Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] The Day After Tomorrow
Ender

MODERATOR

[OFF TOPIC] Moon 44 kicha? nie znasz sie :P

Smile kultowy filmik. samo to powoduje z enie moze byc kicha....

:D
2004-06-01 09:35:09
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

I jeszcze cos mi do glowy przyszlo:

Emmerich jest Niemcem a jako wspolproducent swoich filmow dysponuje spora swoboda tworcza.
Ten hurra patriotyzm i machanie flaga w jego filmach to chyba robienie sobie jaj z amerykanow i w dodatku zarabianie na tym.
2004-06-01 09:36:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

[blockquote] Smile kultowy filmik. samo to powoduje z enie moze byc kicha....

:D[/blockquote]

Dla przecietnego widza kicha, powiedzmy to sobie szczerze.
Ale ja go bardzo lubie i moim zdaniem jest bardzo fajny.
2004-06-01 09:38:54
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

Moon 44 rzadzi!!!!
Film zajebioza o swietnym klimacie - z checia bym go obejrzal ponownie, ale za diabla nie moge dostac w sieci :(

Co do "Pojutrze" - film swietny przez pierwsze chyba 40 minut (podobnie jak "Dzien niepodległości") no ale potem zaczynają wiecej mowic i film trzeba sluchac - przez te banialuki, roztkliwianie sie i denny watek milosny chlopaka do dziewczyny i chlopaka do ojca i ojca do syna ble ble... dostalem konwulsji zaladkowych - poprostu straszne... Pozytyw to zminimalizowane do minimum koniecznego elementow patriotyzmu amerykanow i ich roli jako zbawicieli ludzkosci...
Efekty jednak miodzio - film ogladalem tydzien temu a nadal szukam frontu burzowego nad glowa Very Happy
2004-06-03 22:49:33
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Gothmog:

ja mam Moon 44 ale niestety z niemieckim dubbingiem Sad
szukam czegos normalnego. mzoe na dvd sie wludzkiej cenie pokaze kiedys? Smile
2004-06-04 10:24:47
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Sonic2

Lance Corporal

Dajcie spokój...

Jak byłem na tym filmie (Pojutrze) to wolałem iść sikać (co też uczyniłem z powodu nadmiaru Coca-Coli, no wiecie, na tym filmie jest dużo wody, a picie napoju + oglądanie wody = ciagłe sikanie) niż to oglądać... Choć muszę przyznać że niektóre momenty były fajne (tzn. te, które widziałem, bo do toalety chodziłem), np. wielka fala w NY, albo kiedy tornado zmiotło pół budynku i Pan Sprzątacz stał sobie nad przepaścią...

Były też momenty śmieszne - np. kiedy ruski statek wpłynął sobie do NY (akurat wróciłem z kibla żeby to zobaczyć)

A wizja zalania USA mi się też podoba :D

A wiecie czemu nakręcili film który przedstawia zalewanie i zamrażanie USA? Bo jakby go nakręcili w Rosji to byłyby mniejsze szanse aby był kasowym hitem!!!
2004-06-04 16:10:02
v i r u s

Major

DAT...

...dzizas... co za syf... fakt - efekty z deche... nic poza tym... nedza, nuda (w najgorszym tego slowa znaczeniu...) padaka na max.... w polowie filmu w akcie desperacji zaczalem bawic sie papierkami po gumach i rozgladac po sali....i jeszcze ten pan z intercosmos'u... grrrrr.... ale fajnie ze pokazali projektanta/kontruktora robota typu 'ash' :] (sic!)... no i homeless nigga z pieskiem byl fajny...
a moon 44 rocks!
i czekamy do switu....! zywych trupow... grrr... YEAH!!! strach sie bac... :]

v_irus@interia.pl
2004-06-04 16:22:56
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

[blockquote] ja mam Moon 44 ale niestety z niemieckim dubbingiem Sad
szukam czegos normalnego. mzoe na dvd sie wludzkiej cenie pokaze kiedys? Smile[/blockquote]

Ender

Niemiecki dubing - hm... ciezko byloby to strawic, chociaz moze troche do klimatu pasuje Smile
Nie no zalezy mi na oryginalnej wymowie aktorow, ktorych zreszta bardzo lubie - np ten dzieciak co skonczyl "przykuty" doslownie do fotela - no nic bede szukal filmu dalej, a moze DVD sie dostanie kiedys...
2004-06-05 09:23:17
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

"Pojutrze" ... prawie zasnełam, dużo nie pameitam, moze i nawet były dobre efekty specjalne...no nie pamietam, za to pamietam Iana Holma, zdaje sie zginą....chyba ze tez coś mi umkneło.
Zwiedzałam łazienke, nowe płytki poprzyklejali :P

Ogólnie bez rewelacji Smile
2004-06-05 20:24:32
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Zasnęłaś :P

Jasssne
2004-06-05 22:07:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Rogal milcz!!! Razz
2004-06-06 11:02:09
Baste

Private

Przez pierwsze 30 minut film zainteresowal mnie, a potem jakis taki senny sie zrobilem... Very HappyVery HappyVery Happy Podobnie jak ty Vasq, nudny film... Very HappyVery HappyVery Happy A tak w ogole to czesc, ja tu nowy jestem... Very HappyVery HappyVery Happy
2004-07-06 01:10:32
Mr Brightside
Village Idiot

Private First Class

Ja oglądałem jakieś pierwsze pół godziny i rozkoszowałem się masową destrukcją i upadkiem cywilizacjii jakie panowały na ekranie. To było piękne. Ale kiedy zaczęły się te bzdury z uciekaniem przed zimnem i szukanie syna, to już przestałem myśleć...
2004-07-11 01:29:57
Mr Brightside
Village Idiot

Private First Class

O ile kiedykolwieki zacząłem
2004-07-11 01:30:28
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu