Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Krakow?
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

qrde no wy sie tu zajmujecie mini-zlotami w kraq a oficjalny stoi w miejscu... Shocked
jeszcze troche a bedzie to forum ludzi-spotykajacych-sie-w-kraq Laughing

Twisted Evil
2004-12-19 17:07:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Tak,tak,bylo super;]Tez w sumie niewiele pamietam,oprocz tewgo,ze zjawil sie sloneczny patrol i Ciacho;]
I Ciacho ma pelno fotek i wogole-o ile wyszly.Nikt nie potrafil sobie poradzic z aparatem.Khh..No i troche mnie boli lebO.oTo chyba kac..
Tak,to pewnie kac;]
Skoro kolega nie przyjezdza na sylwestra,to niedobrze-trzeba bewdzie wymyslic inny powod do spotkania.
Khh..Moze po prostu wyjscie na piwo;]Powod w sumie tez niezly;]
No i mam nadzieje,ze cos sie w koncu ruszy w temacie zlotu;]
Pozdr wszystkich obecnych;]

Ssy
2004-12-19 19:59:03
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1203848 Odpowiedz z cytatem
Soshka
Don't bug me.

Sergeant

Hm. No więc tak.

A ja tam kaca nie mam Laughing w końcu długi spacer, butelka wody, prysznic i 4 h snu to samo zdrowie. Smile

Co do zdjęć... na kilku coś widać, wow. Cool Mam je gdzieś uploadować? Chcecie aby tego na pewno, hę? Rolling Eyes Bo może chcecie najpierw je zobaczyć i jakaś autocenzura przed udostępnieniem ich całemu światu? Nie żebyśmy wszyscy powychodzili jak dupy zza krzaka na każdym zdjęciu, ale w razie gdyby ktoś miał obiekcje to uszanuję.

Piok, te fragmenty danych, które zachowały się w mojej głowie nieuszkodzone przez alkohol i inne czynniki nie wskazują na jakiekolwiek niepożądane czy nieodpowiednie zachowania z Twojej strony Wink więc popytaj pozostałych.

Aha, już wiem co było nie tak z tym aparatem. Mój drogi i szanowny rodziciel włożył do niego jakąś kartę 16tkę zamiast mojej 512, więc dlatego od razu się zapchała. Zauważyłam rano. Heh, z porannej rozmowy z Kariną wynika, że rzeczywiście sporo nie pamiętam... Embarassed Ale z tego co jednak pamiętam, to było super Smile

Rogue, szkoda Sad Może innym razem?
2004-12-19 20:24:40
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 3548471 Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Khh,ja pamietam prawie wszystko:]
I bede pamietal,zeby paru osobom(pare osob?;)powypominac:>
I tak,kce zrobic cenzure-wyslij mi foty na maila,jesli mozesz.
Ale to rzeczywiscie ladnie wyszlo z aparatem-wlasciwie to dlaczego zamienil karty?O.o
A,jesli chodzi o zamykanie tego tematu,hehe-Razz;]
Oto caly komentarz;]
Pozdr

Ssy
2004-12-19 22:29:52
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Zdjecia moim zdaniem nie sa konieczne... przynajmniej moje - bo ja jestem wyjatkowo niefotogeniczny i zawsze wychodze jak burak Sad

Co do knajp w pierwszej bylo tanie piwo ale za to kijowe krzesla i muzyka... i jeszcze nas wygonili kolo 24 - to jest granda! Drugi lokal byl o niebo lepszy (na dzien dobry powital nas "Paranoid" i to nie w wykonaniu BS tylko cover Megadeth'a z fantastycznym wokalem Musteina - miod na moje serce), ale za to piwo bylo drozsze... i tez nas wyprosil o 2am - SWIAT DEFINITYWNIE SCHODZI NA PSY!

Kaca nie mialem - pod koniec spotkania leb mnie rozbolal - ale to od szlugow a nie od piwa... zanim dotarlem na piechote do domu na tym mrozie to mi przeszlo Smile
2004-12-20 00:06:33
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

heh, zajebiste są TAKIE lokale, gdzie mozna posłuchać TAKIEJ muzy.
W Zielonej mamy taki lokal Smile
Muza leci wypas, na ścianach motywy z okładek ALICE IN CHAINS Smile

ale ja nie o tym...

hm towarzysze, ja mam takie wrażenie, że zapominamy o zlocie ogólnopolskim i że coniektórym wystarczą piwne zloty co tydzień...

no? Jak to z wami jest kraqsy (znaczy krakersy Razz )
RazzRazzRazz
2004-12-20 13:28:31
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

No wlasnie. Przy najblizszym piwie moze obgadajcie co i jak. Ja z Oghmem sie zorganizowalem, Ender rowniez. Nawet Warszawka (Kolabor, Virusy i pozostali)mimo, ze nie moderuje Wink zorganizowala zlot. A Krakow jak zwykle... Rolling Eyes

Twisted Evil
2004-12-20 15:39:38
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Khh,no rozmawialismy,ale w krakowie niestety jest maly problem z lokum-tj.nie bardzo jest jakiekolwiek lokum,i to jest wlasnie problem;]
Ale spokojnie,pracujemy nad tym..Mniej wiecej..
A skoro ktos pisal,kurde,o czyms na slasku,to dlaczego to padlo?bo slask to nie taki glupi pomysl..
Pozdr

Ssy

P.S.Chyba w koncu sprawdze kto wyslal posta o slasku:P
2004-12-20 17:13:41
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Settesz napisał:
A skoro ktos pisal,kurde,o czyms na slasku,to dlaczego to padlo?bo slask to nie taki glupi pomysl..

Ty zdaje się nie rozumiesz - śląsk to jest głupi pomysł Razz
2004-12-20 17:15:22
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
piok

Staff Sergeant

zdjecia musza byc !
Moje wszystkie jak leci, piekny jestem i wstydzic sie czego nie mam :)
btw. settesz, ochroniarzowi wylaczyli komorke po prostu huhu.

pozdro
piok
2004-12-20 19:16:47
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 621978 Odpowiedz z cytatem
Soshka
Don't bug me.

Sergeant

rock'n'rooooooooll!

Hihi. Ciacho, Surtsey: wiecie co dobre. Very Happy no, ba - toć to moja ulubiona knajpa. Całe lata łaziłam tam i tylko tam. Czasami za nią tęsknię, wiec było mi podwójnie miło znowu tam usiąść. Smile Muzyka, piwnica licząca sobie kilkaset lat i w dodatku to przecież stare śmieci! Zachodzę w głowę czemu ją zamknęli już o 2. Czy myśmy tam byli ostatnimi gośćmi w ogóle? @_@ Bo nie pamiętam.

Settesz - nie wiem! Nawet nie pytaj o ten aparat. I tak byłam o to zła. Ale sprawdź sobie GG do diaska. Pewnie należysz do tych strasznych ludzi, którzy nie używają w ogóle tego ustrojstwa... *w tle Wagner* czuję, że zbliża się Zmierzch Gadu-Gadu. Bleugh, czemu jutro musi być wtorek - ja chcę np. w góry! Aha, nie będzie gór bo w weekend są jakieśtam święta *grumble grumble*.
2004-12-20 21:24:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 3548471 Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

No i co?Sprawdzilem gg i nic tam nie ma.
Nic czego nie zauwazylbym juz wczesniej.
Hm,a na gg rzeczywiscie bywam bardzo rzadko,ale to kwestia braku czasu.
Nadal-czy moglabys wyslac mi zdjecia na maila?Maila sprawdzam wlasciwie codziennie,wiec na pewno dotra i nie trzeba bedzie dlugo czekac na reakcje;]
Pozdr

Ssy
2004-12-21 00:14:21
Soshka
Don't bug me.

Sergeant

Haaaaaaalo...

Seeeeeett.... ja nie mam Twojego maila!! Skąd mam go mieć?! Nie mam także Twojego numeru buta, nazwiska panieńskiego ani NIP. Bo ich nie masz w profilu... Napisałam Ci, żebyś mi dał maila jeśli chcesz fotki i że chcę wiedzieć kto to jest "słoneczny patrol"... Uduszę po prostu. Uduszę starą skarpetką. I zrobię zdjęcie.
2004-12-21 00:28:21
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

"Uduszę starą skarpetką. I zrobię zdjęcie."

Stary - nie wachaj sie i jak tylko bedzies zmial wybor to wybieraj duszenie skarpetka... tylko nie pozwol jej sie fotografowac... Wink
2004-12-21 01:50:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Re: rock'n'rooooooooll!

Soshka napisał:
Hihi. Ciacho, Surtsey: wiecie co dobre. Very Happy no, ba - toć to moja ulubiona knajpa. Całe lata łaziłam tam i tylko tam. Czasami za nią tęsknię, wiec było mi podwójnie miło znowu tam usiąść. Smile Muzyka, piwnica licząca sobie kilkaset lat i w dodatku to przecież stare śmieci! Zachodzę w głowę czemu ją zamknęli już o 2. Czy myśmy tam byli ostatnimi gośćmi w ogóle? @_@ Bo nie pamiętam.

Zadaję sobie pytanie: dlaczego ja nie mieszkam w Kraku.
Juz nei mówię, ze chodzi o spotkania z fanami xenomorfa, ale też o to, że ja w sumei nei mam z kim chodzić do podobnych knajp, bo moi znajomi to pokolenie techno i hiphop Sad
2004-12-21 12:13:49
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Ah-ha;]
tfurca@yahoo.com
Przepraszam,bylem przekonany,ze dodalem go w profilu;]
Za skarpetki dziekuje,mam wlasne,zdjecia..Raczej nie..Ale jesli udusisz mnie aparatem to na pewno wiele osob zacznie spac spokojniej;]
Zwlaszcza jesli go zgryzeO.o
A sloneczny patrol?;]Hm;]Nie bede zeznawal bez adwokata..Albo ochroniarzaXD
Pozdr

Ssy
2004-12-21 16:37:03
piok

Staff Sergeant

Ja tez poprosze piok@wmasg.pl Dziekuje :)
2004-12-21 19:31:56
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 621978 Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Zdjecia juz mam,nie widze potrzeby cenzurowania,o czym napisalem w mailu;]
Sa supah;]

Ssy
2004-12-22 17:42:43
Soshka
Don't bug me.

Sergeant

Zawiadamiam jak obiecałam co żeśmy z Settem właśnie wymyślili na gadzie. A wymyśliliśmy, że nie mamy kasy i w ogóle. No i postanowilismy z rozpaczy iśc poszwendać sie i zrealizować taki oto program artystyczny:

1. W miarę braku strug deszczu przejść się gdzieś i skonsumować Setteszowego szampana. I coś jeszcze jak los da.

2. następnie iść do knajpy (ja chcę do Uwagi, ponabijać się z gotów) i tam popijać po kryjomu w kącie piwo wniesione w plecaku. Rolling Eyes Jak za gnojka.

Nio. Zawiadomiłam.

Jeśli ktoś ma ochotę dołączyć: Sobota, fontanna na Mariackim, 19.00

Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł. Razz

Howgh.
2005-01-03 23:12:21
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Popieram,popieram,i potwierdzam obecnosc;]
Szampan niezbyt wyszukany,ale zostal z sylwestra,a do lustra przeca pil nie bede;]
Pozdr

Ssy
2005-01-03 23:24:18
Strona: Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu