Autor |
Temat: [OT] Masters of Rock |
Delano
I ain't that good.
|

First Lieutenant
|
[OT] Masters of Rock
Szybkie pytanie off-topic.
Czy ktoś ze zgromadzonych planuje może wybrać się na Masters of Rock do Czech? (http://www.mastersofrock.cz). W programie Manowar, Hammerfall i... Rhapsody (tak, tak ).
Na WWW zapowiada się też kilka innych bardziej lub mniej kultowych kapel, tak więc uparłem się, by jechać, zwłaszcza że spodziewane koszty nie są kolosalne. ____________________________________ Weylan-Yutani: Brewing better beer.
|
|
2005-02-16 17:14:01
|
|
Gothmog
Liberate tute me!
|

Staff Sergeant
|
Hmm... Kuszące... Zwłaszcza na żywo obadać Manowar,
ale 28 Euro + zarcie i przejazd... nie... Ja zbieram na wypad do Chorzowa w maju na Mystic Festival 2005 gdzie w roli glownej
another Kings oF Metal - Iron Maiden
i prawdopodobnie Megadeth oraz dwa inne zespoły, jakie nie wiadomo...
Koszty beda nieco mniejsze, a frajda chyba wieksza - przynajmniej for me  ____________________________________ \"To stworzenie jest organizmem doskona�ym, organizmem o niezwyk�ej wprost budowie. Jest przebieg�e, agresywne, jest z�e, jest kwintesencj� z�a...\"
A.D.Foster
|
|
2005-02-17 19:08:44
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
ale z was powermetalowe siurki a na metalmanie nie łaska? Cradle Of Filth; Apocalyptica; Turbo; Napalm Death; Arcturus; The Haunted; Katatonia; Dark Funeral; Pain; Amon Amarth; Dies Irae; Darzamat; ANJ .
niewiele smaczkow ale Arcturusa zchęcia bym obczaił,niestety nie w tym roku:( ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2005-02-17 23:05:14
|
|
Delano
I ain't that good.
|

First Lieutenant
|
Wypraszam sobie!
Właśnie kupiłem dmuchany miecz do kręcenia nad głową na Rhapsody! ____________________________________ Weylan-Yutani: Brewing better beer.
|
|
2005-02-18 12:21:22
|
|

First Lieutenant
|
Mi nic z tych zestawów nie przypasiło...
Ironów widziałem 3 razy , Kredki , Megadeth , Napalm, Pain, Hammerfala ... wszystko widziałem - najbardziej wkurza mnie to , że w Niemczech grają takie bandy i w takiej ilości, że aż szlag chce trafić człowieka .... a u nas non stop to samo ...
|
|
2005-02-19 12:13:03
|
|
|