Autor |
Temat: Hmm... podejrzane? |

Cannon fodder
|
Hmm... podejrzane?
Otóż ostatnio myszkowałem sobie na Allegro i wyhaczylem coś ciekawego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42063556. Wiecie coś o tym , czy może koleś chce sobie zarobić na waszej pracy (coś mu to nie za bardzo idzie jak narazie)
Dla pewności (gdyby coś się z likiem spieprzyło) podaję treść:
"SAGA ALIENA!!!! Mam do sprzedania CAŁĄ sage książek o Obcym.Książki są w formacie .doc(czyli czytane przez worda).Przy komputerze troche ciężko sie czyta,ale można założyć okulary i jazda!! a naprawde warto za taką cene(normalnie 1 książka kosztuje conajmniej 15 zł, a książki perrego ok 30 zł.) W skład sagi wchodzą: A.D.Foster-Obcy-8 pasażer Nostromo A.D.Foster-Obcy-Decydujące starcie A.D.Foster-Obcy 3 A.D.Foster-Obcy-Przebudzenie S.Perry-Obcy-Mrowisko S.Perry-Obcy-Azyl S.Perry-Obcy-Wojna Samic Wszystkie książki są w całości.GRATIS dodaje do nich okładki jakie widniały by na pierwszej stronie formatu książkowego.Po wpłacie pieniędzy na podane przeze mnie konto przesyłam spakowaną sage na podanego maila.(poniżej okładka ostatniej części sagi-wojna samic) JEŚLI NIE JESTEŚ PEWIEN ZAKUPU-NIE LICYTUJ!!"
Życzę powodzenia...
|
|
2005-02-17 22:16:07
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Przepraszam, ale się nie opanuje...
JA PIERDOLĘ co za lamer. Czemu ziemia takich nosi? ____________________________________
|
|
2005-02-17 22:39:43
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Re: Hmm... podejrzane?
Bishop napisał: | Otóż ostatnio myszkowałem sobie na Allegro i wyhaczylem coś ciekawego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42063556. Wiecie coś o tym , czy może koleś chce sobie zarobić na waszej pracy (coś mu to nie za bardzo idzie jak narazie)
Dla pewności (gdyby coś się z likiem spieprzyło) podaję treść:
"SAGA ALIENA!!!! Mam do sprzedania CAŁĄ sage książek o Obcym.Książki są w formacie .doc(czyli czytane przez worda).Przy komputerze troche ciężko sie czyta,ale można założyć okulary i jazda!! a naprawde warto za taką cene(normalnie 1 książka kosztuje conajmniej 15 zł, a książki perrego ok 30 zł.) W skład sagi wchodzą: A.D.Foster-Obcy-8 pasażer Nostromo A.D.Foster-Obcy-Decydujące starcie A.D.Foster-Obcy 3 A.D.Foster-Obcy-Przebudzenie S.Perry-Obcy-Mrowisko S.Perry-Obcy-Azyl S.Perry-Obcy-Wojna Samic Wszystkie książki są w całości.GRATIS dodaje do nich okładki jakie widniały by na pierwszej stronie formatu książkowego.Po wpłacie pieniędzy na podane przeze mnie konto przesyłam spakowaną sage na podanego maila.(poniżej okładka ostatniej części sagi-wojna samic) JEŚLI NIE JESTEŚ PEWIEN ZAKUPU-NIE LICYTUJ!!"
Życzę powodzenia...  |
no coz, cenzuralnie tego nie da sie skomentowac (sam bralem udzial w klepywaniu tego - chociaz przyznaje ze duzo sie nie napracowalem - moglem wiecej). Koles juz jest u mnie na czarnej liscie i zglosilem to administracji Allegro.
|
|
2005-02-18 00:14:28
|
|
MODERATOR
|
Lamerstwo pelna geba . Nic tylko typa uspic. Szkoda slow.
Aha. No i witam na forum bo widze ze pierwszy post
|
|
2005-02-18 10:21:30
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Suchy napisał: | Lamerstwo pelna geba . Nic tylko typa uspic. Szkoda slow.
Aha. No i witam na forum bo widze ze pierwszy post  |
aukcja zdjeta. Brawa dla adminow, bo nie zawsze tak sprawnie dzialaja.
BTW ostatnio tez szerzy sie inna plaga na aukcjach a mianowicie podrabiane ksiazki, samodzielnie oprawiane ... Trzeba uwazac.
|
|
2005-02-18 11:16:20
|
|

Cannon fodder
|
Suchy napisał: | Aha. No i witam na forum bo widze ze pierwszy post  |
A, witam! Witam serdecznie wszystkich na forum!
Majkel napisał: | BTW ostatnio tez szerzy sie inna plaga na aukcjach a mianowicie podrabiane ksiazki, samodzielnie oprawiane ... Trzeba uwazac. |
Hmm... a chce się im to robić? Swoją drogą ostatnio kupiłem sobie "Alien 3" Fostera i mam nadzieję, że oryginalną
|
|
2005-02-18 15:38:13
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Bishop napisał: | Majkel napisał: | BTW ostatnio tez szerzy sie inna plaga na aukcjach a mianowicie podrabiane ksiazki, samodzielnie oprawiane ... Trzeba uwazac. |
Hmm... a chce się im to robić? Swoją drogą ostatnio kupiłem sobie "Alien 3" Fostera i mam nadzieję, że oryginalną  |
te "piraty" to np wersje all in one, z twardym grzbietem, okladka itp..... bez zadncyh ISBN idt...
/edit
heh zawiesili kolesia... i po co mu to bylo...
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2323245
|
|
2005-02-18 21:52:13
|
|
|