Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Komiksy z Alien's
HUMAN_TYPHOON
United States Colonial Marine

Lance Corporal

Komiksy z Alien's

Sciagnołem z Mininovy komiks AvPvT, czyli Alien kontra predator kontra terminator, moja ocena dla niego to 310 bo niewiele mialo wspolnego z alienami ta historia.
1.Alien był pokazany przez 4 czesci około 5 razy!
2.Nie było schwarzenegera tylko połączenie Aliena z Androidem.
3.Głownym bochaterem była Ripley ktora została (!!!) przywodczynią Predatorow!

Komiks był nudny, i głupi a ocena 310 za to ze jednym z moich ulubionych stylow rysowania komiksow został narysowany.

podajcie swoje komiksy.
2008-03-23 08:58:57
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 7211536 Odpowiedz z cytatem
XenomorphCat
kill!

Sergeant

Re: Komiksy z Alien's

HUMAN_TYPHOON napisał:
Sciagnołem z Mininovy komiks AvPvT, czyli Alien kontra predator kontra terminator, moja ocena dla niego to 310 bo niewiele mialo wspolnego z alienami ta historia.
1.Alien był pokazany przez 4 czesci około 5 razy!
2.Nie było schwarzenegera tylko połączenie Aliena z Androidem.
3.Głownym bochaterem była Ripley ktora została (!!!) przywodczynią Predatorow!

Komiks był nudny, i głupi a ocena 310 za to ze jednym z moich ulubionych stylow rysowania komiksow został narysowany.

podajcie swoje komiksy.

ja osobiście miałam okazję przeczytać komiks, w którym Obcy "spotkali się" z Predatorami oraz Sarą Pezzini z Witchblade (!) Wybaczcie mi, nie pamiętam tytułu bo było to dosyć dawno temu... Jak wiadomo, to nie mogło się udać :/ . Oprócz faktu, że początek rozgrywał się na Ziemi i to w Nowym Jorku (!) to wszystko (łącznie z Alienami) sprawiało wrażenie, jakby było jakąś wizją czy przywidzeniem Sary. Beznadzieja.
2008-03-23 10:27:32
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1729552 Odpowiedz z cytatem
Regig

Gunnery Sergeant

Cytat:
ja osobiście miałam okazję przeczytać komiks, w którym Obcy "spotkali się" z Predatorami oraz Sarą Pezzini z Witchblade (!) Wybaczcie mi, nie pamiętam tytułu bo było to dosyć dawno temu...

Zakładam, że chodzi ci o Overkill i Mindhunter. O ile ten pierwszy da się jeszcze jakoś czytać to Mindhunter jest najgorszym komiksem o obcych jaki czytałem.

Co do innych komiksów to polecam wydanie specjalne AvP '94, Obcy: Labirynt (klimat) i może Anioły Apokalipsy (rysunki, a i fabuła ciekawa).
Chciałbym sobie przypomnieć pozostałe, ale nie ma ich na stronie Ciacha Sad
2008-03-23 11:44:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
XenomorphCat
kill!

Sergeant

Regig napisał:
Cytat:
ja osobiście miałam okazję przeczytać komiks, w którym Obcy "spotkali się" z Predatorami oraz Sarą Pezzini z Witchblade (!) Wybaczcie mi, nie pamiętam tytułu bo było to dosyć dawno temu...

Zakładam, że chodzi ci o Overkill i Mindhunter. O ile ten pierwszy da się jeszcze jakoś czytać to Mindhunter jest najgorszym komiksem o obcych jaki czytałem.

Co do innych komiksów to polecam wydanie specjalne AvP '94, Obcy: Labirynt (klimat) i może Anioły Apokalipsy (rysunki, a i fabuła ciekawa).
Chciałbym sobie przypomnieć pozostałe, ale nie ma ich na stronie Ciacha Sad

No pewnie ten drugi bo nazwa taka długa Very Happy.. i beznadziejny Very Happy
2008-03-23 12:07:19
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1729552 Odpowiedz z cytatem
Zoltan Keresz
Nope.

Second Lieutenant

Komiks AvP

Link do komiksu Aliens Vs. Predator - Civilized Beasts, jaki znalazłem w sieci.

http://rapidshare.com/files/110164085/Aliens_Vs._Predator_-_Civilized_Beasts.rar

Nikt nic nie napisał więc, pokuszę się o recenzję Razz

Ogólnie rzecz biorąc, to AvP CB, jest pełne nawiązań do filmu AvP. Rzecz dzieję się w przyszłości, na jakiejś planecie z fauną i florą. Mamy więc scenę na początku (dosyć ciekawą zresztą) gdy Obcy przygotowuje się do ataku na miejscową antylopę, jednak z oprawcy staje się ofiarą, z ręki... właśnie nie Predatora, ale człowieka ubranego w strój Preda (sic!) Mamy i świątynię Predów (w sumie nie wiadomo po co, Predatorzy urządzają sobie polowanie na Obcych w lesie... wystawiając Królową na wabika). Dalej fabuły nie będę zdradzał, napiszę tylko, że oscyluje między ludźmi i wytworami ich cywilizacji. Kreska nie jest tragiczna, ale jest trochę infantylna. Wizerunki Predów i Obcych nie odbiegają od standardów widzianych w filmie AvP (nawet stek Predów jest taki sam). Tła i kolory są miłe dla oka, chociaż miałbym zastrzeżenie do krwi Obcego, która z żołtej stała się zgniło-zielona . Evil or Very Mad Komiks, jest nudny i nie wiadomo o co w nim tak naprawdę chodzi, podobnie jak w filmie z którego czerpał. Niby Predatorzy tolerują ludzi na własnych terytoriach łowieckich (!), a następnie z nie wiadomych przyczyn robią z nich nosicieli dla Obcych. AvP CB czyta się szybko i bez satysfakcji, można go przeczytać, ale do oryginalnych komiksów nie dorasta. Typowy odgrzewany kotlet, zrobiony w celu zarobienia kasy na fali ostatniego filmu.
2008-04-26 21:27:39
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Dwudyszny Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu