Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Alien Resurrection/Trilogy na PSX
freak_outXP
vel Zarejestrowany GOŚĆ ;)

Cannon fodder

Alien Resurrection/Trilogy na PSX

Witam, jestem nowy na forum...

Mam problem - nigdzie nie mogę znaleźć działającego linku do iso AR oraz AT, a jeżeli znajduję, to tracker jest padnięty, albo link jest eMule ze źródłami w ilości max 3 użytkowników. Nie muszę pisać chyba, że jak transfer jest większy od 0,01 Kb/s to się bardzo cieszę, ale ja tego przez pół roku nie ściągnę. Na ftp-kach z iso także ich nie ma. Czy ktoś z użytkowników forum byłby tak miły i mógłby wrzucić iso spakowane np. 7z albo rarem na jakiś serwer - chodzi mi głównie o AR, AT chyba gdzieś znajdę na aukcji albo kupie w Amazonie (no chyba że zamieszczenie AT także nie byłoby problemem). Z góry dziękuję.

Pozdro...
2005-04-04 18:18:26
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Tu masz Alien trilogy
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=4502

Zaś co do AR to ja bym próbował na torrentach, sam zaś się za tym nigdy nie rozglądałem.
2005-04-05 00:04:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
freak_outXP
vel Zarejestrowany GOŚĆ ;)

Cannon fodder

Dzięki za odpowiedź.

Chodzi mi o PSX-owe wersje obu gier, w torrencie wszystkie trackery mające ją w zasobach (są chyba 2.) padły. Na eMule (w sumie to z Shareazy korzystam) ilość źródeł, kolejki i transfery są cholernie bardzo niezadowalające, choć to skonfigurowałem jak umiałem najlepiej i dużo fajnych i nowych rzeczy poudostępniałem. Zostaje zawirusowana Kazaa, SoulSeek z którego na razie nie umiem korzystać i DC++ na którym nic nie znalazłem jak na razie.

Może ktoś ma linka do pliczku .torrent, sam pliczek bądź namiary na jakieś FTP z ISO z tą grą. A może zechciałby rzucić sam obraz płyty na serwer ?

Pozdro all...
2005-04-06 14:18:14
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu