Autor |
Temat: Kolejna "złota myśl":) |
Corporal
|
Obcy ma określone zachowania, myśli raczej niee do kazdego ruchu ma przypisane jakiś rodzaj zachowania, dlatego Obcy tak zabija bo gdyby myslał to by się zastanowił zanim by cos zrobił a nie weszli marines naruszyli ich spokój i gniazdo, przypisane- zabić, brakuje żywicieli przypisanwe-przynieść itd, bishop niewiny i tez mi sie jakos wydaje że matka miała jeszcze jednego gdzieś tam między nogami, i może dlatego inny wygląd jaj bardziej okrągłe.
|
|
2003-08-14 18:51:37
|
|
Staff Sergeant
|
[blockquote] No dobra ale jak dla mnie Bishop i tak by ich nie wyniusł, bo nie wyniusł.
Alien DECYDUJĄCE STARCIE sama nazwa za siebie mówi DECYDUJACE STARCIE[/blockquote]
A gowno prawda Z tego co wiem to film nazywa sie Aliens, a ów Decydujace Starcie to jeno kolejny nieudany zabieg polskich tlumaczy.
|
|
2003-08-14 18:57:43
|
|
Corporal
|
No chyba ktoś nie wyssał sobie tego z palca, ić do tego tłumacza i moge cie zapewnić że miał ku temu duże powody.
|
|
2003-08-14 19:08:09
|
|
Staff Sergeant
|
A co zrobil, jak nie wyssal z palca?
Przeciez nigdzie w tytule oryginalu nie ma czegos takiego. A ty powolywales sie wrecz na to sforumolowanie "Decydujace Starcie", ktore jest tylko wymyslem tlumacza. Moze i mial dowody, ale to na razie gowno swiadczy, poniewaz jak mozna wyniesc z ogladania filmow to NIE bylo Decydujace Starcie Wiec tak... wyssane z palca... dokladnie tak. Ja moge tez sobie Alien 3 nazwac: Obcy: Śmierć gatunku . I na razie co? Do czasu pokazania sie wersji 4 w zasadzie mam racje. Bo i jak to mozliwe zeby obcy przetrwal skoro wrzucono go do olowiu? ukazuje sie czesc 4 i gowno moje przypuszczenia nie byly trafne, okazaly sie bullshitem, ale w pamieci widzow zawsze pozostaje jako Obcy: Smierc Gatunku. Ale zeby sie na cos takiego POWOŁYWAĆ? No litosci... przeciez to jest (dosłownie) wyssane z palca.
|
|
2003-08-14 19:29:36
|
|
|