Autor |
Temat: boty do avp2 |
Private
|
boty do avp2
Czy do AvP 2 istnieją jakieś boty ? ____________________________________ Owsianka Ci pyskuje ? Zastrzel kucharza lub odstaw pigułki
|
|
2004-10-18 14:37:46
|
|

Lieutenant Colonel
|
Z tego co ja wiem to nie...
|
|
2004-10-18 15:30:40
|
|

Gunnery Sergeant
|
Hm,byl swego czasu projekt stworzenia botow do MP,ale nie wiem jak sie zakonczyl.Z ciekawych projektow jest jeszcze xcoop-mod,ktory pozwala na granie w misje z Singla w kilka osob.
Ale jest on caly czas w fazie beta i ma wiele bugow..I nie wiem czy nadal nad nim pracuja.Ale na pewno mozna go sciagnac,i przynajmniej spojzec-misje Marines odwalane z kilkoma kumplami sa niesamowite;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-10-18 16:47:14
|
|
Private
|
Nom zainstalowalem se go,ale jeszcze nei wyprobowalem za bardzo... Tak mi sie zdaje,ze w normalnym avp2 nie bylo krolowej alienow, byl chyba tylko predalien, a po zainstalowaniu tego moda jest. ____________________________________ Owsianka Ci pyskuje ? Zastrzel kucharza lub odstaw pigułki
|
|
2004-10-19 00:42:55
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
a grał ktoś z was z kumplami? naczytałem się o tym modzie, o bagach itp. Chiałbym jednak wiedzieć tylko jedną rzecz - czy da się w miare bez nerwów grać cooperativa powiedzmy w 4 graczy. ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-10-19 12:55:04
|
|

MODERATOR
|
Botow do AvP 2 (zreszta do 1 tez) nie ma i nie bedzie raczej...
Co do Coop-moda to kiedys usilowalem w to zagrac z kumplem i kiepsko to dzialalo, zwieszalo sie co chwile a levele trzeba bylo ladowac recznie - tj po przejsciu etapu wywalalo do menu - nie wiem, moze nowsza wersja moda jest bardziej dopracowana?! W sumie porzadny coop - taki zeby sie dalo cala gre przejsc we dwu albo we 3 od poczatku do konca bylby swietna sprawa i moglby tchnac jeszcze nieco zycia w gre! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2004-10-19 14:17:05
|
|
MODERATOR
|
Wogole dziwie sie, ze nie zrobili opcji Cooperative juz w pierwszym AvP. To bybyla dopiero esencja gry. Kampania 5 misji powiedzmy nawet do 4 graczy. Rozbudowac misje, ze czasem trzeba bybylo byc w 2 miejscach jednoczesnie, oslanianie sie nawzajem itp. Ogromne pole do popisu, nie mowiac juz o najprawdopodobnie swietnej miodnosci... Moze przy AvP3 cos sie zmieni. Bo planow na mody bylo juz kilka....
|
|
2004-10-19 14:36:39
|
|

Gunnery Sergeant
|
Tez gralem z kumplami w coopa i powiem,ze grale sie fajnie;]
To prawda,ze co misje wywala i w niektorych misjach robi problemy,ale probowaliscie przejsc np.przedostatnia misje marina-ta z PW,ale przechodzi w kilka osob bez pieprzonego Pancerza Wspomaganego?;]
Powiem,ze kupa ubawu;]
No i jak to zrobic,zeby na poczatku misji zlezc na dol i nie zginac,?:]
Sasa,naprawde fajno;]No i pamietajcie,ze to tylko beta,wiec jesli projekt nadal idzie,to moze w koncowej wersji naprawia bledy.
Co do krolowej-jesli chodzi Ci o SP to oczywiscie rozwalalo sie ja na koncu kampanii marina i przed koncem preda.
Jesli chodzi Ci o MP to mozliwosc grania krolowa(tak jak i mozliwosc biegania w PW)pojawila sie dopiero w najnowszym patchu.
O;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-10-21 01:52:49
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
nie wiem o którym patche mówisz, ale chyba od samego poczatku można był ograć królową w MP, tyle że musi być włączony Lifecycle i musisz "dożyć" mometu przemiany  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-10-21 10:55:06
|
|
Private
|
tam można wybrać królową podczas wybierania z bandy alienow  ____________________________________ Owsianka Ci pyskuje ? Zastrzel kucharza lub odstaw pigułki
|
|
2004-10-21 15:11:20
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Aha ee to chyba troche przegieli:P ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-10-21 19:02:10
|
|

Gunnery Sergeant
|
Nie,nie,nie.Krolowa mozna grac nie wtedy gdy wlaczy sie Lifecycle,tylko zaleznie od ustawienia "Queen Melt"(or smtng like that;).
Ustawiasz liczbe,i jesli alien bedzie mial tyle fragow bez zejscia(np.rozwali 8 osob i sam nie zginie ani razu),to zmieni sie w krolowa.
O;]
A numerku patcha nie pamietam..Moznaby w readme sprawdzic.
|
|
2004-10-21 23:48:44
|
|
Private
|
No nie wiem... W kazdym razie ja po instalce patcha i tego moda wlaczylem tak na probke hosta dla lana (bylem sam na mapie) i jak wcsnalem F1 to mialem do wyboru krolowa, a - jak mi sie zdaje - w normalnym avp2 jej do wyboru nie bylo.
Jest jeszcze jakis alien posredni pomiedzy krolowa a zwyczajnym drone'm ale nie pamietam jak sie nazywal. On byl do wyobru w normalnym avp2 ____________________________________ Owsianka Ci pyskuje ? Zastrzel kucharza lub odstaw pigułki
|
|
2004-10-22 00:45:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
Nieno stary... nie mieszaj tu patchy z modami :/. Mod a patch to co innego. Jesli mowisz ze odpalasz moda (pewnie Projam3 lub 4) to wtedy wiadomo, ze masz Matke od początku:/, masz tez jeszcze mase innych rzeczy. Sam patch poprawia tylko pare bugów, nie dodaje nowych opcji gry...sheesh.
A to pomiędzy to pewnie Preatorian, tak ten owszem był od początku.
|
|
2004-10-22 01:01:42
|
|
Private
|
BangMan napisał: | Nom zainstalowalem se go,ale jeszcze nei wyprobowalem za bardzo... Tak mi sie zdaje,ze w normalnym avp2 nie bylo krolowej alienow, byl chyba tylko predalien, a po zainstalowaniu tego moda jest. |
Od poczatku pisalem o modzie. Ktos musial wmieszac tu patcha ____________________________________ Owsianka Ci pyskuje ? Zastrzel kucharza lub odstaw pigułki
|
|
2004-10-22 01:23:19
|
|
|