Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Pierwszy post!
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Pierwszy post!

Witam na nowym forum... mam nadzieję, że to już ostatnia zmiana.

Ponieważ stare "drzewkowe forum" zaczeło wyświetlać jakieś durne reklamy które otwierały się w nowych oknach zmiany stały się konieczne.

Wczoraj stare forum zostało zastąpione forum z Nethitu - niestety okazało się że działa ono beznadziejnie wolno, więc nie widząć alternatywy założyłem nowe na tym tak forsowanym przez coponiektórych enginie. Zoabczymy jak to bedzie działać - ma nadzieję że przyzwoicie - bo już mi się naprawdę nie chce tego zmieniać na coś innego w najbliższym czasie.

Kilka słów porządkach które chciałbym tu zaprowadzić można znależć w sekcji FORUM na mojej stronie - jak komuś sie nie chce za dużo klikać to podaje bezposredni link:

http://www.aliens.ibt.pl/forum.htm

Prosiłbym żeby się stosować do tego co tam napisane.

(btw uważajcie jak postujecie z tymi znacznikami bo wydaje mi się że raczej kiepsko działają)

Suchy, Piok/Kabuki - jak chcecie to zapraszam do linkowania sie do tego forum - jeśli prócz mnie ktoś jeszcze bedzie z niego korzystał to animowany obcy widoczny na górze zostanie zastąpiony gifem/jpegiem z informacją że jest to wspólne forum dyskusyjne stron xxx i yyy - oczywiście nic na siłę, chcecie to zapraszam, nie chcecie też dobrze :)

Pozdrawiam
CIACHO
2002-03-14 04:25:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Satham

Private

Widzę że mam zaszczyt jako pierwszy wykonać wpis w nowym ALIENS Forum.
Korzystając z okazji pozdrawiam całe środowisko związane z Alienem oraz swoich braci Predatorów.
Ave!
2002-03-14 07:46:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

no, fajnie... Wink))

v_irus@interia.pl
2002-03-14 10:02:26
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Paweł

Private

No i jest spoko.
2002-03-15 14:06:21
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Brawo

Gratuluję - nareszcie pożądne forum Smile
2002-03-15 17:54:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
anika

Corporal

Kurcze...nooo

[blue]a ja tak lubi moje serduszko w logo ...a tu ...niewolno :(

Śliczne Forum ....miłe towarzystwo .....

Moge moje serduszko mieć w logo ????? plissssssss[/blue]
2003-02-26 02:07:07
v i r u s

Major

....hmmm....

jak dla mnie to mozesz.... Wink))
a jak ktos Ci nie pozwoli to zrobimy bojkot.... zlinczujemy modelatorow i .... niech w koncu zrobia porzadek z ta czczionka!!! dammm...
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-02-27 10:28:10
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

nie zrozumcie mnie zle, ale uwazam ze stare posty powinny byc - jak to jest praktykowane - zamykane po pewnym czasie przez moderatow...
Tak aby nie robil sie balagan, i aby inni nie dopisywali sie po roku do tych postow.
2003-02-27 20:30:51
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Gezzzzzz ktos odgrzewa przedpotopowe posty...

Pewnych rzeczy sie nie da zrobic - zamykac stare tematy, laczyc tematy, etc ... po prostu engine forum nie przewiduje takiej mozliwosci :(

Co do czcionki i niebieskiego tekstu to... no sam nie wiem... gdybym byl w bardziej zlosliwym nastroju to polecilbym wizyte u okulisty lub zmiane monitora na taki co wyciaga wiecje niz 640x460 i wiecej niz kilkanascie kolorow... u mnie i u kilku kumpli u ktorych przy okazji sprawdzalem wyglad forum niebieskie teksty sa zupelnie komfortowo i bezproblemowo czytelne... Naprawde - sprawdzielem przy okzaji odwiedzin u znajomych wyglad forum na klilkunastu roznych maszynach i wszedzie bylo ok... wiec jak ktos rzeczywiscie nie moze odczytac bez bolu niebieskiego tekstu to problem jest po jego stronie!

Co do serduszek i aniolkow... hmmmm... nie bede nikogo za nie przesladowal, ale prze ze mnie osobiscie nie sa mile widziane, podobnie jak Homer Simpson...
2003-02-27 20:52:12
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

homer simpson rules :P

either way...
u mnie wszystko wyglada O.K.
moze macie za stare pryki a nie monitory :D

mnie tez te serduszka i milosne popierdulki kluja w oczy Sad
jakos nigdy nie zaznam prawdziwej milosci, wiec nie lubie sie dreczyc serduszkami, walentynkami i marzyc o tej jedynej ( Wink )

w kazdym razie nie ode mnie to zalezy

AVE
2003-02-27 20:59:47
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

eeeee

jakie niebieskie literki??? u mnie są białe na czarnym tle i niebieskie ramki wokół

a co do aniołków - jakoś do tego forum mi nie pasują
2003-02-27 21:08:13
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu