Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: offtopic-spust :))
Surtsey

Lieutenant Colonel

Vas : powiedziałem ,że bycie osobą publiczną zobowiązuje do minimum kultury.

bezmózgowo rzucajaca mięsem. Ej, no sory, robimy wiele głupot, czasem głupio sie zachowujemy, ale czy to znaczy, zę jesteśmy głupi. Bezmózgowe rzycanie mięsem jest głupie, ale czy to znaczy, że ktoś przez to jest głupi?

Artystki?

Proszę bardzo : Janis Joplin, Nosowska, Przemyk.
Jest jeszcze więcej, ale w tej minucie nic nie przychodzi mi do głowy..
2004-01-07 13:24:40
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Janis Joplin , Nosowska ... dla mnie postacie z kosmosu , ale coś tam w sobie mają , skoro tyle ludzi za nimi poszło... choć nieraz nad tym myślalem i za cholerę nie wiem co to jest ;)

Co do Reni Przemyk , spoko w końcu moja krajanka - osobiście znam jej brata ;)

co do polskich wokalistek , to mógłbym wskazać na "starą" Edytę B. i Martynę J.

i faktycznie " stara " Ostrowska , teraz tylko fajnie wygląda , lecz nicz z jej "pazura" nie zostało.

co do laski z blue c. to nie wypowiadam się , ale bez fonii znaczie lepiej ją przyjmuję
2004-01-07 13:55:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

hehe

ONA - klasyk i nie można się z tym nie zgodzić, nie byłem fanem, ale szkoda, że upadli
Tatiana - ładna buzia, ma możliwości głosowe, piosenka, którą wymieniłeś jest akurat najlepsza, ale luz
Szwedzi - chciałbym zobaczyć jak powtarzasz te słowa o nich stojąc przy chcociażby Grecie Garbo, Anicie Eckberg, czy Victorii Silvsted Smile
2004-01-07 13:58:25
Surtsey

Lieutenant Colonel

Aby ostatecznie zamknąć temat pani Chylińskiej, mam jeszcze parę słów.

Nie wiem, dlaczego jej bronicie.

W jednym z ostatnich wywiadów powiedziala, że wstyd jej za to kim kiedyś była. POwiedziała, że chce z tym skończyć, mieć prawdziwą rodzinę, dzieci, zwierzaczki domowe, chce gotować zupki, itd.

Nie rozumiem, dlaczego jej bronicie, skoro sama zainteresowana siebie potępia i za to jej chwała.

Mimo, że wcale nie zmniejszyłą się moja niechęć do jej osoby, to życzę jej niemniej wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i wykonania tego co sobie zaplanowała...
2004-01-08 08:53:26
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Ach , Surti ... Ty to lubisz wsadzać kij w mrowisko ...
2004-01-08 11:40:46
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Rogal! Bo zostaniesz wyklęty a miliony fanów Nirvany z całego światą dowiedzą się, gdzie mieszkasz :P

A tak na poważnie, to proszę Cię, nie porównuj Nirvany do Limp Bizkita, Linkin Parka czy ONY. Zostali sławni, jak Fred Durst do przedszkola chodził, Linkin Parki na huśtawkach się bawili, a Chylińska śpiewać nie umiała...

A propos: co do Pani Agnieszki Chylińskiej - nigdy jej nie lubiłem, zarówno jako osoby prywatnej, jak i artystki. Nie wiem jak ona to robi, ale wzbudza we mnie czystą, niczym nie skrępowaną niechęć Very Happy
2004-01-08 16:35:30
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Piszę pierwszy raz w tym topicu, ale spox.

Surt - napisałeś o Tatianie "Nie wytrzymuję tego przerobionego głosu na starą ropuchę. Bez sensu po co ona to robi. Mysli, że tak jest lepiej, że wyróżni się z tłumu bezbarwnych lasek pokroju zapatrzonej w siebie Stankiewicz?"

-każdy próbuje się wybic z tłumu i osiągnąć sukces - chociaż najmniejszy.

Po za tym moim zdaniem jedną z najlepszych piosenkarek Polskich jest (zabijcie mnie jeśli nie) - Edyta Górniak.

Mówcie co chcecie, może nie podobac się hymn w jej wydaniu, może jest trochę "barbie" w wywiadach i innych ale - głos ma świetny a po angielsku gada lepiej niż rodzony amerykanin. Chociaż dawno jej nie słyszałem to uważam że piosenkarką złą nie jest.

Chylińska - nie słuchałem jej wiele kiedys ale podobało mi sie kilka utworów i ani O.N.A. nie napawa mnie nienawiścią ani miłoscią.

BTW - Surt - powiedziałes że klniesz jak szewc - ja w sumie nie słyszałem ani razu Very Happy ale to chyba plus że ktos nie klnie...
2004-01-08 20:15:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Miket

Pogrążyłeś mit o Surcie jako pijackim twardzielu klącym jak szefc Very Happy
Okazalo się że nie pił piwa, a słowo "kurde" uważa za przekleństwo Very Happy:D

A co do tych wszystkich wokalistek, to na zakonczenie dodam, że generalnie mam tolerancyjne podejście do muzyki ( poza paroma wyjątkami), i potrafię dość obiektywnie ocenić kogoś wokalnie Smile
To że slucham muzyki cięższej ( vide o.n.a, Closterkeller, Hey, Tool, Korn, starego Mansona, i pare innych ) po alternatywną - Bjork, Placebo, nie oznacza że nie doceniam wartości głosu Górniak czy ( cicho ) Aguliery - bo glosy mają wyjebane w kosmos. A to CO śpiewają i KTO je słucha - nie jest moją sprawą Smile
pozdr
2004-01-08 22:03:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

klne jak ktoś mnie wkurwi, nie lubie piwa i kropka. Wóda rulez. Nie toleruje bezmózgiego rezucania mięsem.
2004-01-09 08:52:52
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Suchy

Cholera jasna, przestań się bawić w cenzora no :P

Nie bylo żadnych jazd osobistych ani kłótni, poza tym to temat SPUST, po to by sie wygadać na tematy OT RazzRazz:P

pozdro Very Happy
2004-01-18 13:10:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

motyla noga!

nie przeklinajcie tyle, bo czasem moja mama tu zaglada (tylko ciiiiii)
2004-01-18 15:59:53
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

To Surt, to on, to on Very Happy
Ja napisalem tylko cholera jasna RazzRazzRazz
2004-01-18 17:47:44
Suchy
F161

MODERATOR

[blockquote] Cholera jasna, przestań się bawić w cenzora no :P

Nie bylo żadnych jazd osobistych ani kłótni, poza tym to temat SPUST, po to by sie wygadać na tematy OT RazzRazz:P

pozdro Very Happy[/blockquote]

Decyzje KC nie podlagaja zadnym negocjacja i sa nieodwolalne. Kolejne kwestionowanie postanowien karane bedzie usunieciem z Partii i wczasami w kamieniolomach Wink
2004-01-19 09:10:41
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Suchy

Ale wiesz jak takie rządy się skończyły w większości miejsc? Very HappyVery HappyVery Happy
2004-01-19 09:25:07
Suchy
F161

MODERATOR

A co? Szykujesz przewrot? Very Happy
2004-01-19 10:06:06
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Takie rządy kończą się serią rewolucji, masakrą ludzi, spadkiem populacji, dochodu narodowego brutto oraz wzrostem inflacji :)

Czy jesteś PEWIEN, że chcesz wziąść na siebie taką odpowiedzialność ?? RazzRazz
2004-01-19 23:41:58
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu