Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Nowości Surty'ego
Surtsey

Lieutenant Colonel

prace trwają

uzupełniłem galerię "urocza" zmieniłem wygląd belki z menu, zmieniłem także wygląd księgi gości, ładuje się tera na stronie a nie jak kiedyś w osobnym oknie.

BTW:dzięki za wpisy, folks!
2003-06-16 09:49:05
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

BRAWA !!!

Teraz stronka wygląda naprawdę dobrze, moje uznanie Smile
teraz tylko musisz wyrzucić te uwagi, że Guestbook otwiera się w osobnym oknie itp.
aha, i daj komuś (może nauczycielce polskiego) pisownię do sprawdzenia, bo tu i ówdzie jeszcze co nieco w oczy kole, ale ogólnie myślę, że teraz pozostało Ci tylko zbierać kolejne materiały i nie robić już takich dużych zmian, tylko takie drobne poprawki (patrz wyżej)
2003-06-16 17:34:06
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Mefi ma racje, teraz sie naprawde postarales Surts!
Ale mam taka drobna uwage; moze to kwestia przyzwyczajenia ale ja (i na pewno nie tylko ja) jakos tak mam, ze w dziale "[i]Co nowego[/i]" zazwyczaj szukam wiesci o aktualizacjach na danej stronie, a u ciebie sa tam informacje, niusy o Siggi, nie myslales tego zmienic?
Moze niepotrzebnie sie czepiam ;]
2003-06-16 20:43:39
Surtsey

Lieutenant Colonel

ufff

ludzie, ale wczoraj miałem jazdę, takby mi się nebo zwaliło na głowę, chyba efekt jakiegoś wirusa,
żołądek tak mnie napieprzał, że myslałem, że zara urodze obcego Smile. Co wyjaśnia moją wczorajszą obencję. Dzisiaj ostatnia szansa na wszelkie poprawki i ostatnie updejty na stronie. Jakoś z trudem doczołgałem się do szkoły (btw - ktoś wymyślił, że zakończenie mamy dopiero o 16.00 Sad )

Tak więc , może Majkel masz rację "co nowego "zamienię na "aktualności" i powinno być ok.

Co do błędów, to zawsze miałem z nimi na bakier.
Na maturze będę miał problemy , oj, zwłazcza z interpunkcją. Dzięki za słowa uznania , folks!
2003-06-18 08:15:47
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

rysunki virusa

nareszcie zoptymalizowane, u mnie ładują się jak złoto Smile Dodaję właśnie rysunek znaleziony w sieci,
do dzieł naszego pierwszego plastyka nie ma polotu

prócz tego jest jeszcze "manekin Ripley " z działu "stuff"
2003-06-18 10:35:48
Surtsey

Lieutenant Colonel

:: INFORMACJA ::

W wyniku braku z mojej strony dostępu do serwera, wszelkie update'y zostają wstrzymane
na czas nieokreślony. Taka sytacja wynikła z ograniczeń nałożonych przez
serwer Wirtualnej Polski. Zmnieszyli pojemność z 5MG, na 3MG i domagają się
usunięcia części plików, lub opłacenia większej ilości miejsca. W takiej
sytuacji jestem zmuszony przenieść stronę w calości na inny serwer, a to może
potrwać..

Pozdrowienia
2003-09-13 13:47:06
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

To jakas paranoja i żenada... w momecie gdy wszystkie serwisy oferuja coraz większa przestrzen za darmo WP oferuje coraz mniejsza?!

3 mega w dzisiejszych czasach to jakas STRASZLIWA ZENADA!!!

Off topic:

Zreszta generalnie coraz gorzej sie jakby dzieje w polskim inecie - teraz to juz wszyscy za wszystko chca kase... potrzebowalem ostatnio zebrac jakies materialy na studia i przy co drugim artukule na co drugim serwisie jest dostepna tylko kilkulinijkowa zajawka... chcesz przeczytac wiecej wyslij sms za 2 zeta... ZENADA!

NIGDY NIE PLACILEM ZA CZYTANIE WWW W SIECI, NIE PLACE I PLACIL NIE BEDE - A WSZYSTKIM CWANIACZKOM (MAM TU NA MYSLI KILKA COWIEKSZYCH PORTALI) KTORZY CHCA ZEBYM WYSYLAL SMS ZA 2 ZETA GDY CHCE PRZEJRZEC JAKIS STARSZY NIZ TYDZIEN ARTYKUL MOWIE: "SPADAJCIE NA PALME PROSTOWAC BANANY!"
2003-09-13 17:52:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

[Off topic] Prawa rynku.....

Wtrace swoje 3 grosze:

Niektore serwisy utrzymuja sie wlasnie z tego ze ludzie placa za informacje. To ze czesc stron jest za darmo, i za darmo sa konta pocztowe itp. oznacza ze gdzies na to ida pieniadze. Z platnych stron, z oplat za lacze, za serwer, za mail, na reklame itd. Niestety. Nie ma nic za darmo. I sadze ze coraz wiecej serwerow bedzie wymagac oplat. Ja mam zamiasr placic, o ile pobieranie oplaty, oznaczac bedzie, lepsza jakosc uslug (sensowni autorzy, koretka, dostep do wielu materialow itp.)
2003-09-13 22:12:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

PODZIĘKOWANIA DLA MAJKELA !!!

Moja strona wróciła ze świata martwych, tylko dzięki niemu. Przeniósł moją nieszczęsną stronę na inny serwer. Wielki z niego człowiek, naprawdę. Jeszcze raz dziękuje, bardzo mi pomógł. Szczerze pisząc, chciałem jush zrezygnować z dalszego prowadzenia Sigourney Weaver Page. Gdybym miał przenisić stronę sam, zająło by mi to wiele miechów.

Już nie długo pierwszy update po wakacjach !

I'm so happy, Folks Very HappyVery HappyVery Happy
2003-10-13 11:40:58
Surtsey

Lieutenant Colonel

dodałem nowy dział pt "Author". Jest też kilka newsów. Strona wraca do życia. Jeszcze raz dzięki, Majkel Wink
2003-10-25 11:00:49
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

ok, walę

tak sobie popatrzyłem po raz kolejny na Twoją stronkę i mam kilka uwag:
1)Siggy:
wrzucam Ci tu linki jej najnowszej filmografii:
http://us.imdb.com/name/nm0000244/

i jej nagród i nominacji:
http://us.imdb.com/name/nm0000244/awards

2) gdy naciskam na fotki z Aliena 3 otwiera mi się dział tych z Aliens

3) czy chcesz kilka fotek (aż 2) z Galaxy Quest??
2003-10-26 01:05:58
Surtsey

Lieutenant Colonel

jasne, że chcę !!! To, że zamiast Alien otwiera się galeria aliens, zauważyłem, kurtka, miałem poprawić, wyleciało mi ze łba. ;)

Dzieki za filmografię i awards :)

BTW : Mefi, u Ciebie wszystko chodzi ok? Tzn strona poprawnie się ładuje ?
2003-10-27 08:10:37
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

strona ładuje się dobrze

a fotki już wysyłam
2003-10-27 19:22:04
Surtsey

Lieutenant Colonel

dostałem, tnx :)

Uzupełniłem galerię Alien 3, teraz powinna się ładować . Kiedy Mefi napisał, że zamiast galerii A3 ładuje się A2, postanowiłem to szybko zmienić, ale kiedy wszedłem na serwer okazało się, że strona z galerią A3 zniknęła Razz. No to zrobiłem ją od nowa. Sprawdziłem na starym serwerze wp i też jej nie było. Cud ?
Ale teraz to już nie ważne. Mefi, uzupełniłem już te działy o flmach i nagrodach. Jeszzce raz tnx Wink
2003-10-28 14:42:27
Surtsey

Lieutenant Colonel

nowe apdejty

trochę newsów, nowe dwie podstrony w dziale stuff zawierające skany okładek gazet na których pokazała się Siggi, dział z jej autografami.

Założyłem także nowy dział pt. "Podziękowania". Wymieniłem tych którzy pomogli, a jest komu. Dzięki folks :)

Brame wywaliłem, do tej pory nie wiem jakie były przyczyny tego, ze ładowała siesama brama a dalej kicha ? Pozostanie to na razie tajemnicą kolesi z interii.

Aha i jeszcze jedno, macie jakieś skany gazet z Siggi albo jej autografy ? Jak macie, to podrzućcie mi w wolnej chwili :)

POzdro
2003-12-17 11:21:12
Surtsey

Lieutenant Colonel

Opisy filmów, autografy i fanart.

Pojawiły się opisy do trzech filmów. "Naoczny świadek, Burza lodowa i Dziewczyna pracująca". Wszystkie opisy można obadać w dziale "Filmy".
Dodałem także nowe fotki do strony "FanArt" w dziale "Stuff". Dosyć ciekawa robota. Pojawiły się nowe fotografie z autografami, również w dziale "Stuff" (podstrona: "Autografy").
2004-02-06 16:17:33
Surtsey

Lieutenant Colonel

nowe logo, check this out..

co myślicie, co można zmienić?
2004-04-01 09:45:02
Surtsey

Lieutenant Colonel

dawno nie było nic nowego...
wpadnijcie obadać recenzję "Osady" autorstwa Randidy Wink

btw: Randi, wielkie dzieki Smile
2004-12-02 17:40:09
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu