Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Kilka pytań dotyczących Aliens
cichy_człowiek
zwykły wyrobnik

Lance Corporal

Kilka pytań dotyczących Aliens

Cześć! Mój pierwszy wpis na tym forum, mam nadzieję że jakoś się rozrusza.

Proszę o wyrozumiałość wrazie czego Wink

1.

Tuż przed wejściem do APC, ekipa stotoi sobie w szeregu.
Pierwszy jest Drake, następnie Dietrich, Wierzbowski, Frost i potem mamy trio którę nie moge odróżnić. W środku zdaję się jest Hicks, po jego lewej jest chyba Hudson a Crowe po jego prawej zasłonięty Pulse Rifle'em Hicksa. No i Vasquez na końcu. I teraz proszę mi odpowiedzieć kto jest kim w tej trójcy.

2.Frost zdaję się nosić miotacz ognia Shocked ewidentnie widać co dla was nie jest chyba takim newsem. Natomiast co ma Dietrich...no nie wiem chyba też miotacz..ale gdy Frost sprawdza pulsy jest ich 5 (dla niego, Apone'a, Hudsona, Hicksa i Crowe'a ) ale powinno ich być 4 bo on sam ma miotacz (no chyba że miotacze tachają jako dodatkowe wyposarzenie a nie widać by mieli GDZIE trzymać druga broń w postaci pulse rifle.

3.Gdzie jest Dietrich gdy marines znajdują Newt na wykrywaczu ? Powinna być przynajmniej w laboratorium.A nie ma jej nigdzie, poprostu znika, jej grupa składa się z czterech osób, a trzech z nich jest przy poszukiwań źródła sygnału.Ona dopiero pojawi się później żeby zbadać Newt.

Narazie tyle.
2006-09-19 18:24:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

1.

Od lewej: Drake, Dietrich, Wierzbowski, Frost, Crowe, Hicks, Hudson, Vasquez

2.

Ja tam widzę 4 pulsy (przy sprawdzaniu na Sulaco). Frost, Dietrich i Wierzbowski mają miotacze, pozostali - Apone, Hicks, Hudson i Crowe - M41A.

3.

Może Hicks oddelegował ją do centrum operacyjnego? To całkiem możliwe. Tym bardziej, iż on opuścił swoją drużynę w asyście Frosta aby eskortować Gormana.

To całkiem możliwe zwłaszcza jeżeli Gorman uznał, że teren jest zabezpieczony.
2006-09-19 19:02:33
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

teren nie jest zabezpieczony! Mad
2006-09-19 20:53:45
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu