Autor |
Temat: Wiecie co, AvP to bardzo dobry film! |
TonyHudson
Młodszy brat Hudsona :)
|

Sergeant
|
Wiecie co, AvP to bardzo dobry film!
Ochłonąłem od Obcego i tym podobnych na około rok, czasami się z nimi stykałem, odszedłem od tej obsesji na jakiś czas. Dzisiaj włączyłem sobie AvP i bomba! Kiedy pierwszy raz AvP oglądałem (było to zaraz po Aliensie i Alienie 3), to nie spodobał mi się. Najpier trzeba oczyścić umysł i odpowiednio odpierać ten film, traktować go jako inny ciąg fabuły, inny pomysł na film (franchise). Raz przeczytałem o tym, ile Anderson poświęcił i z jakim zapałem robił ten film, potem zacząłem to doceniać. Muzyka w tym filmie jest superowa i pogłębia klimat (ściągnijcie sobie ost). Jedyne na co mogę narzekać to końcowa walka i sam koniec, ostatnia scena przed napisami z tym predalienem, nie powinno się kończyć czymśm co buduje akcje. Nie spodobał mi się również pomysł, żeby wprowadzić obcokrajowców do ekspedycji na tą wyprawę (chyba, żę byłby Polak ). Jedyne co powiem, abyście się ze mną nie kłucili to to, że AvP nie dorównuje żadnej części Obcego z wyjątkie A:R, z tym się waha.
|
|
2006-11-02 22:17:05
|
|

Staff Sergeant
|
No oczyscilem umysl i rzeczywiscie odpowiednio ODPIERAM ten film.
Ten film to tragedia. Nawet A:R do piet nie dorasta. Nie wspominajac juz o trylogii czy P1 i P2. Ten film ssie tak bardzo, ze az szkoda gadac.  ____________________________________ In an insane world a sane man must appear... insane.
|
|
2006-11-03 00:54:02
|
|
TonyHudson
|

Sergeant
|
Widzę, że nie odbierasz dobrych stron tego filmu tylko same te które odpychają widza. Kompletnie źle oceniasz ten film.
|
|
2006-11-03 06:19:59
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Hmmm..te posty moznaby przeniesc do tematu o avp - zeby nie było ich "ileś".
Wracajac do tematu - ja w dalszym ciagu uwazam ten film ze naprawde zły. Ogladajac film naprawde nie zauwazylem niczego co by mi sie spodobało. I Hudson nie mow ze zle odbiera ten film bo kazdy odbiera go indywidualnie, nie ma zadnej zelaznej zasady jak ma byc odbierany. Mnie sie AR zawsze podobało, jasne nie mialo juz jako takiego klimatu grozy, jest to znacznie bardziej film akcji, niemniej podoba mi sie. Ma mniej 'krzaczkow' ktore mnie raza niz avp. ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2006-11-03 12:47:05
|
|

Lieutenant Colonel
|
TonyHudson, co piłeś, co paliłeś?
Mnie nawet wizyta u dentysty sprawiłaby większą przyjemność niż oglądanie tej herezji... Ba herezja jest nawet przyjemna, toć to jest po prostu kawał mokrej kupy.
|
|
2006-11-03 14:00:17
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Corvax napisał: | TonyHudson, co piłeś, co paliłeś? |
Nic nie pił, nic nie palił tylko przy pomocy tanich prowokacji stara się podtrzymać to forum. ____________________________________
|
|
2006-11-03 14:07:55
|
|
TonyHudson
|

Sergeant
|
Corvax przecierz widać jak nic po twojej wypowiedzi, że jesteś uparty co do tej opinii, wiem jak to jest, może rok temu tak lubiałem pogadać. Hicks, nie musisz tutaj wprowadzać humoru bo naprawdę chce pokazać, że AvP jest dobrym filmem, porównajcie sobie go do innych filmów akcji sci-fi, zobaczycie, że film jest bardzo dobry. Pewnie przeczytaliście w moim pierwszym poście co mi się nie podobało i wam pewnie też się to nie podoba. AvP ma dużo dobrych scen tylko nie chcecie dopuścić do swoich mózgów, że AvP ma coś dobrego bo blokują wam to takie komentarze jak "AvP to klapa, zrypany przez Andersona, Anderson to głupek". Przyznam, że Anderson nie popisał się szkieletem fabuły, jednak pomysł na miejsce akcji i scenografia była dobra, tzn. dobra i nic poza tym bo mogli pokazać w tej piramidzie wiele ciekawszych rzeczy. Jak mówiłem walka na samym końcu jest naiwna i jej przebieg jest, że tak powiem żałosny. Wkurzyło mnie, że nie pomyśleli o AvP jako o filmie z fabułą która jest furtką do następnych części. Film ma też sporo zalet, Anderson się postarał i dobrą reżyserkę wykonał z myślą o innych częściach Obcego. Mimo tego reżyseria nie pomogła słabemu scenariuszowi i przezto mało kto nie uznaje tego filmu za dobry. Czasami przypomina on Aliena 3, podobny gotycki klimat i trochę piekielny kiedy pokazywali królową. Walki obcego z predatorem były genialne, ale zbyt zjechane z komiksu co bardzo odchodziło od filmów z serii Obcego. Inne metody reżyserskie jakie Anderson użył z Obcych można wyczytać na filmwebie. Możliwe, że reżyser z AvP2 nie będzie tak zaangażowany i nie poświęci swojego umysłu dla porządnego "oklimacenia" filmu. Modle się aby tak nie było i czekam na AvP2, a wersję reżyserską AvP nie wiem czy ktoś oglądał ale ja jeszcze nie i słyszałem, że jest lepsza, bo Anderson dodał ze swojej reżyserki to czego żałował, że nie było w kinówce.
Pozdrawiam.
|
|
2006-11-03 16:41:23
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
TonyHudson napisał: | Hicks, nie musisz tutaj wprowadzać humoru bo naprawdę chce pokazać, że AvP jest dobrym filmem |
Piszesz takie głupoty, że humor jest tu jak najbardziej na miejscu.
Cytat: | porównajcie sobie go do innych filmów akcji sci-fi, zobaczycie, że film jest bardzo dobry. |
Porównałem. Między innymi na tym oparłem ostateczną ocenę filmu - DNO.
Cytat: | AvP ma dużo dobrych scen tylko nie chcecie dopuścić do swoich mózgów, że AvP ma coś dobrego bo blokują wam to takie komentarze jak "AvP to klapa, zrypany przez Andersona, Anderson to głupek". |
Ty wiesz najlepiej jaka jest nasza motywacja w takiej a nie innej ocenie AvP. Skąd wiesz że to akurat wpływa na naszą ocenę? Nie brałeś może pod uwagę że film nam się nie podobał bo był W NASZYM ODCZUCIU PO PROSTU NĘDZNY?
Cytat: | Przyznam, że Anderson nie popisał się szkieletem fabuły, jednak pomysł na miejsce akcji i scenografia była dobra, tzn. dobra i nic poza tym bo mogli pokazać w tej piramidzie wiele ciekawszych rzeczy |
To argument przeciwko filmowi i Andersonowi jako reżyserowi.
Cytat: | Jak mówiłem walka na samym końcu jest naiwna i jej przebieg jest, że tak powiem żałosny. |
Kolejny argument aby nie lubić AvP.
Cytat: | Wkurzyło mnie, że nie pomyśleli o AvP jako o filmie z fabułą która jest furtką do następnych części. |
Podobne zarzuty idą w kierunku Aliens i A3.
Cytat: | Film ma też sporo zalet, Anderson się postarał i dobrą reżyserkę wykonał z myślą o innych częściach Obcego. |
Konkrety proszę. "Dobra reżyserka" gdzie ty ją tam widziałeś i co przez to rozumiesz.
Cytat: | Mimo tego reżyseria nie pomogła słabemu scenariuszowi i przezto mało kto nie uznaje tego filmu za dobry. |
Kolejny argument przeciwko Andersonowi plus to, iż to on napisał scenariusz.
Cytat: | Czasami przypomina on Aliena 3, podobny gotycki klimat i trochę piekielny kiedy pokazywali królową. |
Porównujesz to co zobaczyliśmy w A3 z tym czymś w AvP???
Cytat: | Walki obcego z predatorem były genialne, ale zbyt zjechane z komiksu co bardzo odchodziło od filmów z serii Obcego. |
JAKIE WALKI? Tam była jedna walka pomiędzy jednym obcym i jednym predatorem. Reszta to była siekanina sprowadzająca się do jednego uderzenia/strzału.
Cytat: | Inne metody reżyserskie jakie Anderson użył z Obcych można wyczytać na filmwebie. Możliwe, że reżyser z AvP2 nie będzie tak zaangażowany i nie poświęci swojego umysłu dla porządnego "oklimacenia" filmu. |
Jak nie będzie potrafił to szkoda jego i naszego czasu. Niech nie robi klimatu tylko na tyle przyzwoity film aby w kinie można było wysiedzieć.
Cytat: | Modle się aby tak nie było i czekam na AvP2 |
j.w.
Cytat: | ,a wersję reżyserską AvP nie wiem czy ktoś oglądał ale ja jeszcze nie i słyszałem, że jest lepsza, bo Anderson dodał ze swojej reżyserki to czego żałował, że nie było w kinówce.
Pozdrawiam. |
Łyknąłeś to gówno? Ja myślałem że już nikt nie ma najmniejszych złudzeń. Wersja reżyserska nie istnieje. W Stanach powychodziły jakieś unrated edition w której krew dodano przy pomocy komputera. Kilka mało istotnych i nie wiele wnoszących scen... Tej kupie kompostu nic już nie pomoże. ____________________________________
|
|
2006-11-03 17:35:21
|
|
TonyHudson
|

Sergeant
|
Niestety nie każdego sie da przekonać o tym co ja tu mówię, jedynie można pokazać co jest dobre. Nie mów, że głupoty piszę bo wcale tak nie jest. Wypisujesz tutaj "kolejny argumenty, że AvP jest zły" itp. a nie napisałeś żadnego dobrego, jedynie skrytykowałeś swoim własnym nastawieniem na ten film. Interesuje się filmem od pewnego czasu i umiem docenić film, znam się na wielu rzeczach związanych z filmem i nie próbuj sobie ironicznie zagrywać, że nie rozumiem co to jest reżyserja. Chcesz poczytać o co mi z tą reżyserką z filmów Obcego chodziło to wejdź pod ten link:
http://obcy.kontra.predator.filmweb.pl/PressbookView?id=107555&pressbook.id=1594
|
|
2006-11-03 18:03:47
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
TonyHudson napisał: | Niestety nie każdego sie da przekonać o tym co ja tu mówię, jedynie można pokazać co jest dobre. Nie mów, że głupoty piszę bo wcale tak nie jest. Wypisujesz tutaj "kolejny argumenty, że AvP jest zły" |
To były Twoje argumenty, przypominam.
Cytat: | itp. a nie napisałeś żadnego dobrego, jedynie skrytykowałeś swoim własnym nastawieniem na ten film. |
Skrytykowałem Twoją pozbawioną argumentów wypowiedź odnośnie pozytywnych aspektów tego filmu. Podałeś za to konkrety odnośnie czemu ten film można nie lubić.
Ojej. Interesujesz się filmem od pewnego czasu i nie umiesz własnymi słowami opisać zjawiska dobrej reżyserii??? Podajesz mi link do strony na której jest umieszczony tekst od dystrybutora. O czym to ma niby świadczyć? Bezstronności od niego spodziewać się nie możemy. Cały tekst to zlepek technicznych szczegółów, informacji wydartych z życiorysu i pobożnych życzeń, które są bezwartościowe gdy obserwujemy końcowy efekt na ekranie. ____________________________________
|
|
2006-11-03 18:24:51
|
|
Predator895.
For The Last Time
|

Staff Sergeant
|
Ja ochłonąłem i I jak dalej manie to dalej Gówno i jak to mówił Dillon w przeciwnym razie Fucku You ____________________________________
Call me Snake
|
|
2006-11-03 21:44:03
|
|

Lieutenant Colonel
|
"Walki obcego z predatorem były genialne"
Jak ktoś lubi Wrestling no to może.
Zaś jeśli chodzi o wersje reżyserską to wiem, że dodano tam dokładnie 4 minuty, czyli 100 lat przed wydarzeniami (jak jakiś chłopek ucieka przed Predatorem tylko po to by usiaść obok Obcego i zginąć). Krwi jest tam może ze szklankę na cały film.
Odprawię rytuał do Cetanu by sprawił iż przejrzysz na oczy i wreszcie uznasz ten film za kupę, w dosłownym tego znaczeniu.
|
|
2006-11-03 22:38:11
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
HICKS napisał: |
TonyHudson napisał: | Wkurzyło mnie, że nie pomyśleli o AvP jako o filmie z fabułą która jest furtką do następnych części. |
Podobne zarzuty idą w kierunku Aliens i A3.
|
Czekajcie czekajcie, bo czegos tu nie rozumiem. Moze i rezyserzy nie mysleli w tych filmach ze od razu beda chieli po nich robic nastepna czesc (oprocz andersona) ale jednak jako-takie furtki sa. Aliens - bohaterzy przezyli, uciekli, co prawda obcy "r dead" ale jednak A3 powstalo ( ) - i tutaj fakt, Fincher nie pozostawił furtki. A avp - no jednak jest - glowna bohaterka przezyla (o ile dalej, poza ekranem przezyje godziny stania na mrozie w jakze cieplym wdzianku) a obcy wykluwa sie na statku predow...jak dla mnie furtka jak nic Typowa dla andersona - identyczna niemal byla w RE.
To sie zgraliscie bo HICKS jest chyba najbardziej obeznana osoba w filmach jaka znam. Zycze owocnej polemiki.
Corvax napisał: | Krwi jest tam może ze szklankę na cały film.
|
Mmmmmmm...uwielbiam filmy GORE. ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2006-11-03 22:57:53
|
|
TonyHudson
|

Sergeant
|
Cytat: | Zaś jeśli chodzi o wersje reżyserską to wiem, że dodano tam dokładnie 4 minuty, czyli 100 lat przed wydarzeniami (jak jakiś chłopek ucieka przed Predatorem tylko po to by usiaść obok Obcego i zginąć). Krwi jest tam może ze szklankę na cały film. |
Nie chodzi o extended version, chodzi o director's cut.
Cytat: | Ojej. Interesujesz się filmem od pewnego czasu i nie umiesz własnymi słowami opisać zjawiska dobrej reżyserii??? Podajesz mi link do strony na której jest umieszczony tekst od dystrybutora. O czym to ma niby świadczyć? Bezstronności od niego spodziewać się nie możemy. Cały tekst to zlepek technicznych szczegółów, informacji wydartych z życiorysu i pobożnych życzeń, które są bezwartościowe gdy obserwujemy końcowy efekt na ekranie. |
Czasami lubisz sobie pokpić z ludzi? Nie muszę opisywać jak to nazwałeś zjawiska dobrej reżyserii, takie rzeczy pisze się w książkach o reżyserii a nie w opini o konkretnym filmie.
Cytat: | Ja ochłonąłem i I jak dalej manie to dalej Gówno i jak to mówił Dillon w przeciwnym razie Fucku You |
Kusisz się aby chwycić i obrzucić kogoś błotem?
Cytat: | Skrytykowałem Twoją pozbawioną argumentów wypowiedź odnośnie pozytywnych aspektów tego filmu. Podałeś za to konkrety odnośnie czemu ten film można nie lubić. |
Chciałem pokazać, że są rzeczy w tym filmie które mi się nie podobają. Zalety podałem ogółem, bardziej szczegółowo przeczytałeś w tekscie pod linkiem który dałem.
|
|
2006-11-03 23:01:14
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
TonyHudson napisał: | Nie chodzi o extended version, chodzi o director's cut. |
NIC TAKIEGO NIE ISTNIEJE i nic nie wskazuje że będzie istniało.
Cytat: | Czasami lubisz sobie pokpić z ludzi? Nie muszę opisywać jak to nazwałeś zjawiska dobrej reżyserii, takie rzeczy pisze się w książkach o reżyserii a nie w opini o konkretnym filmie. |
Dobre reżyserowanie i jego aspekty widać na przykładzie każdego filmu dobrego reżysera. Podaj mi je odnośnie AvP.
Cytat: | Chciałem pokazać, że są rzeczy w tym filmie które mi się nie podobają. Zalety podałem ogółem, bardziej szczegółowo przeczytałeś w tekscie pod linkiem który dałem. |
Za połowę z nich nie odpowiadał bezpośrednio reżyser. Poza tym o jakich zaletach mówisz? Poszczególni twórcy zachwalają swój towar, który na ekranie wyszedł tak a nie inaczej. To są czyjeś argumenty NIE TWOJE (w jednym z pierwszych postów podobny zarzut poleciał z Twojej strony w naszym kierunku). Przytocz konkretne przykłady i posłóż się własnym doświadczeniem. ____________________________________
|
|
2006-11-03 23:28:20
|
|
TonyHudson
|

Sergeant
|
Cytat: | To sie zgraliscie bo HICKS jest chyba najbardziej obeznana osoba w filmach jaka znam. Zycze owocnej polemiki. |
Napewno zna się o wiele wiecej ode mnie na filmie, ile on ma lat a ile ja, mam 16 lat a z tego co wiem to on ma z dwadzieścia ileś lat więc jeśli interesuje się z 5 lat to trudno się dziwić.
Cytat: | Dobre reżyserowanie i jego aspekty widać na przykładzie każdego filmu dobrego reżysera. Podaj mi je odnośnie AvP. |
Wiesz co, nie jestem reżyserem ani nie siedze długo w tym więc nie umiem ci tego tak poprostu podać i wytłumaczyć. Niektóre rzeczy widze i rozumiem tak samo np. na matematyce umiesz coś zrobić a nie umiesz wytłumaczyć słowami jak to robisz bo poprostu rozumiesz. Powiem ci co jest napewno złym przykładem reżyserii - film "Starship Troopers 2", brak jakichkolwiek ujęć plenerowych, filmowanie odbywało się za pomocą bieganiny z kamerą a nie za pomocą szyn lub czegoś co by dało prosty ruch kamery. Ten film dopiero to kompletne dno, AvP jest wysoko ponad tym i nie może być dnem. Nie wiem jak tobie ale nie chce mi się wysilać z opisywaniem wszystkich dobrych scen które cechuje dobra reżyseria. Jeśli gnębi cię tekst o który się opierałem to powiem, że widać po tym tekście, że Anderson wyszukał kilka dobrych aspektów reżyserskich z filmów Obcego, włożył je w AvP i wyszło mu to na dobre, w dobrej reżyserii Andersona w AvP nie chodzi tylko o to, cały film jest dobrze wyreżyserowany. Skoro uważasz, że nie mam racji to prosiłbym cię, żebyś ty wypisał, co jest złego w jego reżyserii a co może dobrego.
Cytat: | NIC TAKIEGO NIE ISTNIEJE i nic nie wskazuje że będzie istniało. |
http://www.amazon.com/AVP-Alien-Predator-Unrated-Directors/dp/B000AP04P6/sr=11-1/qid=1162639069/ref=sr_11_1/103-9596356-0682219
|
|
2006-11-04 12:27:47
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
Cytat: | Wiesz co, nie jestem reżyserem ani nie siedze długo w tym więc nie umiem ci tego tak poprostu podać i wytłumaczyć. |
Ale jesteś widzem. Jeżeli chcesz aby ludzie liczyli się z Twoją opinią to musisz wytłumaczyć co i czemu Ci się podoba. Dalej. Skoro "nie siedzisz w tym długo" to czemu niby mamy liczyć się z twoją opinią o AvP jako o "dobrze wyreżyserowanym filmie".
Cytat: | Wiesz co, nie jestem reżyserem ani nie siedze długo w tym więc nie umiem ci tego tak poprostu podać i wytłumaczyć. |
To świadczy o twojej nie wiedzy co z resztą widać bo podpierasz się opinią innych. Ale nawet gdyby to była opinia niezależna to pół biedy. Opierasz się na opinii ludzi którzy brali udział w projekcie i zachwalają swój towar. Czego jeszcze raz - NIE WIDAĆ NA EKRANIE.
Cytat: | Powiem ci co jest napewno złym przykładem reżyserii - film "Starship Troopers 2", brak jakichkolwiek ujęć plenerowych, filmowanie odbywało się za pomocą bieganiny z kamerą a nie za pomocą szyn lub czegoś co by dało prosty ruch kamery. |
Cholera... Proszę Cię o opisanie dobrej reżyserii na przykładzie AvP a Ty mi opisujesz złą reżyserię na przykładzie innego filmu. Masz jakieś problemy w domu???
Cytat: | Ten film dopiero to kompletne dno, AvP jest wysoko ponad tym i nie może być dnem. Nie wiem jak tobie ale nie chce mi się wysilać z opisywaniem wszystkich dobrych scen które cechuje dobra reżyseria. |
PRZESTAŃ SIĘ ZASŁANIAĆ SWOJĄ NIEMOCĄ i tym co Ci się chce albo nie chce. Nadal nie podajesz argumentów bo ich nie masz.
Cytat: | Jeśli gnębi cię tekst o który się opierałem to powiem, że widać po tym tekście, że Anderson wyszukał kilka dobrych aspektów reżyserskich z filmów Obcego, |
Doprawdy? I co z tego? Jaki to ma wpływ na film? Proszę oświeć mnie. To że wyszukał dobre aspekty... Ja też to potrafię. I CO Z TEGO?
Cytat: | włożył je w AvP i wyszło mu to na dobre, |
W którym miejscu?
Cytat: | w dobrej reżyserii Andersona w AvP nie chodzi tylko o to, cały film jest dobrze wyreżyserowany. |
Argumenty. Twoje deklaracje są puste i pozbawione argumentów. "Reżyseria w AvP jest dobra bo jest dobra"
Cytat: | Skoro uważasz, że nie mam racji to prosiłbym cię, żebyś ty wypisał, co jest złego w jego reżyserii a co może dobrego. |
TO TY ZACZĄŁEŚ TEN TOPIC, TO TY ZACZNIJ. Nie zamierzam dyskutować na temat AvP z kimś kto nie ma argumentów.
Cytat: | http://www.amazon.com/AVP-Alien-Predator-Unrated-Directors/dp/B000AP04P6/sr=11-1/qid=1162639069/ref=sr_11_1/103-9596356-0682219 |
TO JEST WŁAŚNIE WERSJA UNRATED O KTÓREJ PISAŁEM. Opisaliśmy ją powyżej - ja i Corvax. Nie słyszałem żeby Anderson przy niej pracował pewnie też dla tego nazwa tego wydania to też: AvP: UNRATED EDITION i AvP: UNRATED COLECTORS EDITION. ____________________________________
|
|
2006-11-04 13:04:32
|
|
TonyHudson
|

Sergeant
|
Cytat: | Argumenty. Twoje deklaracje są puste i pozbawione argumentów. "Reżyseria w AvP jest dobra bo jest dobra" |
Odpowiadam na twoim poziomie, ty tak samo krótko odpowiadasz jak ten film jest zły.
Cytat: | To świadczy o twojej nie wiedzy co z resztą widać bo podpierasz się opinią innych. Ale nawet gdyby to była opinia niezależna to pół biedy. Opierasz się na opinii ludzi którzy brali udział w projekcie i zachwalają swój towar. Czego jeszcze raz - NIE WIDAĆ NA EKRANIE. |
Przyszedłem z opiniami innych i je popieram. Przeczytaj sobie to:
http://www.kmf.org.pl/prace/avp_rozszyfrowanie.html
To są aspekty dobrej reżyserii i je popieram, nie ważne, że nie moje. Naprawdę tego nie widać? Czy to nie dowartościowywuje AvP?
I jeszcze jedno, ciekawe nawiązania z komiksów:
http://www.kmf.org.pl/prace/avp_rozszyfrowanie2.html
Kiedy się widzi teraz te nawiązania to lepiej się film ogląda.
Cytat: | Cholera... Proszę Cię o opisanie dobrej reżyserii na przykładzie AvP a Ty mi opisujesz złą reżyserię na przykładzie innego filmu. Masz jakieś problemy w domu??? |
Nie wiem skąd u ciebie się wziąły takie skojarzenia, że to może być powodem problemów w domu, nie mam problemów, mniejsza z tym. Pomyślałem, że myślisz, że nie wiem co to jest dobra reżyseria więc napisałem, gdzie jest zła. Jakbym nie mógł zobaczyć dobrej reżyserii w AvP...
Może wkońcu napiszesz coś mądrego popierając to, że AvP jest złe.
|
|
2006-11-04 14:23:18
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
[quote="TonyHudson"] Cytat: | Odpowiadam na twoim poziomie, ty tak samo krótko odpowiadasz jak ten film jest zły. |
Poziom Twojej wypowiedzi i nie zrozumienia swojej roli jako autora topicu na tym Forum poraża. Przypominam że to TWÓJ topic a ja staram się tylko Cię zmusić abyś poparł twierdzenia WŁASNYM DOŚWIADCZENIEM WYPŁYWAJĄCYM Z DOZNAŃ PODCZAS OGLĄDANIA AVP. Zrobisz to wreszcie czy nie?
Ale nie przez Twoją wypowiedź. Podajesz mi linki do opinii nielicznych którym film się podobał. Próbujesz się asekurować zdaniem innych. Czemu nie chcesz umotywować tych argumentów własnymi odczuciami?
Taaak i analiza w WARCE... He he he Ludzie którym się podobał AvP są albo związani z jego dystrybucją albo podobają się im wałkowane poraz któryś tam nawiązania.
Ten link był już omawiany Tutaj:
http://board.g4sa.net/viewtopic.php?t=1114&postdays=0&postorder=asc&start=0
Poza tym... Co ten link ma wspólnego z "dobrą reżyserią"?
Cytat: | Nie wiem skąd u ciebie się wziąły takie skojarzenia, że to może być powodem problemów w domu, nie mam problemów, mniejsza z tym. Pomyślałem, że myślisz, że nie wiem co to jest dobra reżyseria więc napisałem, gdzie jest zła. Jakbym nie mógł zobaczyć dobrej reżyserii w AvP... |