Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Hmm... podejrzane?
Bishop
341-B

Cannon fodder

Hmm... podejrzane?

Otóż ostatnio myszkowałem sobie na Allegro i wyhaczylem coś ciekawego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42063556. Wiecie coś o tym Exclamation Question , czy może koleś chce sobie zarobić na waszej pracy (coś mu to nie za bardzo idzie jak narazie)

Dla pewności (gdyby coś się z likiem spieprzyło) podaję treść:

"SAGA ALIENA!!!! Mam do sprzedania CAŁĄ sage książek o Obcym.Książki są w formacie .doc(czyli czytane przez worda).Przy komputerze troche ciężko sie czyta,ale można założyć okulary i jazda!!Smile a naprawde warto za taką cene(normalnie 1 książka kosztuje conajmniej 15 zł, a książki perrego ok 30 zł.) W skład sagi wchodzą: A.D.Foster-Obcy-8 pasażer Nostromo A.D.Foster-Obcy-Decydujące starcie A.D.Foster-Obcy 3 A.D.Foster-Obcy-Przebudzenie S.Perry-Obcy-Mrowisko S.Perry-Obcy-Azyl S.Perry-Obcy-Wojna Samic Wszystkie książki są w całości.GRATIS dodaje do nich okładki jakie widniały by na pierwszej stronie formatu książkowego.Po wpłacie pieniędzy na podane przeze mnie konto przesyłam spakowaną sage na podanego maila.(poniżej okładka ostatniej części sagi-wojna samic) JEŚLI NIE JESTEŚ PEWIEN ZAKUPU-NIE LICYTUJ!!"

Życzę powodzenia... Wink
2005-02-17 22:16:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Przepraszam, ale się nie opanuje...

JA PIERDOLĘ co za lamer. Czemu ziemia takich nosi?
2005-02-17 22:39:43
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Re: Hmm... podejrzane?

Bishop napisał:
Otóż ostatnio myszkowałem sobie na Allegro i wyhaczylem coś ciekawego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42063556. Wiecie coś o tym Exclamation Question , czy może koleś chce sobie zarobić na waszej pracy (coś mu to nie za bardzo idzie jak narazie)

Dla pewności (gdyby coś się z likiem spieprzyło) podaję treść:

"SAGA ALIENA!!!! Mam do sprzedania CAŁĄ sage książek o Obcym.Książki są w formacie .doc(czyli czytane przez worda).Przy komputerze troche ciężko sie czyta,ale można założyć okulary i jazda!!Smile a naprawde warto za taką cene(normalnie 1 książka kosztuje conajmniej 15 zł, a książki perrego ok 30 zł.) W skład sagi wchodzą: A.D.Foster-Obcy-8 pasażer Nostromo A.D.Foster-Obcy-Decydujące starcie A.D.Foster-Obcy 3 A.D.Foster-Obcy-Przebudzenie S.Perry-Obcy-Mrowisko S.Perry-Obcy-Azyl S.Perry-Obcy-Wojna Samic Wszystkie książki są w całości.GRATIS dodaje do nich okładki jakie widniały by na pierwszej stronie formatu książkowego.Po wpłacie pieniędzy na podane przeze mnie konto przesyłam spakowaną sage na podanego maila.(poniżej okładka ostatniej części sagi-wojna samic) JEŚLI NIE JESTEŚ PEWIEN ZAKUPU-NIE LICYTUJ!!"

Życzę powodzenia... Wink

no coz, cenzuralnie tego nie da sie skomentowac (sam bralem udzial w klepywaniu tego - chociaz przyznaje ze duzo sie nie napracowalem - moglem wiecej). Koles juz jest u mnie na czarnej liscie i zglosilem to administracji Allegro.
2005-02-18 00:14:28
Suchy
F161

MODERATOR

Lamerstwo pelna geba Shocked. Nic tylko typa uspic. Szkoda slow.

Aha. No i witam na forum bo widze ze pierwszy post Cool
2005-02-18 10:21:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Suchy napisał:
Lamerstwo pelna geba Shocked. Nic tylko typa uspic. Szkoda slow.

aukcja zdjeta. Brawa dla adminow, bo nie zawsze tak sprawnie dzialaja.

BTW ostatnio tez szerzy sie inna plaga na aukcjach a mianowicie podrabiane ksiazki, samodzielnie oprawiane ... Trzeba uwazac.
2005-02-18 11:16:20
Bishop
341-B

Cannon fodder

Suchy napisał:

A, witam! Witam serdecznie wszystkich na forum! Very Happy

Majkel napisał:
BTW ostatnio tez szerzy sie inna plaga na aukcjach a mianowicie podrabiane ksiazki, samodzielnie oprawiane ... Trzeba uwazac.

Hmm... a chce się im to robić? Smile Swoją drogą ostatnio kupiłem sobie "Alien 3" Fostera i mam nadzieję, że oryginalną Wink
2005-02-18 15:38:13
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Bishop napisał:
Majkel napisał:

Hmm... a chce się im to robić? Smile Swoją drogą ostatnio kupiłem sobie "Alien 3" Fostera i mam nadzieję, że oryginalną Wink

te "piraty" to np wersje all in one, z twardym grzbietem, okladka itp..... bez zadncyh ISBN idt...

/edit

heh zawiesili kolesia... i po co mu to bylo...
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2323245
2005-02-18 21:52:13
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu