Autor |
Temat: Alien Resurrection/Trilogy na PSX |
freak_outXP
vel Zarejestrowany GOŚĆ ;)
|
Cannon fodder
|
Alien Resurrection/Trilogy na PSX
Witam, jestem nowy na forum...
Mam problem - nigdzie nie mogę znaleźć działającego linku do iso AR oraz AT, a jeżeli znajduję, to tracker jest padnięty, albo link jest eMule ze źródłami w ilości max 3 użytkowników. Nie muszę pisać chyba, że jak transfer jest większy od 0,01 Kb/s to się bardzo cieszę, ale ja tego przez pół roku nie ściągnę. Na ftp-kach z iso także ich nie ma. Czy ktoś z użytkowników forum byłby tak miły i mógłby wrzucić iso spakowane np. 7z albo rarem na jakiś serwer - chodzi mi głównie o AR, AT chyba gdzieś znajdę na aukcji albo kupie w Amazonie (no chyba że zamieszczenie AT także nie byłoby problemem). Z góry dziękuję.
Pozdro...
|
|
2005-04-04 18:18:26
|
|

Lieutenant Colonel
|
|
2005-04-05 00:04:24
|
|
freak_outXP
vel Zarejestrowany GOŚĆ ;)
|
Cannon fodder
|
Dzięki za odpowiedź.
Chodzi mi o PSX-owe wersje obu gier, w torrencie wszystkie trackery mające ją w zasobach (są chyba 2.) padły. Na eMule (w sumie to z Shareazy korzystam) ilość źródeł, kolejki i transfery są cholernie bardzo niezadowalające, choć to skonfigurowałem jak umiałem najlepiej i dużo fajnych i nowych rzeczy poudostępniałem. Zostaje zawirusowana Kazaa, SoulSeek z którego na razie nie umiem korzystać i DC++ na którym nic nie znalazłem jak na razie.
Może ktoś ma linka do pliczku .torrent, sam pliczek bądź namiary na jakieś FTP z ISO z tą grą. A może zechciałby rzucić sam obraz płyty na serwer ?
Pozdro all...
|
|
2005-04-06 14:18:14
|
|
|