Autor |
Temat: AvP War Poszukiwany |
Gość
|
AvP War Poszukiwany
Jeżeli ktoś ma i mógłby sprzedać komix Avp War część 1 i 2 niech napisze. Kupię w dobrym stanie. Adoios!
|
|
2000-10-15 09:02:00
|
|

MODERATOR
|
stare komiksy z obcym sa na allegro !
Zoabacz na aukcji ALLEGRO - http://www.allegro.pl/index.html Tam sie nieraz trafiaja czy to komiksy, ksiazki, vhs, dvd i inne rzeczy zwiazane z obcym ! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2000-10-15 09:30:00
|
|
Second Lieutenant
|
a tak na marginesie czy nie uważacie że AVP:war to marna kontynuacja ?
strasznie sie na tym komiksie zawiodłem..rysunki do kitu, fabuła do kitu...do orginalnego avp daleko mu tak samo jak Alien:resurrection do Aliens.
|
|
2005-04-06 01:07:03
|
|

Lieutenant Colonel
|
Nom niestety tak jak i większość komiksów o Alienie i/lub Predatorze.
|
|
2005-04-06 09:16:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
Z avp : war jest tak - 1/4 komiksu to mistrzostwo ( mam na mysli polowanie na krolowa ), zaś cala reszta to niesamowicie wielki shit.
I spieralbym sie ze wiekszosc komiksow a/p jest zla  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2005-04-06 09:36:30
|
|
Second Lieutenant
|
Cytat: | Z avp : war jest tak - 1/4 komiksu to mistrzostwo ( mam na mysli polowanie na krolowa |
zgadzam się, są tam o niebo lepsze rysunki i ogólnie jest o parę poziomów wyżej.
Co do komiksów z predatorami to za najlepsze (zarówno pod względem rysunków jak i fabuły) uznaję orginalny AVP oraz Batman Vs Predator (I) który przypomina mi troche film P2. Ale już kolejne części BVP są słabsze (jak dla mnie najsłabszy jest BVP II).
|
|
2005-04-06 10:24:55
|
|

Lieutenant Colonel
|
Czy ja wiem Rogue? Nie wiem czy czytałeś Superman vs Aliens, Batman vs Aliens, Aliens - Berserker, Aliens - kidnapped, Aliens - Modno heat/pest, Aliens - Xenogenesis lub np. AvPvT, Predator - Hell and hot water, Predator - Invaders from the fourth dimension, Tarzan vs Predator, Predator vs MAGNUS ROBOT FIGHTER... i pare innych, których nie pamiętam lub jeszcze nie posiadam. Jednakże są to tytuły naprawde nieudane, biedne i zmyślone.
Te tytuły, które zaliczam do udanych to jest AVP '94, BvsP 1 i 2 (2jke troche bardziej, ładniejsza kreska i jakoś bardziej mi przypadło do gustu [może dlatego, że tej zbroi nie nosił :] ]), Alien - Labirynt, Predator - Cold War, Predator - Bad Blood to są dobre tytuły. Znajdzie sie ich jeszcze pare ale teraz sobie nie moge ich przypomnieć .
Aha jeśli komuś podobał się Alien - Labirynt to może sięteż spodobać Alien - Stronghold. Został tam zastosowany troche dziwny pomysł (syntetyk wyglądający jak alien o imieniu Jeri) ale sam komiks jest bardzo ciekawy i w miare dobrze utrzymany w klimatach aliena/labiryntu, mnie się podoba , polecam.
|
|
2005-04-06 15:45:13
|
|
Second Lieutenant
|
Cytat: | (2jke troche bardziej, ładniejsza kreska i jakoś bardziej mi przypadło do gustu [może dlatego, że tej zbroi nie nosił :] ]), |
ładniejsza kreska ? w sumie kwestia gustu ale moim zdaniem BvP1 ma zdecydowanie lepsze rysunki (klimatyczne powiedziałbym i mroczne, podczas gdy BVP2 jest taki typowo komksowy, bardziej kolorowy przez co dla mnie wizualnie prezentuje sie gorzej) w kwestii rysunków wolę chyba nawet BVP3 od BVP2. A co do zbroi, moim zdaniem fajna rzecz, i chyba pasowało coś takiego założyć do walki z predatorem
|
|
2005-04-06 16:57:32
|
|
|