Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Bitwa na obcej ziemi, czyli pyknijmy w AvP !!!!
Adbel

Cannon fodder

Ja gram przez GameSpy i wszystko chodzi dobrze. Może zagramy kiedyś w AvP2.
2004-02-13 16:08:44
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Wiec ci goscie ktorzy wyklinali smarta to skonczone muly, zreszta imho nie wiem o co chodzi, trzeba skonczonym leszczem zeby nie poradzic sobie ze smartem, ktory moze ma automatyczne naprowadzanie, ale uzywa najslabszej amunicji w grze, i trza sie niezle narobic zeby cos tym ubic.
Poprostu jest pewna grupa cieniasow, ktorzy nie umieja grac i wszystko ich boli, jak to pisze na stronie SKY, smart nie fair, dysk preda nie fair, kurde, najlepiej jakby wszyscy z nozami biegali a tylko te lamy mogly strzelac.
Sonic, moze zamiast smarta chodzilo ci o SK?
Bo wtedy to nie zdziwie sie, jesli ktos zostal mocno zbluzgany.
http://www.sky.prv.pl
http://avp.fpp.pl
na tych dwoch stronach znajdziesz odpowiedzi na wszytskie twoje pytania dotyczace avp2, a jakby co to wal tu Wink
2004-02-13 21:10:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
MatheV

Staff Sergeant

Hmmm, czy jest moze jakis patch, albo tajemny sposob, aby zamiast sciagac lub kupywac Golda, po prostu Upgrade'owac wersje zwykla do zlotej? Czesc moich znajomych nie am mozliwosci sciagniecia sobie wersji Gold a w sklepach to jej teraz ze swieca szukac Razz
2005-02-18 11:22:16
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Był taki patch bodajze trzeba było za niego 15$ płacić ale szczerze mówiąc to nigdy go nie widziałem.

Zresztą co to za pomysł, by najnowszy patch, który robi status gold miał być płatny :/ ? Taki SOF czy SOF 2 to mieli te patche za darmo...

Ja sam mam swojego AVP, który chodzi bardzo dobrze, a wersja Gold (piracka) niestety nie chce mi muzyki odczytywać Sad i jest lipa, dual pistols za cene muzy :/ ech...
2005-02-18 13:14:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
MatheV

Staff Sergeant

no wlasnie Corvax, tak myslalem, ze gdzies o tym slyszalem... moze ktos z forum ma namiary na ten plik? Rolling Eyes
2005-02-18 13:43:20
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Trzeba by poszukac ale raczej wątpie byś mógł go znaleźć za darmo :/.
2005-02-18 14:28:15
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

eh serce me kwawi, mialem Golda i plytka sie zjebała, zostala mi tylko muza ;(
2005-02-18 16:35:26
Gieferg

Second Lieutenant

Pilnie poszukiwani ludzie grający w AVP2 na necie i chcący pograć na niestandardowych mapach (jak choćby Hadley's Hope czy Community Map pack ze stronki F.P.P i inne)
Na servie SKy istnieje ponoć taka możliwośc (opieram się na słowach terra dragona) ale ludzie musieliby te mapki mieć. Bo podobno jak tylko próbowano tam dodać jakieś mapki to nikt na nich nie grał. Niestety ludziom sie nie chce nawet ściagnąć kilkanaście-kilkadziesiąt MB zeby sobie rozgrywke uatrakcyjnić Sad
2005-11-15 17:53:08
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

No tu się zgodzę. Były przez jakiś czas wprowadzone na serverze SKY nowe i do tego całkiem ciekawe mapki jednak z powodu iz wiekszosci ludziom (bo wydaje mi się iż większosc KLANOWICZOW te mapki dorwała) nie chciało sie ich sciagac. A szkoda. Są one bardzo fajne.
Jeśli jednak masz dobrze działający server z tymi mapkami to daj znac. pogramy Smile CIACHO tez sie moze da namowic Smile
2005-11-15 19:10:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Gieferg

Second Lieutenant

Po graniu przez ostatnie dwa tygodnie mogę powiedzieć że jest dobrze działający
Gdyby ktoś chciał się osobiście przekonać jak to działa to prosiłbym najpierw umówić się tutaj albo napisać do mnie na GG (2657118)
i coś się zorganizuje.

Teraz na moim serverze jest już UMP1 i kilkaset map, co kto lubi, do wyboru do koloru. server działa sprawnie, tylko czasem ludzie coś marudzą ale zasadniczo wszystko chodzi sprawnie. Jest paru graczy którzy dosyć często wpadają. Tak więc zapraszam - najlepiej się umówić konkretnie ale zwykle serv chodzi od 16 tak z 2 godzinki i potem koło pólnocy właczam (i zaleznie od tego ilu jest graczy tak z godzinke czy dwie można pograć). W weekendy (i w tygodniu czasami też) może byc dłużej.

teraz chwilowa przerwa w działalności ale potrwa najwyżej do weekendu.
2005-12-01 01:10:02
Didol (KING ALIEN)

Private

Witam
Ja przeszłem AvP2
Mam 2500+ athlona
Karta grafiki GeForce 2 mx400 z 64ram
1GB RAm
Z kartą mi jakoś poszło bez ścieńcia
Lubie strasznie grać Marine
Wykrywacz ruchu i Pulse Rifle=MIODZIO Laughing
2005-12-13 12:35:28
Gieferg

Second Lieutenant

ponawiam zapytanie:
potrzebni gracze do AVP2 zapatrzeni w Ultimate Map Pack 1
na serverze: Gieferg-UNOFFICIAL MAPS-UMP1, mapcycle składa się zazwyczaj z najlepszych map jakie powstały do tej gry, mozna ewentualnie składać zamówienia na kolejne dni na mapy na ktorych chciało by się pograć. Server odwiedza dośc regulrnie kilku graczy z Polski i zagranicy, jak dotąd rozgrywki toczą się najczęsciej na 2-5 graczy z czym server (mój domowy komp, łącze 320kb 40/16 KB/s) radzi sobie całkiem niźle (lagi są ale nie za często).
2005-12-18 02:16:13
fury161
Promises not exist...

Corporal

Witajcie all,szukam kogoś,z kim mógłbym zagrać w AvP,lub AvP2,najlepiej przez hamachi(w rozgrywkach sieciowych mam delikatnie mówiąc...słabe doświadczenie-jedyną ich formą z którą miałem do tej pory do czynienia była gra przez hamachi właśnie).
Ale jestem także otwarty na propozycje rozgrywki na serwerze.Po prostu chciałbym,z kimś pograć, np. co tydzień w sobotę wieczorem(w tygodniu raczej odpada).
Co do wersji gier:w tej chwili mam tylko AvP Gold edition(orginał),natomiast AvP2 mogę w każdej chwili zdobyć.Wierzę,że odpisze na mój post kilku zainteresowanych wspólną eksterminacją obcych Smile.Czekam na odpowiedzi Exclamation
2006-04-24 20:06:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 4356823 281313272 Odpowiedz z cytatem
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Sor ze odkopuje (wlasciwie to juz mozna nazwac ekshumacją) ale jestem dosyc zagubiony...
Wczoraj postanowilem zainstalowac AvP - bo dawno nie balem sie grajac w jakakolwiek gre. I choc pamietalem wczesniejsze problemy tej gry z moim komputerem (na poczatku muzyka z intra sie zacinała i leciała przez cala gre kimkolwiek) to jednak postanowilem zainstalowac. Posiadam wersje Gold - jednak dodatkowych misji nie wypakowalem.
Intro przeszlo, muzyczka dalej ladnie gra, bez zaciecia, wchodze w ustawienia graficzne i robie swoje i zaczynam gre żołdakiem. Ładuje sie jakies...15 minut a po tym tnie sie jakby to był Pentium 100 z 64mb ramu bez karty graficznej a wiatraczek w kompie zastępowałaby suszarka do włosów. Jednym slowem - gó**o. Oczywiscie przez nastepne 2 godziny bawiłem sie w zmienianie ustawien graficznych i ponowne uruchamianie gry - skutek ten sam.
Na zlocie ktos mówił ze problem z zacinajacym sie dzwiekiem to wina nowych Directow ktore po prostu sa w jakis sposob niekompatybilne z ta gra. A w tym przypadku? Komputer w stosunku do gry jest kosmicznie nowy (choc nie "nowy" w doslownym tego slowa znaczeniu) - moge podac parametry...czy ktos ma ten sam problem z ta gra??
2006-08-05 15:39:53
fury161
Promises not exist...

Corporal

Ja mam... właściwie gra mi w ogóle nie działa.Cała przygoda z nią kończy się u mnie w momencie ładowania gry(zielony pasek dochodzi do ok . 80% i koniec,całkowita ścinka). Mam win XP z SP2,sprzęt w stosunku do gry mam podobnie jak Ty Miket:kosmicznie nowy.Spróbuj jeszcze we właściwościach pliku wykonywalnego gry ustawić na tryb zgodności z WIN 98,może to Ci pomoże.
2006-08-05 18:01:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 4356823 281313272 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

hmm, mi gra działa bez zarzutu - co do intra, to owszem zacina się, ale to można łatwo przeskoczyć klikając cały czas enter przy starcie gry. Innych problemów nie mam - aha, wyłączyłem wszelkie filmiki w trakcie gry, także nie ma wstępów, epilogów i tych durnych rozkazów z ekranu, podczas misji marines.
Aha i jeszcze sobie przypomniałem, że raz na ruski rok gra potrafi się sama wyłączyć podczas ładowania misji - tzn zielony pasek dochodzi do końca i wracamy do windowsa, ale to się dzieje bardzo rzadko na szczęście
2006-08-05 18:04:18
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

No wlasnie Mefisto mialem ten problem i tez wpadlem na ten Enter a teraz jeszcze gorzej bo juz mniejsza o dzwiek - gra sie tnie Confused
Fury161 - a jak dlugo czekales maxymalnie? Tez w pewnym momencie mialem wrazenie ze przesalo sie ladowac, lecz po paru minutach sie udalo wlaczyc gre tylko po to by po nastepnych 15 sekundach włączyc esc i wyjsc z gry.
2006-08-05 18:27:22
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

hmm, zupełnie nie wiem jak wam pomóc - może wyłączcie co mniej ważne detale i opcje gry. A jak w ogóle ją uruchamiacie? Jeśli prosto z płytki to faktycznie mogą być problemy, szczególnie kiedy wchodzi się z menu, które pojawia się automatycznie po jej włożeniu.
2006-08-05 18:35:06
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Jakiego macie Windowsa? Wiem, że problemem jest WinXP i gra najlepiej chodzi na 98 a w miare znośnie na 2000. Jednak to też zależy. Spróbujcie zainstalować jakieś stare sterowniki do grafy (pierwsze detonatory XP lub catalysty).
2006-08-06 01:58:15
Suchy
F161

MODERATOR

A ktorego masz Avp? Zwykly czy Gold? U mnie Gold smiga zupelnie bezstresowo na XP z SP2 i DirectX9.
2006-08-06 10:07:18
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu