Autor |
Temat: Dziwny problem z AvP |

Lieutenant Colonel
|
Dziwny problem z AvP
i do tego wkurwiający żeby nie było. Otóż zapuszczam sobie dziś grę, a tu podczas misji (jakiejkolwiek, bo próbowałem) Predziem gra mi w tle muzyka !!! Normalnie lecą wesołe piosenki rockowe, najpierw 1, a potem druga !!! Ni cholery nie wiem co i jak, bo pierwsze słyszę. Ustawienia przeszukałem i nic, a zresztą wczoraj jak grałem było ok wszystko. Przeskanowałem w poszukiwaniu wirusów (aczkolwiek nie całego kompa tylko dysk z grami) i nic. Więc normalnie szczęna w dół, złorzeczenie i wziąłem wyłączyłem w diabły, ale co włączę, to to samo. Aha, do tego gra dziwnie chodzi. Przeciwnicy w postaci marines są nad wyraz szybcy (tzn chodzą normalnie, ale jak cię zauważą, to wtedy jakoś dziwnie speeda dostają), a gdy chodzisz to się ciutkę przycina tak dziwnie. Wprawdzie potem jeszcze zrestartuję kompa i sprawdzę cały w poszukiwaniu wirusów, względnie virusów :> ale jest to dość osobliwy przypadek. Ktoś z Was miał coś takiego lub słyszał o czymś podobnym może ? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-12-01 21:34:48
|
|
kabukiman
The Electrician ;)
|

First Sergeant
|
To kara za to, że Ci się film nie podobał 
A tak na poważnie - jesteś pewien, że w CD-ROMie nie ma żadnej płyty audio ? Wiem, że to głupie pytanie, ale ktoś i tak by się o to w końcu zapytał. Jak to nie to, to nie wiem... usuń grę i zainstaluj ponownie ??
W ogóle mówisz o pierwszej czy drugiej części ?
Aha, instalowałeś ostatnio jakieś patche albo mody ??
|
|
2004-12-01 22:04:42
|
|

MODERATOR
|
w przypadku jedynki na pewno automatycznie zaczynala odtwarzac plytke audio wlozona do cdromu, wiec stawialbym na to... ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2004-12-01 22:06:35
|
|

Lieutenant Colonel
|
no więc po kolei:
- filmu nie widziałem jeszcze
- w napędzie była płytka ale pusta
- nie instalowałem nic takiego od wczoraj (wczoraj chodziło dobrze)
i na koniec:
zaraz uruchomię ponownie, bo zrobiłem w końcu restart i skanik.
EDIT: teraz jest już ok. Ten komp jest już zbyt dziwny jak dla mnie :>
ergo
temat do skasowania (tyczy się to ostatniej dyskusji ), więc jeśli można to niech ktoś czyni honory ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-12-01 23:44:00
|
|

Staff Sergeant
|
Moje cycki !
Moje ,moje, moje ,moje,moje !
|
|