Autor |
Temat: Ktos sie wybiera na Polcon 2005? |

MODERATOR
|
Ktos sie wybiera na Polcon 2005?
Jesli tak, dajcie znac (glupio by bylo byc na jednej imprezie i sie nie spotkac)
 ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2005-08-24 10:50:26
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Z chęcią bym tam zawitał, choćby poto zeby zobaczyc twoj krzywy ryj ale kasy nie mam a odszkodowanie za rozwalony łeb dostane w wysokosci... 50zł :[ ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2005-08-24 16:30:24
|
|
MODERATOR
|
W jakim terminie odbywa sie impreza?
EDIT: 25-28 sierpnia. Nie ma szans.
|
|
2005-08-25 11:17:33
|
|
MODERATOR
|
Ender, Delano, jakie wrazenia po imprezie? Akcenty alienowe odnotowano? Skrobnijcie no jakies krotkie sprawozdanie. Gawiedz napewno z checia by przeczytala
|
|
2005-08-30 08:47:59
|
|

MODERATOR
|
Sprawozdanie? to chyba Delano.....
ja moge jestem jeszcze tak zjebany ze nie jestem wstanie za bardzo myslec.
Krotka fotorelacja:
http://www.g4sa.net/polcon2005
(uwaga - serwer przezywa oblezenie ze wzgledu na zajebiste dzielo Dark Side Films - mirror czego pozwolilem umiescic u siebie)
jak ktos chce - to polecam:
http://www.g4sa.net/dsf/
WAZNE:
najpierw sciagnac trailery i obejrzec w kolejnosci powstawania
najpierw trailer A
potem trailer B
i dopiero potem obejrzec sobie gotowe dzielo
a na koncu Krypte
To jest optymalny sposob by zobaczyc etapy powstawania jednego z ciekawszych filmow SW jakie powstaly do tej pory. Premiera tego filmu byla chyba najwiekszym wydarzeniem na Polconie.
Zdjecia z sali podczas premiery:
http://www.g4sa.net/polcon2005/_thumbs/IMG_5328-01.jpg.html
http://www.g4sa.net/polcon2005/_thumbs/IMG_5329-01.jpg.html
 ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2005-09-01 14:41:43
|
|
Delano
I ain't that good.
|

First Lieutenant
|
Sprawozdanie
No cóż konwent był bardzo fajny. Nie ukrywam, że z właściwie nie byłem na żadnym z punktów programu poza tymi w których organizacji brałem udział i konkursami:
1) Pogrzeb Poznańskiego Fan-Klubu Star Wars - nie chwaląc się chyba najciekawszy punkt programu konwentu.
2) Konkurs muzyki filmowej - z którego wyszedłem trzaskając drzwiami
3) Spotkanie z Planem9 - na którym coś tam gadałem
4) Konkurs serialowy - który wygrałem drużynowo
5) Konkurs alienowy - który wygrałem indywidualnie
6) No i oczywiście wspomniana przez Endera premiera "Krypty" - jako jedyny punkt programu mogący równać się z pogrzebem PFKSW.
Inne atrakcje typu nagrody Zajdla i skandal z Sapkiem postanowiłem olać na rzecz relaksu. Konwent uważam za bardzo udany  ____________________________________ Weylan-Yutani: Brewing better beer.
|
|
2005-09-01 14:48:23
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Re: Sprawozdanie
Delano napisał: | skandal z Sapkiem postanowiłem olać na rzecz relaksu |
Jakieś szczegóły?
Ender napisał: | (uwaga - serwer przezywa oblezenie ze wzgledu na zajebiste dzielo Dark Side Films - mirror czego pozwolilem umiescic u siebie |
Taaaa... rzuciłem okiem na zwisatuny, na filmik... Trudno wnioskować po krótkich filmikach jak to wyszło (a tak na marginesie kiedy będzie dostępna pełna wersja?). Ostatnio poprzeczkę podnieśli fani zza oceanu więc... ZOBACZYMY. ____________________________________
|
|
2005-09-01 19:43:48
|
|

MODERATOR
|
he???
Na stronce sa do sciagniecia:
TEASER A
TEASER B (zwany trailerem wlasciwym)
FINALNA WERSJA FILMU KRYPTA
i na deser: TELEDYSK do tego filmu
nic wiecej nie bedzie.
Powtorze: na POLCONIE byla premiera filmu KRYPTA a nie zapowiedzi
Moze niech wiecej osob obejrzy is ie wypowie (zwlaszcza jak sa milosnikami Star Wars) ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2005-09-01 20:30:04
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
Coooo??
Faktycznie są teasery, ale one nie dotyczą filmiku podanego w trzech mirrorach. To zupełnie co innego. Tzn. mam nadzieję. ____________________________________
|
|
2005-09-01 23:29:17
|
|

Lieutenant Colonel
|
mówicie o Krypcie Exara Kuna ? Jak dla mnie tragedia. Twórcy ostatnio odwołują się do tego, że to miała być parodia. Ale kurde, parodia czego ? Chyba siebie samych. Pomijam, że napisy początkowe trwają 4 minuty, a trailery zapowiadały udany, poważny film z tego tematu, ale całość jest po prostu żenująca i zupełnie nie śmieszna (pomimo rzekomego zapędu twórców) - całkowicie odradzam. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2005-09-02 02:07:13
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
Mefisto napisał: | mówicie o Krypcie Exara Kuna ? Jak dla mnie tragedia. Twórcy ostatnio odwołują się do tego, że to miała być parodia. Ale kurde, parodia czego ? Chyba siebie samych. Pomijam, że napisy początkowe trwają 4 minuty, a trailery zapowiadały udany, poważny film z tego tematu, ale całość jest po prostu żenująca i zupełnie nie śmieszna (pomimo rzekomego zapędu twórców) - całkowicie odradzam. |
Właśnie. Tylko, że w dwóch teaserach na tej stronie mamy o wiele lepszej jakości zdjęcia, animacje itp. WIĘC PYTAM SIĘ GDZIE JEST PEŁNA WERSJA, KTÓRĄ ZAPOWIADAJĄ TEASERY? ____________________________________
|
|
2005-09-02 02:29:43
|
|
Delano
I ain't that good.
|

First Lieutenant
|
HICKS napisał: | WIĘC PYTAM SIĘ GDZIE JEST PEŁNA WERSJA, KTÓRĄ ZAPOWIADAJĄ TEASERY? |
To pytanie zadawał sobie cały polski fandom SW przez ostatnich parę dni. Na szczęście już znają ponurą odpowiedź  ____________________________________ Weylan-Yutani: Brewing better beer.
|
|
2005-09-02 11:11:02
|
|
|