Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Bitwa na obcej ziemi, czyli pyknijmy w AvP !!!!
fury161
Promises not exist...

Corporal

Dziś chcę uruchomić grę,a tu jeszcze gorzej:gra się całkowicie ścina,na dodatek dźwięk również zaczął przerywać.
Miket-najdłużej czekałem 20 minut.Mam orginalną wersję AvP Gold,a kartę dźwiękową zintegrowaną na pł. głównej.Gra chodzi(a raczej chodziła) bez płytki.
2006-08-06 11:13:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 4356823 281313272 Odpowiedz z cytatem
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Ok - ta gra mnie zaskakuje coraz bardziej. Zainstalowalem ja ponownie. Nastepnie pierwsze co zrobilem to sciagnalem path 0.98 (dostepny na stronie avp.fpp.pl). Zinstalowalem go i powitało mnie intro z avp - zwyklej wersji a nie a Golda (jest roznica). Mysle - ten patch pewnie do zwyklej wersji a nie Golda.
I cóż - dziwek sie zacina (ale to enterem mozna olac - nacisnijcie go po logo Rebellion - wtedy muzyka jest najciszej i w czasie gry juz to zaciecie bedzie nieslyszalne) ale gra smiga. Wszystkie opcje wlaczone na maxa i gra dziala. Odinstalowalem, zainstalowalem ponownie, nie zainstalowalem patcha i...to samo Shocked
Tak jakby patch pozostawił w kompie gdzies jakies pliki po sobie (choc nie mam pojecia gdzie i jak - program files sprawdzalem) - i teraz nawet po raz 3 uninst./install robilem to ten sam wynik. W sumie to wszystko w porzadku - gra działa, dzwiek tylko zacina sie, mozna robic save'y, itp itd...X-Files classified Very Happy
2006-08-06 12:31:48
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Z tego co wiem to problemy ze zwykłym na XPku były.

Czekajcie ja zaraz zainstaluje. Bodajże mam wersję gold i zwykłą Smile.

Zainstalowałem GOLD'a.

Pierwszy problem, błąd na końcu (ale to tylko w czasie robienia ikonki).
Gra odpala się pięknie, intro, dźwięk, srutu tu tu itp. No ale jak odpalam pierwszą misję marines (kolejne intro good) to widze tylko światełka, ponieważ reszta świata to pustka, nic nie ma kompletnie. Na dodatek światło zostawia permanentną smugę co po chwili machania zajmuje cały obraz ;]. Jeszcze bede kombinował.

Ostatnio zmieniony przez Corvax dnia 2006-08-06 17:12:25, w całości zmieniany 1 raz
2006-08-06 16:42:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

ja mam XP i zwykłą i oprócz już wymienionych, z którymi poradzić sobie można bez problemu, to nie mam żadnych
2006-08-06 17:05:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Zapomnialem dodać ze mam 2000.

No niestety nie mam pojęcia co z tym zrobić. Zmiany w opcjach samych forcewarów nie pomaga. Jeszcze kombinuje, bo wyczytałem, że należy podmienić plik Bink32.dll

binkw32.zip
Description: Windows XP fix for Aliens versus Predator Gold Edition. Replace the existing file in your main Aliens versus Predator Gold Edition directory.

http://es4life.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=5

I jeszcze jedni zalecają zainstalować detonatory 66.93_Nvidia.

Edyta:

U mnie po podmianie Bink32.dll nic nie zmieniło (bo to głównie do odtwarzania filmów jest). Wiec pewnie pomogłoby detonatory te które podałem wyżej, ale tego już mi się sprawdzać nie chce.

Pamiętam, że jeszcze jakiś rok temu na tym samym Win 2000 grałem w AvP Gold po sieci z kumplem, ech. No a poza tym przeciez grałem z Rogue jak do mnie przyjechal Twisted Evil Twisted Evil Ile to bylo 1.5 roku temu ?
2006-08-06 17:21:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu