Autor |
Temat: Komiks AvP |

Captain
|
Komiks AvP
Do kioskow trafil wlasnie komiks AvP, wydany w serii DK-DobryKomiks, nie podzielony na odcinki, wszystko w jednym zeszycie, nie ma numeracji stron, ale na moje oko ponad setka spokojnie, (pierwszy komiks w polsce z obcym, od daaawna ), fabula nie ma specjalnie nic wspolnego z filmowa, chociaz okladka to poprostu przerysowany plakat z kina. Cala ta przyjemnosc kosztuje 9 zeta z hakiem.
Rysunki takie sobie, ani lepsze, ani gorsze od innych, (imho avp xenogenesis ma o wiele badziewniejsza kreske), nie czytalem jeszcze dokladnie, wiec na temat fabuly dopisze cos dzisiaj wieczorem, w tym poscie.
Natomiast z miejsca widac ze jest o wiele bardziej krwawo niz w filmie... ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2004-11-07 18:11:27
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Thrill of the Hunt (?)
Z tego co się zdążyłem zorientować to komiks jest taki sobie (nie wiem czy warto wydawać 9 zeta).
Największym mankamentem Alien vs. Predator: Thrill of the Hunt jest fakt, iż nie ma w nim prawie wogóle walk pomiędzy łowcą a obcym (po za pierwszymi 10 stronami). No i cała historia jest taka sobie może, ale nie musi się spodobać. ____________________________________
|
|
2004-11-07 18:24:19
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
no to zes mnie uszczesliwił skror nie jest zwiazany z filmem
spadł mi kamien z serca...mam nadzieje ze wiecej tego typu rzeczy jeszcze wyjdzie na POLSKIM rynku...za wialką woda maja tego od cholery... ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2004-11-07 20:59:02
|
|

Gunnery Sergeant
|
Zaraz,zaraz,to jest reedycja tego pierwszego AvPka?
Tego z Noguchi,Ryushi i wogole?;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-11-07 23:38:30
|
|

Captain
|
Nie. To jest komiks pod tytul Avp: Thrill of Hunt, kompletnie inna historia.
Moze wydawnictwo Dk, wypusci wiecej stafuu z obcym? Dobrze by bylo :]
Komiks poza okladka, i kilkoma scenami w piramidzie, pod koniec, nie ma nic wspolnego z filmem.
Fabula jest jednak taka sobie.
Przylatuja, dostaja wpierdol, ci co przezyli odlatuja, koniec. Jedyne co przypomina film andersona, to dosyc nieskladny montaz poszczegolnych ujec, takze sumujac, nie ma sie jednak napalac niewiadomo na co.
Niemniej jednak na bezrybiu...no, nie powiem bo sa tu chicksy  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2004-11-07 23:52:43
|
|
|
|