lata.Nikt nie zapowiedzial produkcji AlienaV,a po niewielkim sukcesie kasowym Ressurection wszelkie pogloski sa raczej malo wiarygodne..Niby AvP sie sprzedal,ale wydaje mi sie,ze predzej nakreca druga czesc AvPka wlasnie,a nie V Aliena.
Zwlaszcza,ze Weaver wypowiada sie o swojej roli dosyc niepochlebnie..;]
Ssy |
Tfu, tfu, tfu...
Na psa urok!!!!
Wypluj te słowa - ŻADNEGO SEQUELA do AvP.
TO BYŁA POMYŁKA.
A co do Aliena V to się kompletnie nie zgodzę. Myślę że ten projekt ma o wiele większe szanse na realizację. Nowy film Andersona pozostawił taki niesmak,że musi minąć sporo czasu aż ludzie zapomną o tym koszmarze. ____________________________________
|
|
2004-09-23 20:38:42
|
|
Predator895.
For The Last Time
|

Staff Sergeant
|
ja mam nadzieje ze 5 część wyreżyseruje Cameron i będzie związana z planetą LV-426 na której czyha nie tknięty statek obcych z jajami
Ale i tak dla mnie Saga Aliens zakończyła się na Alien 3
<FOR THE LAST TIME> jak to mówiła Riplay
a AVP jeszcze nie widziałem
|
|
2004-09-23 21:23:31
|
|

Gunnery Sergeant
|
No ale patrzac powaznie to-AvP sie sprzedal(przynajmniej z tego co mi wiadomo),i ten powod moze pociagnac za soba realizacje kolejnej czesci(modlcie sie,zeby nie zrobil jej Anderson;).
Jezeli zas chodzi o Alien:Ressurection,to..Zawiodl.Nie byl dobry.Byl dziwny.I kontynuacja tegotego z kolnem Ripley przeraza mnie bardziej niz srednio udany AvP2.Wiec.Zalezy kto sie za ta V wezmie;]
Jezeli Scott lub Cameron np,to be my guest.Ale jesli jakis nowicjusz pokroju Andersona,to moze wyjsc cienizna pokroju AvP.No i pamietajmy,ze Alien:Ressurection byl mniej dochodowy niz AvP,i co za tym idzie,ma mniejsze szanse na kontynuacje.
Normalne prawa rynku,niestety;]
Dlatego wszelkie pogloski o AlienV nalezy wstawic miedzy plotki dopoki studio(Fox)nie wypusci komentarza na ten temat.
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-09-24 00:53:56
|
|

Lieutenant Colonel
|
HICKS napisał: |
Tfu, tfu, tfu...
Na psa urok!!!!
Wypluj te słowa - ŻADNEGO SEQUELA do AvP.
TO BYŁA POMYŁKA.
A co do Aliena V to się kompletnie nie zgodzę. Myślę że ten projekt ma o wiele większe szanse na realizację. Nowy film Andersona pozostawił taki niesmak,że musi minąć sporo czasu aż ludzie zapomną o tym koszmarze. |
Koszmarze dla kogo? Dla paru nawiedzeńców na tym forum???
Nie zdziwię się, jesli statystycznemu zjadaczowi chleba to gówno sie podobało.
Bo to przecież "efektowny" film s-f, zwykli zjadacze chleba nie pamiętają o trylogii, a nawet jesli.. nic ich nie obchodzą jakieś bullshity, nie wgłębiaja się w fabułę. Film ma być miły dla oka. Lud idzie do kina, żeby oderwać sie od codzienności oglądając film i zapomnieć o nim po wyjsciu.
Co do A5. Ta cała zabawa miałaby jakiś sens, gdyby to miało być ostateczne zakończenie, jak wcześniej zapowiadano. I to właśnie z Siggi w roli Ripley. To ona ostatecznie musi zakończyć tę opowieść. Historia musi zatoczyć koło. A za stery reżyserki musi usiąsć Scott. Także tylko wtedy kręcenie na siłe A:R byłoby na miejscu.
Jeśli nie bedzie Ripley, to dostaniemy następną trylogię, tylko po co?
Myśle, że nie u d a się nakręcić czegoś lepszego niż trylogia, to jest prawie pewne. Tutaj wtórność jest raczej nieunikniona.
Tak więc Alien 5 musi być końcem tej opowieści, końcem w wielkim stylu i najlepiej stworzonym przez duet Cameron - Scott.
Chociaż z drugiej strony nie zgadzam się z Settyszem. Nowicjusze nie zawsze są bici, najlepszy przykład to Fincher. A3 był jego debiutem. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-24 10:36:49
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Surtsey napisał: | Nowicjusze nie zawsze są bici, najlepszy przykład to Fincher. A3 był jego debiutem. |
to akurat chybione porównanie nawet bardzo, bo swego czasu ludzie wieszali psy na Obcym 3 tak samo jak na A:R czy AvP . POdobnie jak w tamtych filmach bullshit goni bullshit  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-09-24 14:02:31
|
|
Predator895.
For The Last Time
|

Staff Sergeant
|
SAMMAEL napisał: | Surtsey napisał: | Nowicjusze nie zawsze są bici, najlepszy przykład to Fincher. A3 był jego debiutem. |
to akurat chybione porównanie nawet bardzo, bo swego czasu ludzie wieszali psy na Obcym 3 tak samo jak na A:R czy AvP . POdobnie jak w tamtych filmach bullshit goni bullshit  |
bo sa ciotami któRZy nie potrafiĄ doceniĆ tego zajebistego debiutu Finchera proste ;]
|
|
2004-09-24 17:21:34
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
 ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-09-24 18:53:36
|
|

Staff Sergeant
|
Nie bojta sie panockowie, ryplej bedzie grala w piatce. Teraz zdzira sie wykreca ze ona ni ni, ze stara, nieapetyczna i w ogole do gazu ale jak jej zielonymi przed nozdrzami powachluja to zaraz w try miga poleci aktorzyc ryplejowa na Ziemi i w ogole ! Aliena urodzi a jakze ! Tzn. tego pol na pol czy jakos tak.
Alien fajf bedzie predzej czy pozniej zrobiony budziet... O_o
A cameron to buc skoro nienawidzi aliena 3, dla mnie filmidlo to jest lepsiejsze od jedynki, gdyby dezajn obcaka byl taki jak w 2 to bym lezal i kwiczal z radosci a tak to tylko kwicze.
avp mi sie podobal bo nie ogladalem.
powiedzialem
piok
|
|
2004-09-24 21:28:43
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
tez uwazam ze jesli juz bedzie 5 to siggi tez tam bedzie. o ile sie nie myle to w wywiadch AQ tez była mowa ze miało jej nie byc w 4 a była wiec i tu pewnie sie uda. powie sobie "to juz ostatni raz" i tak to pójdzie :]
Piok - masz racje - alien w 3 i 1 jest znacznie lepszy niz w 2. Cameron jest dziwny. Fincher wykonał wspaniała robote a V powinien zrobic Ridley :] na nim i ripley sie zaczęło i na nich sie powinno skonczyc. to by było najpiękniejsze... ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2004-09-24 22:11:12
|
|

Staff Sergeant
|
khy hy hy, ale ja napisalem ze jakby dezajn aliena w alienie 3 byl taki jak w alienie 2 ( hehehehehe ) to bym lezal i kwiczal a tak tylko kwicze ergo dezajn aliena w 2 podoba mi sie bardziej niz dezajn aliena w 3 :>>. Innymi slowy wyglad obcego w 3 jest dla mnie be, wyglad aliena w 2 jest cacy
niezly offtopic :>
|
|
2004-09-24 23:18:58
|
|

Gunnery Sergeant
|
A VI?:]
|
|
2004-09-25 03:15:18
|
|
Private
|
powtarzam ze autor kolejnej odslony aliena powinien udac ze 4 czesci nigdy nie bylo. marines musza powrocic. ale juz mi sie niechce po raz kolejny o tym gadac. prawda jest taka ze zapodadza badziewiasta kontynuacje 4 czesci dziejaca sie na ziemi z łinonom rajder i w ogole. a kolejny udziwniony powrot obcego zacznie sie dziwnie kojarzyc z piatkiem 13 albo pokrewnymi filmami. ja chce camerona!
|
|
2004-09-25 19:03:15
|
|
|