Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: COLONIAL MARINES ELITE FORCE PART 1 - pierwsze wrazenia!
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

uhhh wreście dorwałem i się rozczarowałem :(

Animacje są bardzo dobre, brak im dynamiki ale nie wymagałem tego (wkoncu to nie wytórnia filmowa a niezależny projekt).

Jednak kilka rzeczy tak mnie raziła, że w sumie film jako całość uważam za niewypał:
- dzwięk, to pierwsze rzuca sie w uszy Wink na początku huk silników itp. a zaraz cichutkie ledwo dobiegająca za chałasu głosy bohaterów - strasznie zle zbalansowane warstwy dzwięku.(mam wersje High res)

- komunikatory (to w sumie jedyna rzecz z grafiki która mnie drażniła), są tak duże że w przypadku braku aminucji można spokojnie uzyć ich do obrony :P

-ciągłe zwolnienia akcji, przeskoki itp. chcieli chyba stworzyc klimat grozy, za to mnie uśpili - setki niepotrzebnych ujęć twarzy, które mają okazywac napięcieitp. to zaraz przeskok na statek predzów, znowu twarz, korytarz, twarz Razz :-P

- predzie, po cholere ?

- i na końcu to co mnie dobiło - sceny walki z Obcymi. Czekałem na ną od początku filmu, a gdy już się zaczeła musiałem powstrzymywać się od przewinięcia:(. Nie mówię tu o dynamice - bo tego się nie czepiam (np. scena wciągnięcia pierwszej ofiary;))
Rozwaliły mnie ciągłe Headshoot (czułem sięjak w UNREALU:P) itp. JUŻ wiem co mnie czeka w AvP - marins będą kopać (dosłownie) tyłki obcych, walić z 'bańki" i rozprówać wnętrzności "tulipankami" na koniec ktoś przystawi karabin do głowy Obcego i spyta "kawa czy hebata?" : P nie dobrze mi się zrobiło :[

,a szkoda film zapowiadał siętak dobrze Sad
2003-12-09 11:00:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu