Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Kolejna "złota myśl":)
CyriC

Corporal

Obcy ma określone zachowania, myśli raczej niee do kazdego ruchu ma przypisane jakiś rodzaj zachowania, dlatego Obcy tak zabija bo gdyby myslał to by się zastanowił zanim by cos zrobił a nie weszli marines naruszyli ich spokój i gniazdo, przypisane- zabić, brakuje żywicieli przypisanwe-przynieść itd, bishop niewiny i tez mi sie jakos wydaje że matka miała jeszcze jednego gdzieś tam między nogami, i może dlatego inny wygląd jaj bardziej okrągłe.
2003-08-14 18:51:37
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Penguin

Staff Sergeant

[blockquote] No dobra ale jak dla mnie Bishop i tak by ich nie wyniusł, bo nie wyniusł.
Alien DECYDUJĄCE STARCIE sama nazwa za siebie mówi DECYDUJACE STARCIE[/blockquote]

A gowno prawda Smile Z tego co wiem to film nazywa sie Aliens, a ów Decydujace Starcie to jeno kolejny nieudany zabieg polskich tlumaczy.
2003-08-14 18:57:43
CyriC

Corporal

No chyba ktoś nie wyssał sobie tego z palca, ić do tego tłumacza i moge cie zapewnić że miał ku temu duże powody.
2003-08-14 19:08:09
Penguin

Staff Sergeant

A co zrobil, jak nie wyssal z palca?
Przeciez nigdzie w tytule oryginalu nie ma czegos takiego. A ty powolywales sie wrecz na to sforumolowanie "Decydujace Starcie", ktore jest tylko wymyslem tlumacza. Moze i mial dowody, ale to na razie gowno swiadczy, poniewaz jak mozna wyniesc z ogladania filmow to NIE bylo Decydujace Starcie Razz Wiec tak... wyssane z palca... dokladnie tak. Ja moge tez sobie Alien 3 nazwac: Obcy: Śmierć gatunku . I na razie co? Do czasu pokazania sie wersji 4 w zasadzie mam racje. Bo i jak to mozliwe zeby obcy przetrwal skoro wrzucono go do olowiu? ukazuje sie czesc 4 i gowno Razz moje przypuszczenia nie byly trafne, okazaly sie bullshitem, ale w pamieci widzow zawsze pozostaje jako Obcy: Smierc Gatunku. Ale zeby sie na cos takiego POWOŁYWAĆ? No litosci... przeciez to jest (dosłownie) wyssane z palca.
2003-08-14 19:29:36
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu