Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ALIEN V - nowe ploty ;]
Predator895.
For The Last Time

Staff Sergeant

HICKS napisał:
Oj, James... Po tym Titanicu nie dość że się rozleniwiłeś to jeszcze porządnych filmu sf. nie chcesz oglądać...

On po po prostu jest wkurwiony na ten film dlatego że na początku wszyscy oprócz Ripley nie przeżyli katastrofy kapsuły ratunkowej. Moim zdaniem jego zdanie jest praktycznie nic nie warte niech sobie robi dalej programiki Discovery o głębiach i animacjach oceanu czy co on tam teraz wymyśla i robi. Widać głębokie ciśnienie działa mu stanowczo na mózg. Wziął by się za jakieś porządne kino i wrócił do korzeni. Może się juz trochę wypalił ale facet według mnie zbyt bardzo stał się lukrową dupą która będzie wielbić swoje filmy i nic nie wymyśla nowego . Po prostu zarobił mnóstwo mamony na ostatnich produkcjach i nie wie co ma juz ze z nimi robić . Wszyscy jego ulubieni aktorzy to juz podstarzałe dziadki chociaż Paxtona i Biehna można by było trochę podrasować i dać im jakąś bdb. role jak za dobrych starych czasów Navy Seals . Spielberg moim zdaniem tez juz przeszedł znacznie od czasu Szeregowca na komerchę ale facet przynajmniej cos robi a ten pierdzi w stołek i wydaje kasę na podrasowywanie swoich filmów na dvd (Titanic 4DVD rzygać się chce;]) i na podwodne żeglugi które wszyscy maja głęboko w D ;] takie jest moje zdanie z pełnym szacunkiem dla wszystkich jego filmów na których się wychowałem i będe wielbił po wszech czasy a zwłaszcza Aliens

Call me Snake
2006-02-12 00:24:38
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 2488914 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Cameron powinien stracic 98 % swojej fortuny, i wyrezyserowac Obcego 5 jako film ostatniej szansy dla siebie. Wtedy by sie przyłożył Laughing
2006-02-12 11:23:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
keczap
Die Muthafucker!!

Private

Yo!

Ale powiem ci że taka Diuna dorównywała Aliensowi ...
2006-02-15 14:06:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 2391097 Odpowiedz z cytatem
Alien xp

Cannon fodder

http://alien.oldiblog.com/?page=lastnews&id=66380
Prawie wszystko jest napisane po francusku, ale niektórych rzeczy można się domyśleć.. Np. tego, że film ma się ukazać w 2006 roku itp. Surprised
Jeśli chodzi o resztę, to nie mam pojęcia, o co tam idzie . Very Happy
2006-03-01 15:19:50
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 7627765 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Alien xp napisał:
http://alien.oldiblog.com/?page=lastnews&id=66380
Prawie wszystko jest napisane po francusku, ale niektórych rzeczy można się domyśleć.. Np. tego, że film ma się ukazać w 2006 roku itp. Surprised
Jeśli chodzi o resztę, to nie mam pojęcia, o co tam idzie . Very Happy

babelfish twoim przyjacielem (http://babelfish.altavista.com/)
History: Ripley would turn over on planet of origin of Aliens for a final confrontation and would die there. The intervention of Space Jockey is also a probable assumption.
2006-03-03 16:17:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

pewnie fake...
tego typu ploty krążą od lat
2006-03-03 21:53:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Zgadzam się z Turkiem.

Btw. Turek, zmień avatara, bo znowu (po raz chyba setny już) znów będę musiał przypominać sobie moją starą miłość do X-comu ^_^.
2006-03-04 13:36:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Corvax napisał:
Btw. Turek, zmień avatara

mowisz i masz Very Happy
2006-03-04 23:05:43
TonyHudson
Młodszy brat Hudsona :)

Sergeant

Słyszał, widział ktoś gdzieś coś na temat Obcego 5? (Nie licząc tych rzeczy w poprzednich postach)
2006-03-05 16:11:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6783988 Odpowiedz z cytatem
master_the_cyborg

Cannon fodder

może jakis prequel aliensa - cos w stylu tego filmu animowanego na tej czeskiej stronie (z modelami pojadow z obcego) czyli film o budowie koloni na LV-426 mysle że mogli by stworzyć niezły klimat w stylu Alien1 Wink
2006-03-14 19:41:57
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

TuReK napisał:
Corvax napisał:
Btw. Turek, zmień avatara

mowisz i masz Very Happy

Ech... jest jeszcze gorzej ;] właśnie wkładam płytke ;].
2006-03-20 02:43:42
FROST
Payback Time!

First Sergeant

serwis gazeta.pl napisał że Weaver uważa że nie będzie więcej obcych:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3583303.html

Choć podobno "tęskni za swoją postacią"
2006-08-30 15:26:05
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 4286763 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Ja tak sobie myślałem... Ten temat mnie powoli dołuje a powinno być na wesoło. Wiecie coś podniesie na duchu... Może jakiś pieprzny dowcip?

Niestety nic takiego nie znalazłem jedyne info jakie można znaleźć w sieci zawsze jest w stylu: "Czemu A5 Nie powstał?"

Właśnie... Wiecie co zabiło Alien 5?

To nie tajemnica:

http://www.youtube.com/watch?v=aKnS7CGWNmU&mode=related&search=
2006-09-29 21:42:30
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Prawdziwe co do każdego słowa.

Może postanowi pokazać ludziom jak to się robi?
2006-09-30 09:13:39
TonyHudson

Sergeant

Dobry filmik, Cameron jednak nie ma osteoporozy czaszki tylko zamierzał Obcego 5 zrobić. Film byłby kozacki a te debile Fox - lisy z lasu dały Andersonowi pochwalić się pałą i "rozwalili całą sagę".
2006-10-01 11:14:53
Momus

Cannon fodder

Jeżeli alien 5 miałby powstać to mam skromne życzenie, chciałbym aby nie przenosić miejsca akcji na ziemie (antarktyda ani inne porąbane pomysły), chciałbym aby wszystkie niewyjaśnione sprawy się rozwiały i aby to już było definitywne zakończenie sagi. chciałbym aby było wyjaśnione skąd wzięli się obcy, a co za tym idzie, żeby doszło do spotkania człowieka z rasą gigantów czy pilotów (jak kto woli). oczywiście S.W. musi zagrać ripley. i co do tego, producenci nie powinni bawić się w odmładzanie jej na siłę. poprostu może być mniej aktywna w walce, a bardziej służyć radą :> to tyle... no i nie życzę sobie żadnych gniotów. anderson niech trzyma łapy z daleka. reżyserem powinien być ridley scott(ewentualnie na spółkę z cameronem jakby się panowie dogadali)... co do scenariusza nie mam żadnych pomysłów, bo nie wiem kto byłby dobry i nie zchrzanił roboty tak jak to miało miejsce w filmie AvP
2006-10-04 17:14:54
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Momus napisał:
Jeżeli alien 5 miałby powstać to mam skromne życzenie, chciałbym aby nie przenosić miejsca akcji na ziemie

Ja tam od biedy zgodziłbym się na Ziemię w daaaalekiej przyszłości.

Cytat:
chciałbym aby wszystkie niewyjaśnione sprawy się rozwiały i aby to już było definitywne zakończenie sagi.

A po co? Obcy stracił by na swoim uroku.

Cytat:
chciałbym aby było wyjaśnione skąd wzięli się obcy, a co za tym idzie, żeby doszło do spotkania człowieka z rasą gigantów czy pilotów (jak kto woli).

Ale po co to wyjaśniać? WYSTARCZY ZROBIĆ DOBRY FILM O OBCYM.

Cytat:
oczywiście S.W. musi zagrać ripley. i co do tego, producenci nie powinni bawić się w odmładzanie jej na siłę. poprostu może być mniej aktywna w walce, a bardziej służyć radą :>

Ona była dobra i w jednym i drugim. To raz. Dwa - jak kobita koło 60 biega po ekranie udając że ma 30 lat mniej to jest to żenujące. Myślę że czas na zmianę warty.

Cytat:
to tyle... no i nie życzę sobie żadnych gniotów.

A kto ich sobie życzy?

Cytat:
oanderson niech trzyma łapy z daleka. reżyserem powinien być ridley scott(ewentualnie na spółkę z cameronem jakby się panowie dogadali)...

Tak miało być, ale Fox wolał wydać dwa razy mniej forsy i zainwestować we wmiarę pewną młodzież. Teraz nic nie wskazuje na powrót do tego pomysłu.

Cytat:
co do scenariusza nie mam żadnych pomysłów, bo nie wiem kto byłby dobry i nie zchrzanił roboty tak jak to miało miejsce w filmie AvP

Cameron, ale jak już mówiłem na to się nie zanosi.
2006-10-04 19:32:02
TonyHudson

Sergeant

Cytat:
Cytat:
co do scenariusza nie mam żadnych pomysłów, bo nie wiem kto byłby dobry i nie zchrzanił roboty tak jak to miało miejsce w filmie AvP

Cameron, ale jak już mówiłem na to się nie zanosi.

No wiesz.... mógłby być byle jaki reżyser tylko zeby miał u swoim boku MNIE. Nie wiem czy tylko mi się wydaje ale jestem już tak ustawiony, że myślę, że wiem jakiego Obcego trzebabyłoby zrobić, żeby był dobry :].
2006-10-04 19:59:19
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Hmmm...jeszcze kiedys myslalem ze ten film moze byc zrobiony dobrze tylko pod warunkiem ze za kamera (i oczywiscie z niebagatelnym wpływem na scenariusz) bedzie stał Scott, ewentualnie Cameron ale na dobra sprawe czesc V nie musi wyjsc wylacznie z rak osob ktore juz z Obcym mialy stycznosc - rownie dobrze film ten zrobic moglby Carpenter, Marshall i paru innych i tez mogłby to byc naprawde swietny film na ktory czekamy od tak bardzo dawna...
Kolejna sprawa jest pomysł na film - juz kilkakrotnie wspominalem ze bardzo podoba mi sie pomysł CIACHA w stylu "starship troopers" choc rowniez - bardzo kuszacy sie wydaje pomysl "niewielkiej ekspedycji" (kojarzy sie z avp Very Happy) na miejsce Space Jockey'a gdzie czeka pare niespodzianek z oszalamiajacym zakonczeniem...moze cos w stylu "bliskiego spotkania III stopnia" - typu unoszacy sie Derelict w pyle i kurzu, z planety czy cos takiego...przyszlosc pokaze jak to sie skonczy, bo naprawde wierze w to ze w koncu ktos wyciagnie reke po dwa smakowite kaski jakimi sa Obcy V i Predator 3 - i to niekoniecznie by zrobic gniot dla kasy...

Ostatnio zmieniony przez MIKET dnia 2006-10-05 16:58:28, w całości zmieniany 1 raz
2006-10-04 21:23:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Momus

Cannon fodder

predator 2 już był... o 3 chyba Tobie chodziło...

i dalej się upieram, że rasa gigantów (pilotów) powinna mieć miejsce np. w 5 części aliena...
2006-10-04 22:04:51
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu