Autor |
Temat: Nowości Surty'ego |

Lieutenant Colonel
|
prace trwają
uzupełniłem galerię "urocza" zmieniłem wygląd belki z menu, zmieniłem także wygląd księgi gości, ładuje się tera na stronie a nie jak kiedyś w osobnym oknie.
BTW:dzięki za wpisy, folks! ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-16 09:49:05
|
|

Lieutenant Colonel
|
BRAWA !!!
Teraz stronka wygląda naprawdę dobrze, moje uznanie
teraz tylko musisz wyrzucić te uwagi, że Guestbook otwiera się w osobnym oknie itp.
aha, i daj komuś (może nauczycielce polskiego) pisownię do sprawdzenia, bo tu i ówdzie jeszcze co nieco w oczy kole, ale ogólnie myślę, że teraz pozostało Ci tylko zbierać kolejne materiały i nie robić już takich dużych zmian, tylko takie drobne poprawki (patrz wyżej) ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-06-16 17:34:06
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Mefi ma racje, teraz sie naprawde postarales Surts!
Ale mam taka drobna uwage; moze to kwestia przyzwyczajenia ale ja (i na pewno nie tylko ja) jakos tak mam, ze w dziale "[i]Co nowego[/i]" zazwyczaj szukam wiesci o aktualizacjach na danej stronie, a u ciebie sa tam informacje, niusy o Siggi, nie myslales tego zmienic?
Moze niepotrzebnie sie czepiam ;]
|
|
2003-06-16 20:43:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
ufff
ludzie, ale wczoraj miałem jazdę, takby mi się nebo zwaliło na głowę, chyba efekt jakiegoś wirusa,
żołądek tak mnie napieprzał, że myslałem, że zara urodze obcego . Co wyjaśnia moją wczorajszą obencję. Dzisiaj ostatnia szansa na wszelkie poprawki i ostatnie updejty na stronie. Jakoś z trudem doczołgałem się do szkoły (btw - ktoś wymyślił, że zakończenie mamy dopiero o 16.00 )
Tak więc , może Majkel masz rację "co nowego "zamienię na "aktualności" i powinno być ok.
Co do błędów, to zawsze miałem z nimi na bakier.
Na maturze będę miał problemy , oj, zwłazcza z interpunkcją. Dzięki za słowa uznania , folks! ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-18 08:15:47
|
|

Lieutenant Colonel
|
rysunki virusa
nareszcie zoptymalizowane, u mnie ładują się jak złoto Dodaję właśnie rysunek znaleziony w sieci,
do dzieł naszego pierwszego plastyka nie ma polotu
prócz tego jest jeszcze "manekin Ripley " z działu "stuff" ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-18 10:35:48
|
|

Lieutenant Colonel
|
:: INFORMACJA ::
W wyniku braku z mojej strony dostępu do serwera, wszelkie update'y zostają wstrzymane
na czas nieokreślony. Taka sytacja wynikła z ograniczeń nałożonych przez
serwer Wirtualnej Polski. Zmnieszyli pojemność z 5MG, na 3MG i domagają się
usunięcia części plików, lub opłacenia większej ilości miejsca. W takiej
sytuacji jestem zmuszony przenieść stronę w calości na inny serwer, a to może
potrwać..
Pozdrowienia ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-09-13 13:47:06
|
|

MODERATOR
|
To jakas paranoja i żenada... w momecie gdy wszystkie serwisy oferuja coraz większa przestrzen za darmo WP oferuje coraz mniejsza?!
3 mega w dzisiejszych czasach to jakas STRASZLIWA ZENADA!!!
Off topic:
Zreszta generalnie coraz gorzej sie jakby dzieje w polskim inecie - teraz to juz wszyscy za wszystko chca kase... potrzebowalem ostatnio zebrac jakies materialy na studia i przy co drugim artukule na co drugim serwisie jest dostepna tylko kilkulinijkowa zajawka... chcesz przeczytac wiecej wyslij sms za 2 zeta... ZENADA!
NIGDY NIE PLACILEM ZA CZYTANIE WWW W SIECI, NIE PLACE I PLACIL NIE BEDE - A WSZYSTKIM CWANIACZKOM (MAM TU NA MYSLI KILKA COWIEKSZYCH PORTALI) KTORZY CHCA ZEBYM WYSYLAL SMS ZA 2 ZETA GDY CHCE PRZEJRZEC JAKIS STARSZY NIZ TYDZIEN ARTYKUL MOWIE: "SPADAJCIE NA PALME PROSTOWAC BANANY!" ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-09-13 17:52:11
|
|

MODERATOR
|
[Off topic] Prawa rynku.....
Wtrace swoje 3 grosze:
Niektore serwisy utrzymuja sie wlasnie z tego ze ludzie placa za informacje. To ze czesc stron jest za darmo, i za darmo sa konta pocztowe itp. oznacza ze gdzies na to ida pieniadze. Z platnych stron, z oplat za lacze, za serwer, za mail, na reklame itd. Niestety. Nie ma nic za darmo. I sadze ze coraz wiecej serwerow bedzie wymagac oplat. Ja mam zamiasr placic, o ile pobieranie oplaty, oznaczac bedzie, lepsza jakosc uslug (sensowni autorzy, koretka, dostep do wielu materialow itp.) ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2003-09-13 22:12:42
|
|

Lieutenant Colonel
|
PODZIĘKOWANIA DLA MAJKELA !!!
Moja strona wróciła ze świata martwych, tylko dzięki niemu. Przeniósł moją nieszczęsną stronę na inny serwer. Wielki z niego człowiek, naprawdę. Jeszcze raz dziękuje, bardzo mi pomógł. Szczerze pisząc, chciałem jush zrezygnować z dalszego prowadzenia Sigourney Weaver Page. Gdybym miał przenisić stronę sam, zająło by mi to wiele miechów.
Już nie długo pierwszy update po wakacjach !
I'm so happy, Folks    ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-13 11:40:58
|
|

Lieutenant Colonel
|
dodałem nowy dział pt "Author". Jest też kilka newsów. Strona wraca do życia. Jeszcze raz dzięki, Majkel  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-25 11:00:49
|
|

Lieutenant Colonel
|
ok, walę
tak sobie popatrzyłem po raz kolejny na Twoją stronkę i mam kilka uwag:
1)Siggy:
wrzucam Ci tu linki jej najnowszej filmografii:
http://us.imdb.com/name/nm0000244/
i jej nagród i nominacji:
http://us.imdb.com/name/nm0000244/awards
2) gdy naciskam na fotki z Aliena 3 otwiera mi się dział tych z Aliens
3) czy chcesz kilka fotek (aż 2) z Galaxy Quest?? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-10-26 01:05:58
|
|

Lieutenant Colonel
|
jasne, że chcę !!! To, że zamiast Alien otwiera się galeria aliens, zauważyłem, kurtka, miałem poprawić, wyleciało mi ze łba. ;)
Dzieki za filmografię i awards :)
BTW : Mefi, u Ciebie wszystko chodzi ok? Tzn strona poprawnie się ładuje ? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-27 08:10:37
|
|

Lieutenant Colonel
|
strona ładuje się dobrze
a fotki już wysyłam ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-10-27 19:22:04
|
|

Lieutenant Colonel
|
dostałem, tnx :)
Uzupełniłem galerię Alien 3, teraz powinna się ładować . Kiedy Mefi napisał, że zamiast galerii A3 ładuje się A2, postanowiłem to szybko zmienić, ale kiedy wszedłem na serwer okazało się, że strona z galerią A3 zniknęła . No to zrobiłem ją od nowa. Sprawdziłem na starym serwerze wp i też jej nie było. Cud ?
Ale teraz to już nie ważne. Mefi, uzupełniłem już te działy o flmach i nagrodach. Jeszzce raz tnx  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-28 14:42:27
|
|

Lieutenant Colonel
|
nowe apdejty
trochę newsów, nowe dwie podstrony w dziale stuff zawierające skany okładek gazet na których pokazała się Siggi, dział z jej autografami.
Założyłem także nowy dział pt. "Podziękowania". Wymieniłem tych którzy pomogli, a jest komu. Dzięki folks :)
Brame wywaliłem, do tej pory nie wiem jakie były przyczyny tego, ze ładowała siesama brama a dalej kicha ? Pozostanie to na razie tajemnicą kolesi z interii.
Aha i jeszcze jedno, macie jakieś skany gazet z Siggi albo jej autografy ? Jak macie, to podrzućcie mi w wolnej chwili :)
POzdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-12-17 11:21:12
|
|

Lieutenant Colonel
|
Opisy filmów, autografy i fanart.
Pojawiły się opisy do trzech filmów. "Naoczny świadek, Burza lodowa i Dziewczyna pracująca". Wszystkie opisy można obadać w dziale "Filmy".
Dodałem także nowe fotki do strony "FanArt" w dziale "Stuff". Dosyć ciekawa robota. Pojawiły się nowe fotografie z autografami, również w dziale "Stuff" (podstrona: "Autografy"). ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-02-06 16:17:33
|
|

Lieutenant Colonel
|
nowe logo, check this out..
co myślicie, co można zmienić? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-04-01 09:45:02
|
|

Lieutenant Colonel
|
dawno nie było nic nowego...
wpadnijcie obadać recenzję "Osady" autorstwa Randidy
btw: Randi, wielkie dzieki  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-12-02 17:40:09
|
|
|