Autor |
Temat: offtopic-spust :)) |

Lieutenant Colonel
|
Vas : powiedziałem ,że bycie osobą publiczną zobowiązuje do minimum kultury.
bezmózgowo rzucajaca mięsem. Ej, no sory, robimy wiele głupot, czasem głupio sie zachowujemy, ale czy to znaczy, zę jesteśmy głupi. Bezmózgowe rzycanie mięsem jest głupie, ale czy to znaczy, że ktoś przez to jest głupi?
Artystki?
Proszę bardzo : Janis Joplin, Nosowska, Przemyk.
Jest jeszcze więcej, ale w tej minucie nic nie przychodzi mi do głowy.. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-07 13:24:40
|
|

First Lieutenant
|
Janis Joplin , Nosowska ... dla mnie postacie z kosmosu , ale coś tam w sobie mają , skoro tyle ludzi za nimi poszło... choć nieraz nad tym myślalem i za cholerę nie wiem co to jest ;)
Co do Reni Przemyk , spoko w końcu moja krajanka - osobiście znam jej brata ;)
co do polskich wokalistek , to mógłbym wskazać na "starą" Edytę B. i Martynę J.
i faktycznie " stara " Ostrowska , teraz tylko fajnie wygląda , lecz nicz z jej "pazura" nie zostało.
co do laski z blue c. to nie wypowiadam się , ale bez fonii znaczie lepiej ją przyjmuję
|
|
2004-01-07 13:55:11
|
|

Lieutenant Colonel
|
hehe
ONA - klasyk i nie można się z tym nie zgodzić, nie byłem fanem, ale szkoda, że upadli
Tatiana - ładna buzia, ma możliwości głosowe, piosenka, którą wymieniłeś jest akurat najlepsza, ale luz
Szwedzi - chciałbym zobaczyć jak powtarzasz te słowa o nich stojąc przy chcociażby Grecie Garbo, Anicie Eckberg, czy Victorii Silvsted  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-01-07 13:58:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
Aby ostatecznie zamknąć temat pani Chylińskiej, mam jeszcze parę słów.
Nie wiem, dlaczego jej bronicie.
W jednym z ostatnich wywiadów powiedziala, że wstyd jej za to kim kiedyś była. POwiedziała, że chce z tym skończyć, mieć prawdziwą rodzinę, dzieci, zwierzaczki domowe, chce gotować zupki, itd.
Nie rozumiem, dlaczego jej bronicie, skoro sama zainteresowana siebie potępia i za to jej chwała.
Mimo, że wcale nie zmniejszyłą się moja niechęć do jej osoby, to życzę jej niemniej wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wykonania tego co sobie zaplanowała... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-08 08:53:26
|
|

First Lieutenant
|
Ach , Surti ... Ty to lubisz wsadzać kij w mrowisko ...
|
|
2004-01-08 11:40:46
|
|
kabukiman
The Electrician ;)
|

First Sergeant
|
Rogal! Bo zostaniesz wyklęty a miliony fanów Nirvany z całego światą dowiedzą się, gdzie mieszkasz :P
A tak na poważnie, to proszę Cię, nie porównuj Nirvany do Limp Bizkita, Linkin Parka czy ONY. Zostali sławni, jak Fred Durst do przedszkola chodził, Linkin Parki na huśtawkach się bawili, a Chylińska śpiewać nie umiała...
A propos: co do Pani Agnieszki Chylińskiej - nigdy jej nie lubiłem, zarówno jako osoby prywatnej, jak i artystki. Nie wiem jak ona to robi, ale wzbudza we mnie czystą, niczym nie skrępowaną niechęć
|
|
2004-01-08 16:35:30
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Piszę pierwszy raz w tym topicu, ale spox.
Surt - napisałeś o Tatianie "Nie wytrzymuję tego przerobionego głosu na starą ropuchę. Bez sensu po co ona to robi. Mysli, że tak jest lepiej, że wyróżni się z tłumu bezbarwnych lasek pokroju zapatrzonej w siebie Stankiewicz?"
-każdy próbuje się wybic z tłumu i osiągnąć sukces - chociaż najmniejszy.
Po za tym moim zdaniem jedną z najlepszych piosenkarek Polskich jest (zabijcie mnie jeśli nie) - Edyta Górniak.
Mówcie co chcecie, może nie podobac się hymn w jej wydaniu, może jest trochę "barbie" w wywiadach i innych ale - głos ma świetny a po angielsku gada lepiej niż rodzony amerykanin. Chociaż dawno jej nie słyszałem to uważam że piosenkarką złą nie jest.
Chylińska - nie słuchałem jej wiele kiedys ale podobało mi sie kilka utworów i ani O.N.A. nie napawa mnie nienawiścią ani miłoscią.
BTW - Surt - powiedziałes że klniesz jak szewc - ja w sumie nie słyszałem ani razu ale to chyba plus że ktos nie klnie... ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2004-01-08 20:15:49
|
|

Lieutenant Colonel
|
Miket
Pogrążyłeś mit o Surcie jako pijackim twardzielu klącym jak szefc
Okazalo się że nie pił piwa, a słowo "kurde" uważa za przekleństwo :D
A co do tych wszystkich wokalistek, to na zakonczenie dodam, że generalnie mam tolerancyjne podejście do muzyki ( poza paroma wyjątkami), i potrafię dość obiektywnie ocenić kogoś wokalnie
To że slucham muzyki cięższej ( vide o.n.a, Closterkeller, Hey, Tool, Korn, starego Mansona, i pare innych ) po alternatywną - Bjork, Placebo, nie oznacza że nie doceniam wartości głosu Górniak czy ( cicho ) Aguliery - bo glosy mają wyjebane w kosmos. A to CO śpiewają i KTO je słucha - nie jest moją sprawą
pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-08 22:03:32
|
|

Lieutenant Colonel
|
klne jak ktoś mnie wkurwi, nie lubie piwa i kropka. Wóda rulez. Nie toleruje bezmózgiego rezucania mięsem. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-09 08:52:52
|
|

Lieutenant Colonel
|
Suchy
Cholera jasna, przestań się bawić w cenzora no :P
Nie bylo żadnych jazd osobistych ani kłótni, poza tym to temat SPUST, po to by sie wygadać na tematy OT  :P
pozdro  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-18 13:10:11
|
|

Major
|
motyla noga!
nie przeklinajcie tyle, bo czasem moja mama tu zaglada (tylko ciiiiii)
|
|
2004-01-18 15:59:53
|
|

Lieutenant Colonel
|
To Surt, to on, to on
Ja napisalem tylko cholera jasna    ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-18 17:47:44
|
|
MODERATOR
|
[blockquote] Cholera jasna, przestań się bawić w cenzora no :P
Nie bylo żadnych jazd osobistych ani kłótni, poza tym to temat SPUST, po to by sie wygadać na tematy OT  :P
pozdro [/blockquote]
Decyzje KC nie podlagaja zadnym negocjacja i sa nieodwolalne. Kolejne kwestionowanie postanowien karane bedzie usunieciem z Partii i wczasami w kamieniolomach
|
|
2004-01-19 09:10:41
|
|

Lieutenant Colonel
|
Suchy
Ale wiesz jak takie rządy się skończyły w większości miejsc?    ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-19 09:25:07
|
|
MODERATOR
|
A co? Szykujesz przewrot?
|
|
2004-01-19 10:06:06
|
|
kabukiman
The Electrician ;)
|

First Sergeant
|
Takie rządy kończą się serią rewolucji, masakrą ludzi, spadkiem populacji, dochodu narodowego brutto oraz wzrostem inflacji :)
Czy jesteś PEWIEN, że chcesz wziąść na siebie taką odpowiedzialność ?? 
|
|
2004-01-19 23:41:58
|
|
|