Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Ciekawostka: stary Ash gra role w filmie Wladca Pierscieni
PRzeMO

Private

Ciekawostka: stary Ash gra role w filmie Wladca Pierscieni

Gdy tylko zobaczylem Bilbo (postac grana przez Ian Holm-a)cos mi mowilo ze te twarz gdzies widzialem zastanawialem sie przez polowe filmu i nagle mnie olsnilo Bilbo grany przez Ian Holm to Ash z Obcy - osmy pasazer nostromo troszke sie postarzal staruszek Wink
2002-03-21 20:12:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Wiemy

Wiemy o tym - ale czy to jest temat no nowy POST ??

pOzDrO
2002-03-22 12:21:36
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Mow za siebie :-)

Ja kiedys czytalem informacje o obsadzie LoTRa i nie zwrocilem uwagi na Ash'a. Dzisiaj sie zdziwilem jak do mnei dotarlo kogo przypomina Bilbo Wink
Pozdrawiam
2002-03-22 12:32:31
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
tomexx

Second Lieutenant

kawal

Ostatnio jak slysze o "WladcyPiersi" to mysle, ze mogli by nakrecic fajna scenke.

..Glowni bohaterowie zmeczeni podruza wchodza to karczmy Pizza Hut (to taka aluzja to reklamy w TV) Gowny bohater WP zagaduje do reszty. ...Widzicie to gromadke tam w glebi?, jakbym ich skas znal... Przy barze siedzily dwie kobiety i piecu mezczyzn w tym jeden czarny z niebieska opaska na glowie. Gadaja glosno, jedza cos zartuja na temat jakosci jedzenia. Jeden z nich ten w opasce mowi do drugiego ....Czy wiesz z czego oni to robia? mowi to niemal pokladajac sie ze smiechu. A drugi rownie rozbawiony wypluwajac przy tym niemal cala zawartosc ust na to ....Nie nie chce wiedziec!! Nagle ten ostani ni to ze smiechu zaczyna sie ksztusic charczec... Drugi na to co ci jest? ...Te jedzenie nie jest az tak zle!! Po chwili nieszczesny mezczyzna upada na bar i zaczyna sie wic i wrzeszczec z bolu. Jego kompani doskakuja do niego i probuja jakos zaradzic sytuacji jenak ku ich przerazeniu jego surdut nagle peka i w ogromej kaluzy krwi na jego piersi pojawia sie maly potworek. Ten drugi patrzy sie z przerazeniem na swoj brzuch i mowi CO TO ZNOWU TY ?!?! CZWARTY RAZ TEGO JUZ NA PEWNO NIE ZAGRAM!!! Druzyna wladcy piercienia widzac ta oblesna farse niemal chorem krzyczy RACHUNEK PROSZE!!
Smile))))))
2002-03-22 20:18:54
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Mam wrażenie, że już to gdzieś widziałem Smile
2002-03-22 20:25:14
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Ash

Zdje sie ze gra tez (nie jestem pewny a nie chce mi sie otwierac jeszcze jednego okna zeby sprawdzic na IMDB) w horrorze FROM HELL Smile - granym obecnie w kinach
2002-03-23 12:48:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

ten watek z obcym jest z KOSMICZNYCH JAJ. pamietam to najlepiej z calego filmu Smile tylko ze to chyba nie byla pizza, a jakies 'danie specjalne' Very HappyVery HappyVery Happy
2002-10-05 19:01:51
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

a propo kosmicznych jaj...

ma ktos moze ten film na DivXie? chetnie bym se go jeszcze obejrzal, tak samo jak Poszukiwania Swietego Graala by monty python???
2002-10-06 20:06:00
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

O ile...

poszukiwaczy swietego graala gdzies widzialem (i pewnie daloby sie zalatwic), to obawiams ie ze kosmiczne jaja sa nie do zdobycia (pewnie sie w DVD nie ukazaly...)
a scena z obcym w tym filmie rzadzi Wink
2002-10-08 13:36:31
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

kosmiczne jaja...

'... predkosc swiatla... predkosc smiechu... PREDKOSC NIEDORZECZNA!!!...- osiagneli predkosc szkockiej kraty!!!!' Very HappyVery HappyVery Happy
a co do samego obcego, to bylo dobre, bo slyszalme gdzies, ze aktor, ktory gra Kane'a w Space Ballsach, gral tez Kane'a w Obcym! ale nie jest to potwierdzone... Potem ten Obcy zaczyna tanczyc, i Czlepies (sam sobie najlepszy przyjaciel Very Happy) pyta sie kelnerki:
-co on jadl?
-danie specjalne
-to ja jednak wezme zupe! Very Happy
2002-10-08 17:55:36
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu