Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: O dziwolągach w A:R i o tym że AvP nie może być gorszy ;)
Surtsey

Lieutenant Colonel

jeśli tylko będzie taka możliwość, zdecydowanie na kompie
2004-08-13 16:28:40
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

właśnie po raz 3-ci obejrzałem Alien: RE SE i nie wiem, jakim cudem dotrwałem do końca. Ten film to dno, w dodatku niesamowicie głupie o czym boleśnie przekonuję się za każdym razem. Przy następnym proszę mi przypomnieć, żebym tego nie robił.
Przykro mi Virusy, Schammany i inni, ale ten film jest straszny. W gruncie rzeczy dopiero teraz pojmuję jakim syfem i gównem jest to cudo.
Wnioski:
a) film jest głupi
b) film jest bardzo głupi
c) film jest infantylny
d) film jest obrzydliwwy
e) film ten nie powinien nigdy powstać
f) film nie nadaje się do oglądania na trzeźwo.
2004-08-28 17:51:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

AvP z pewnoscią pierw obejrze w kinie (nawet na wiedzimina pobiegłem Razz), czy mi sie spodoba, wątpie, pewnie ja w przypadu wiedzmina, siąde na foteu i powiem "a może nie bedzie aż taki zły" (wiedzmin był, nawet gorszy)

A co do tego ze akcja dzieje sie na ziemi, mysle ze rezyser na siłe wcisnł miejsce akcji - tak aby "zarezerwować" sobie planete gdzie do tej pory nie było Obcego, w pewym sęsie zostanie to zapamiętane (no bo spytajcie kogos postronnego na jakiej palnecie rozegrała się 2 czy 3 czesćRazz)
2004-08-29 00:58:58
Schamann
...but there are

First Sergeant

SAMMAEL napisał:
(no bo spytajcie kogos postronnego na jakiej palnecie rozegrała się 2 czy 3 czesćRazz)

hej Ty... tak Ty, Ty z szalikiem widzewa.... Suchy tak...? dobra - na jakiej planecie rozegrała się akcja 3 części Obcego? Very Happy

Mefi: Po co Ty się tak męczysz? W imię czego? Liczysz, że Ci medal za to dadzą? Nie oglądaj A:R, nie oglądaj nigdy wiecej i już, kłopot masz z głowy. A swoją kopię przekaż nieodpłatnie mnie, to i wdzięczność zyskasz i od niebezpiecznej pokusy sięuchronisz Very Happy
2004-08-30 12:04:00
Suchy
F161

MODERATOR

Schamann napisał:
SAMMAEL napisał:
(no bo spytajcie kogos postronnego na jakiej palnecie rozegrała się 2 czy 3 czesćRazz)

hej Ty... tak Ty, Ty z szalikiem widzewa.... Suchy tak...? dobra - na jakiej planecie rozegrała się akcja 3 części Obcego? Very Happy

Wywolany do tablicy postaram sie odpowiedziec. Fiorina-426? Razz
2004-08-30 13:24:22
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Schamann napisał:
Mefi: Po co Ty się tak męczysz? W imię czego? Liczysz, że Ci medal za to dadzą? Nie oglądaj A:R, nie oglądaj nigdy wiecej i już, kłopot masz z głowy. A swoją kopię przekaż nieodpłatnie mnie, to i wdzięczność zyskasz i od niebezpiecznej pokusy sięuchronisz Very Happy

eee nie, znajomi chcieli zobaczyć, więc nie było rady Very Happy
Dla satysfakcji (własnej) dodam, że też im się nie podobał Very Happy
A płytki nie oddam, bo mimo że to kicha to:
a) ma kilka dobrych fragmentów
b) AQ będzie miało 2 puste miejsca i szkoda Smile
2004-08-30 15:29:23
v i r u s

Major

:] dobra dobra mefi...

... przyznalbys sie lepiej ze tak jak resta tu obecnych marszczysz bobra widzac ripley w tym fetyszystycznym alienopodobnym ubranku... :p... alien resurrection ROCK'S! poza debilnym wygladam niektorych obcych....

v_irus@interia.pl
2004-08-30 16:51:26
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

tak jest A:R ROCKS

na temat fetyszyzmu stosowny wykład wygłosi w wolnej chwili wybitny specjalista w dziedzinie dr Vir-us

a jak się komus nie podoba to mu Newborn głowę up......... zje Very Happy
2004-08-31 09:38:50
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

miodność A:R wzrosła o 20%... po tym jak zaczełem czytać książkę Shocked TRAGEDIA, jeśli ktoś miał złe zdanie o perrym, powinien jak najszybciej wziąść się za A:R Crispina, Perry przy nim to Szekspir !
taak film nie jest taki zły - gorsza jest książka
2004-08-31 10:36:15
Surtsey

Lieutenant Colonel

ksiażka, właśnie, Vys, co z książką?

Anyway A:R jest dla mnie do zniesienia tylko dlatego, ze Ripley nr8 tam wygląda jak wygląda Very Happy
2004-08-31 16:54:49
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
turek_newborn

Cannon fodder

test

Very Happy

to, ze AvP jest takim syfem jak mowilem, w zadnym stopniu nie pomaga A:R

pozdrawiam
2004-08-31 17:47:01
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

turek?!

Po kij zakladasz nowe konto zamiast odzyskac stare ?!
Zglos sie do mnie czy do Endera na maila albo GG to ci podamy "wjazd" na stare konto...
2004-08-31 19:32:36
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
turek_newborn

Cannon fodder

Re: turek?!

CIACHO napisał:
Zglos sie do mnie czy do Endera na maila albo GG to ci podamy "wjazd" na stare konto...

no bo widzisz Ciacho, juz raz do Ciebie pisalem Very Happy

daj mi to haslo na:
turek76@op.pl
2004-09-01 17:54:21
v i r u s

Major

Re: turek?!

turek_newborn napisał:
CIACHO napisał:

no bo widzisz Ciacho, juz raz do Ciebie pisalem Very Happy

daj mi to haslo na:
turek76@op.pl

wlasnie.... bo ciacho to kasuje nie czytajac.... sms'y i jak widac nie tylko... Very Happy

v_irus@interia.pl
2004-09-01 18:40:08
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
dj

Private

a:r to zlo w najczystszej postaci!! to cos jak niesmiertelny 2!! nalezy go uznac za zbiorowa halucynacje! wiecie co jest najgorsze? ze jezeli nawet powstanie 5 czesc sagi to juz nie zobaczymy w niej moich kochanych USCMC bo bedzie kontynuowala watek z 4 czesci. w ogole scenarzyste nalezy pod mur postawic! a co ze statkiem obcych na lv426? eksplozja przetwornika go nie zniszczyla! po co bylo czekac tyle lat na klona? gdzie ci ludzie maja mozgi! autor 5 czesci (ktora juz powstaje i ktorej akcja bedzie sie ponoc dziala na ziemi) powinien udac ze 4 nie bylo i kontynuowac watek z 2 albo 3. przez ta namiastke rezysera stracilismy byc moze na zawsze marines... buu... a avp jest wypasione i koniec!
2004-09-14 14:28:59
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu