Autor |
Temat: Słownictwo :) |

MODERATOR
|
Mieso, miesem....
Moderowanie wypowiedzi ze wzgledu na mieso w takim watku byloby ... nie na miejscu? wchodzac tutaj wiesz czego sie spodziewac (to do tomexxa). Jak chca - niech sie luzuja. W prawdziwych takich sytuacjach, niekoniecznie z obcy,i, nie ma sie checi i czasu na rzucanie miesem ))
co do wypowiedzi na temat gazowania psow, itp. to mi sie mniej podoba. nie ma za wiele wspolnego z tematem tego topicu. (po za tym osobiscie nie mam nic do psow, a jak kogos gryza to....)
no commenst.... ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2003-08-17 03:21:37
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote](...)co do wypowiedzi na temat gazowania psow, itp. to mi sie mniej podoba. nie ma za wiele wspolnego z tematem tego topicu(...)[/blockquote]
Podobnie nie wiem po co wspomina sie w tym topicu o Ojcu swietym, o katolikach i o Lidzie Polskich Rodzin. Jest humoreska i tam kto chce moze poczytac......
|
|
2003-08-17 04:05:39
|
|

Staff Sergeant
|
hymk, to zeby bylo na temat :
jakbym sie wybieral na alien hunt to bym krzyczal glosno : Alieny do gazu ! a po cichu lub w myslach dodawalbym : i psy tez o_O
Tak naprawde nie moglbym zabic zadnego psa, kocham ludzi i zwierzeta ( bez glupich skojarzen ), tylko te psy... jakos naprawde sie nie moge do nich przekonac : /
Suchy , twojego bym nei ruszyl i daj znac jeszcze dokladnie kiedy bedziesz w kraku.
pozdro
piok ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2003-08-17 09:33:23
|
|
Staff Sergeant
|
Malutki offtopic ( )- Jesli juz mowa o psach, to....
Tez nie moglem sie do nich przekonac zupelnie. Nie lubialem ich i one nie lubialy mnie. Tak sie ostatnio zlozylo, ze u znajomych we francji do ktorych pojechalem na wakacje byl piesek imieniem Pam, ale mniejsza oto, ten piesek byl to labrador!
O ile nie lubialem psow i niektorych dalej nie lubie (na widok "ukochanego pudelka", czy buldoga wrecz mnie bierze na wymioty), jednak labradory sa SUPER. Juz nie bede probowal ospisywac tych ich fajnych swiecacych oczu, wiernosci, checi zabawy i wrecz zabawnego machania ogonem, ale od czasu jak spotkalem Pama, to wylaczylem absolutnie labradorow z rasy psow- labradory sa po prostu inne. I pewnie powiecie, ze to dotyczy tylko jednego egzemplarza. NIEPRAWDA! Mam teraz stycznosc i niejednym labradorem (nie mylic z psem, bo labradory sa we wszystkim NAJ, od przecietnego psa) i wszystkie sa takie same (tj. super). Jak dorosne to tez bede mial labradora :D
- Sorka, za maly offtopic, ale musialem sie wypowiedziec... -
|
|
2003-08-17 10:50:30
|
|
Second Lieutenant
|
....
Oczywiscie nikt nie musi sie ze mna zgadzac. Z reszta sytuacja sie moze pogroszyc, juz pewne osoby wywoluja prywatne podchody, kto czyta dobrze we jakie. Jak ich to rajcuje to w sumie niech sobie pisza dalej trzeba znalesc kozla ofarnego, bo kazdy z "nas" jest jak najbardziej spoko, tylko tomexx cenzor. Wywalcie to wreszcie z siebie ujawinjcie co myslycie o lordzie tomexx'e, przynajmniej nie bede mial zludzen i pomoze mi w podjeciu decyzji czy produkowac sie dalej na tym forum, byc moze wszytkim bedzie lepiej gdy mnie tu nie bedzie.
|
|
2003-08-17 10:56:56
|
|

MODERATOR
|
a ja powiem jedno: [OFFTOPIC - mam nadzieje ze ostatni]
forum jest do dyskutowania o obcym i ewentualnie (w osobnych topicach) na luzne tematy.
"prywatne podchody" to lekka przegina.
Proponuje zebye "pewne" osoby darowaly sobie personalne teksty. Wszystkim powinno zyc sie lepiej.
Jestem przeciwny moderowaniu, dopoki nie jest to konieczne. Ale patrzac chociazby na dyskusje w tym watku, zaczynam miec solidne watpliwosci.... ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2003-08-17 15:13:24
|
|
|