Autor |
Temat: nowe podstrony |

Major
|
nowe podstrony
cze...
tak sie zastanawiam... czy kogos interesowaloby poczytac troszke o produkcji AL()ENS ...takie aliens od kuchni... poniewaz na polskim rynku brak jakichkolwiek tego typu publikacji moglbym sie wysilic i kozystajac z mojej biblioteki troszke o tym popisac...
ale czy ktos bedzie to chcial czytac?
prosze o opinie...
i motywacje... (tylko banknoty... ) ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-03-28 21:11:11
|
|

MODERATOR
|
:)
Mnie by interesowało - zreszta to oczywiste - wiec bierz sie do roboty :)
BTW: Bede mial do ciebie "romans" w zwiazku z twoja biblioteka i COLONIAL MARINES TECHINCAL MANUALK - ale to na priva i po swietach.
BTW2: Otrzymalem niedawno kupione za niemale pieniadze na Ebay'u itemy:
- PRESS KIT DO ALIENS
- PRESS KIT DO ALIEN3
- Kolo 30 "slide photo" - glownie z ALIEN
Skany zdjec i byc moze pdf albo doc z informacjami produkcyjnymi (po kilkadziesiat stron do kazdego press kitu) w ktoryms z kolejnych updatow!
A juz zaplacone i w drodze dwie wydane w angli kaiążki o ALIEN (jedna ponoć zawiera właśnie mase zdjęć z planu i "od kuchni").
Wogule chcialbym zrobic duze dzialy poswiecone tym filmom od "kuchni" - wiec licze na pomoc :)
Pozdrawiam
CIACHO ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-03-28 21:27:00
|
|

Major
|
wpozo
mam skaner w domku (chwilowo..) wiec ponadrabiam zaleglosci...
a jutro kilka nowych funartow podesle
btw
podaj jakie ksiazki zamowiles w mailu... ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2002-03-28 21:50:38
|
|
Second Lieutenant
|
ksiazki
[red]>>>A juz zaplacone i w drodze dwie wydane w angli kaiążki o ALIEN (jedna ponoć zawiera właśnie mase zdjęć z planu i "od kuchni". [/red]
Sa Gigers Alien, I Book of Alien.
BTW Tylko ta druga jest wydana w Anglii.
Pierwsza wylocznie opisuje aspekty w ktorych maczal palce Giger a druga jest bardziej ogulna ,szersza. W obydwu a mialem przyjemnosc widziec (mecz virusa)jest duzo fotosow z za planu, co ciekawe duza czesc z nich ( z obydwu publikacji) mozna znalesc w Galeriach na DVD...
Ja mam na razie tylko pierwsza pozycje bo druga jest OUT OF PRINT:(( I mozna ja teraz kupic tylko z drugiej reki, na amazonie tez jest niedostepna.
Z reszta Giger's obecnie chyba tez a przynajmniej wersja w twardej oprawie.
Fuck a gdzies mialem zeskanowany i zocerowany tekst
o pracy Birana Johnsona bodajrze ze Starloga z prac nad holownikiem Nostromo, i najwioczniej go skasowalem!
Jak by co to najwazniejsze i najciekawsze info mozna wyciagnac z ineternetu. Mam jako takie znajomosci wsrod bylych pracownikow temu ALIEN hehe
|
|
2002-03-29 09:10:28
|
|
|