Autor |
Temat: offtopic-spust :)) |

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] Tej fotki NIE da sie przerobic w fajny sposob bo :
a) ZA MALA
b) KUCASZ, PODPIERAJAC SIE REKĄ
Nie zrobilem Cie na Marine z ww powodow. Waham sie czy ją pokazać, bo wrażliwym może się niepodobać, albo może być ŹLE odebrana...
Widzieli ją Suchy i Kolabor
Pozdr[/blockquote]
Dobra Rogue, zmieniłem zdanie. Wytrzymam, przyślij mi tę fotkę, jeśli Kolabor i Suchy widzieli ję, to czemu ja, główny zainteresowany miałbym nie ?
Myslę, że wytrzymam  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-08-22 14:29:55
|
|

Lieutenant Colonel
|
damn it
Taaa, zamknęli mi szkołe w soboty, gdzie miałem największy dostęp do netu, wymiar godzin biblioteki szkolnej zmniejszyli do dwóch godzin. Zwylk siedziałem po lekcjach, teraz koncze lekcje po zamknięciu biblioteki. Mój dostęp do neta zmniejszył się o 90 % i jak tu się nie wkur*** ?
Tyle planów wzięło w łeb :[ Ale nie będę pisał co planowałem. Pewnie większość z was stwierdzi , że to lepiej bo nie będzie mi przychodził do głowy pisanie takich pierdoł jak ostatnio. Może i tak? :|
A wszystko przez dyra. Postanowił oszczędzać kasę, bo na zimę może zabraknąć ogrzewania. Fuuck!
POzdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-11-26 09:33:07
|
|

Lieutenant Colonel
|
ok walę
A - ArsenaL lONDYN
B- Britney Spears (klasyczna Barbie, bez głosu, bez inteligencji i bez klasy, ale za to z mnóstwem kasy)
Blue Cafe (najbardziej beznadziejny i irytujący zespół wszechczasów)
Backstreet Boys (banda Kenów, dalej jak u Britney)
C- Czaty
Citko Marek (umie sie sprzedać, ale nei wiele poza tym, fartem strzelił bramkę Anglikom i został królem)
D - Disco Polo (no comment)
E - Enrique Iglesias ( zero, no i jeszcze królewicz z play backu śpiewa. Kiedyś w Soli był taki zespół disco polo co podobno też z Play Backu śpiewał. Różnica w cenie)
F - Fabien Barthez - przez trzy lata pajacował w bramce United, by w końcu wrócić do Francji
G - Górniak Edyta - za zmasakrowanie polskiego hymnu i ogólnie za irytujące wycie. Ale co tam, może mieć hymn za nic, w końcu Polką nie jest..
H - Harry Potter - jako symbol komercji totalnej, czyli szybkoi łatwo i przyjemnie
I- IRC, te bezmózgie rozmówki o niczym i o dupie Maryni..
CDN ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-06 13:57:44
|
|
MODERATOR
|
[blockquote]
Citko Marek (umie sie sprzedać, ale nei wiele poza tym, fartem strzelił bramkę Anglikom i został królem)
[/blockquote]
Citko to frajer i sprzedawczyk, ale nie mozna mowic ze zle gral, bo to byl najlepszy technicznie zawodnik w polskiej pilce w ciagu ostatnich lat. WIdzialem wiekszosc jego meczy jakie rozegral w Widzewie i mozesz mi wierzyc na slowo, ze do dzisiaj nie ma lepszego. A to ze ma charakter frajera to juz zupelnie inna sprawa. KAsa udezyla cwelowi do glowy.
Ale to nie forum pilkarskie...
|
|
2004-01-06 14:21:49
|
|

Lieutenant Colonel
|
J - Jan Maria Rokita
K - Komercja Totalna (za wtłaczanie do głów tandety, czy tego ludzie chcą, czy nie)
Kukulska Natalia (najlepszy przykład na to jak łatwo wypromować osobę o wątpliwym talencie, dlatego, ze miała znanych rodziców. Za szczyt kariery Kukulskiej uważam okres "Puszka okruszka" Dalej już tylko wybitnie kiczowate piosenki jak np : "Im więcej Ciebie tym mniej"..)
Kaczyński (pianista o ponoć olbrzymiej sławie, ale nie widziałem by w telewizji pokazywali jego koncerty. Został za to nawiedzonym gadułą.)
Kawalerowicz (za ośmieszenie Polski w Hollywood wysyłająć Quo Vadis jako kandydata do Oscarów. BTW: Film jest koszmarny)
L - Ljungberg Frideric (Najbardziej wkurzający Szwed jakiego znam. Gra w Arsenalu. I pogrążył nas w 1999 eliminująć z EURO)
M- MIchał LIstkiewicz (jeden z tych frajerów, którzy tak zabagnili polską piłkę, że musieliśmy sie długo jarać zwyciąstwami nad takimi potentatami jak San Marino. Mówca też z niego żaden. Jego wykłądy są jak wymioty)
Marek Brodzki (Sapkowski sobie nie zasłużył na jego ekranizację Wiedźmina, to bardzo brzydki psikus z jego strony. Fani powinnu Brodzkiego przywiązać do kombajna i wlec mile po polu)
N - Nikke Korwin (nawiedzony faszysta)
O - O.N.A (najlepszą rzeczą w karierze Chylińskij była wspólna decyzja wraz z Kombi - ajnami o rozwiązaniu tej grupy)
P - POlsat (Polshit, nic nie pisze rzygać mi się chce)
Perry Steve - za nieprawdopodobne grafomaństwo, za które łoi kasę. Kurka, można powiedzieć, że sam jestem grafomanem, ale ja za to kasy nie biorę )
R - Reklamy na POlshicie ( co 5 minut, co minute?)
Ryszard Rynkowski (przychodzi Rynkowski do lekarza
- Dlaczego ma pan ufajdane spodnie ? - pyta lekarz
- Dziewczyny lubią brąz)
S - Szwedzi (za to, że są, za Potop, za porażki naszej reprezentacji, za żłą pogodę i ich skandaliczne zachowanie podczas pobytu moich rodziców w ich osranym kraju)
CDN ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-07 08:55:50
|
|

Lieutenant Colonel
|
Surt
Kurde! Gdybyś dał pod O np. Ostrowską to bym się zgodził, bo ona się stacza w kierunku bagna pop-u.
Ale O.N.A?! Na glowe upadles? To był taki sam filar polskiego rocka jak Hey, Closterkeller, Republika, Przemyk.
Z płyty na płyte pokazywali coraz większą klasę - od pop-rockowej "Modlishki" po prawie metalowe łojenie w "Mroku".
ehh.. ta młodzież.. nic tylko Nirwana, Linkin Park, Limp bizkit... ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-07 09:40:24
|
|

Lieutenant Colonel
|
Kiedyś tak wytresowałem mój telewizor, że jak tylko leciało cokolwiek z Chylińską, to sam posłusznie wyskakiwał przez okno (stąd te moje problemy z kasą ). Nie cieprię Chylińskiej i wszystkie co jest z nią związane. Widać zapomniałem uzupełnić literę C. Z tych filarów które wymieniłeś uznaje wszystkie z dużą dozą szacunku prócz O.N.A.
T - Telenowele zagraniczne i część polskich
Tatiana (wokalistak Blue Cafe, nawiększa beznadzieja i to bez głosu, szpecąc go przyprawia mnie o dodatkowe mdłości)
U - Uche Kalou (nagroda dla frajera roku, teraz ani nie gra, ani nie ma kasy. W Wiśle może sie nei pokazywać, a do Amsterdamu nie pójdzie. Niewdzięcznik.)
V - Villas Wioletta (nawiedzona mumia, dzizys ile ona ma lat, 200? Wystarczy ję posłuchać minutę, żeby wiedzieć, że ma coś z garem i to serio.)
Veron Sebastian (aklimatyzował się w Manchesterze tak długo, ze wkońcu odszedł do Armii Czerwonej Abramowicza. United nei pomógł, a wręcz zaszkodził. Drugi z antybohaterów MU)
W - Wenger Arsene (bardziej naćpanego trenera nie znam. Nawet po wygraniu mistrzostwa przez United dalej twierdził ,że to jego drużyna dominuje na wyspach. Ciekawe co wącha i dlaczego u licha Królowa przyznała mu "Sera" i za co? Widać tytułami szlacheckimi w Angli rzuca się niczym zepsutym serem.)
Y - "You may be in love" (Blue Cafe, największy szajs jaki w życiu słyszałem)
Z - Zbigniew Boniek (kolejny głupiomądry, który zabagnł polski footbal. Ale oficjalnie eliminacje przerżnął Janas, a nie Boniek. W piłkę "Rudy" może i wymiatał, ale jako trener, eech)
End
BTW : Widzisz, Kabooki? Rogue znowu się czepia NIrvany  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-07 10:04:11
|
|

Lieutenant Colonel
|
surt
W takim razie mam nadzieje że monitor też wytresowałeś
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/aga2.jpg]
Wielka indywidualność, obdarzona niesamowicie mocnym głosem, szczera i nie cackająca się z ludźmi, tylko waląca prosto z mostu. I przede wszystkim mloda dziewczyna, ktora caly czas sie zmienia na lepsze.
Zresztą, mozna o niej mówić źle albo dobrze - ale nigdy obojętnie. I o to chyba chodzi w tym całym bajzlu :D
Ale są gusta i guściki  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-07 10:20:33
|
|

Lieutenant Colonel
|
ROGUE!!!!!
AAARGH!!!
CO ŻEŚ ZROBIŁ, TERAZ BĘDĘ MUSIAŁ ZAPŁACIĆ SZKOLE ZA ROZBITY KOMPUTER  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-07 10:31:06
|
|

First Lieutenant
|
  ja bardzo chetnie porozmawiam na temat jakichkolwiek mocnych (i bardzo mocnych) bandów , powstałych po roku 80 tym - zresztą na temat starszych także
Co do ONA, jak mówił Rogal, sa różne opinie - ja osobiście rozmawiałem z chylińską 2 razy przy bronku po koncercie i musze przyznać ze to co było widać w telewizji, to poza . to bardzo fajna wyluzowana laska. Ze Skawą to inna sprawa , doskonaly muzyk i kompozytor , jako człowiek nie wiem ale wydaje mi sie ze traktuje innych trochę z wora ... To oczywiście moja opinia , ale w ONA najwiekszy luz mieli klawiszowiec oraz Chylińska.
Poza tym , Surt moze nie trawić w/w kapeli - jego światopogląd muzyczny na rynku polskim jest ukierunkowany w innym kierunku - WILKI i to jest moze powód[red][/red]
|
|
2004-01-07 10:44:20
|
|

Lieutenant Colonel
|
Jeszcze coś..
Chylińksa to dla mnie przedstawicielka gatunku bezmózgo rzycajacego mięsem. POłowa jej słownika to niewybredne wulgaryzmy. Możliwe, że takie zabiegi jak chamsko - olewkowe podchodzenie do życia to element autopromocji, ale są granice. Wiadomo, że młodzież na to leci, jednakże są granice dobrego smaku.
Pewnie nie pomylę się jeśli powiem, ze koksuje ostro. Cobain też ćpał, ale on był prawdziwy. w jego twórczości, choć nieskopmlikowanej w konstrukcji dostrzegam bogactwo duszy. U Chylińskiej zaś nic.
Rzygać mi się chcę jak na nią patrzę. Ale to tylko moje zdanie.
Aha, zrozumiałem aluzję. Chylińska jest młoda, Sigóurney jest stara. I co. To wcale nie znaczy, że gustuję w starszych paniach. PO prostu dla mnie to genialna aktorka i tyle. POdobała mi się w młodości. Teraz straciła niczym zwiędły kwiat  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-07 10:57:40
|
|
MODERATOR
|
[blockquote]
Tatiana (wokalistak Blue Cafe, nawiększa beznadzieja i to bez głosu, szpecąc go przyprawia mnie o dodatkowe mdłości)[/blockquote]
Chyba na glowe upadles. Zajebista laska z wyjebanym w kosmos glosem. Czegos ty sie nacpal robiac ta liste?
|
|
2004-01-07 10:58:22
|
|

Lieutenant Colonel
|
Yep, zgadzam się z Tobą Mares całkowicie.
Skawa cały czas siedział w klimatach Kombi, zaś Chylińska chciała cały czas iść naprzód i tworzyć cięższą muzę. Z jej głosem i zapleczem muzycznym to jedyna słuszna decyzja.
Sama zresztą mówiła że ma zamiar robić muzę ostrą, mroczną i w klimatach - Manson, Korn,Tool.
Kto wie, może z nowym zespołem wejdzie to kanonu zespołów metalowych takich jak Vader, Behemoth, Cradle of Filth.
Oby :D
Dodane :
Ludzie, czy to że ktoś przeklina oznacza że jest wypranym z emocji chamem i prostakiem? Ciekawe.
Poza? Może na scenie.
Mares prosze Cie, powtorz panu Surtseyowi jaka jest w rzeczywistości. Czy naprawde jest głupią laską rzucającą ze sceny "kurwami" i piszącą o gumowych kurczakach?
A co do Tatiany - laska fajna, ale głos.. sztuczny troche  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-07 11:03:51
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
[blockquote]
--------------------------------------------------------------------------------
Tatiana (wokalistak Blue Cafe, nawiększa beznadzieja i to bez głosu, szpecąc go przyprawia mnie o dodatkowe mdłości)
--------------------------------------------------------------------------------
Chyba na glowe upadles. Zajebista laska z wyjebanym w kosmos glosem. Czegos ty sie nacpal robiac ta liste?
[/blockquote]
Ma się prawo nie lubić. Z mojej strony powiem, że za nią nie przepadam mimo tego, iż mieszkam jakieś 200 metrów od niej. ____________________________________
|
|
2004-01-07 11:07:22
|
|

Lieutenant Colonel
|
Hicks... ja Cie prosze .. przywieź ją ze sobą   Możesz ją nawet zakneblować, ale weź ją  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-07 11:10:04
|
|
MODERATOR
|
[blockquote] [blockquote]
[/blockquote]
Ma się prawo nie lubić. Z mojej strony powiem, że za nią nie przepadam mimo tego, iż mieszkam jakieś 200 metrów od niej.[/blockquote]
Mozna jej nie lubic, ale trzeba przyznac, ze barwe glosu ma ciekawa i na pewno nie spiewa zle. Mnie podpasowal jej glosik, tak samo jej typ urody... Wiedzialem, ze ona jest z Lodzi, ale nie wiedzialem gdzie dokladnie mieszka, hehehe, masz fart Hicks  
|
|
2004-01-07 11:22:03
|
|

Captain
|
Jeśli chodzi o panne Tatiane to nie lubie tego co robi ale to tylko moje zdanie, nie jestem wznacznikiem dobrej muzki w tym kraju, kwestia gustu, dlatego nie rozumiem sensu tej dyskusji panowie :/
Co do tego przeklinania to nie wydaje mi sie zebym przez to np ja była chamska, no bezsens, kwestia...przyzwyczajenia
|
|
2004-01-07 12:13:43
|
|

Lieutenant Colonel
|
Nie powiedziałem nigdzie, że Chylińska jest głupia. NIe podoba mi się jej image, to, co i jak mówi (co nie świadczy o niej najlepiej) i jak śpiewa, Nie podoba mi się jej wygląd.Widziałem kilka talk showów z jej udziałem i nie zrobiła najlepszego wrażenia. Co drugie słowo - mięso. Zachowuje sie tak jakby jej maksyma życiowa brzmiała :"Pierdolę was wszystkich, mam was gdzieś". TYle
Co do "PIęknego głosu" Tatiany. Bez jaj, przecież jest cholernie sztuczny. I wcale nie winduje jej pseudo kunsztu na plus, tylko zdecydowany minus. Nie wytrzymuję tego przerobionego głosu na starą ropuchę. Bez sensu po co ona to robi. Mysli, że tak jest lepiej, że wyróżni się z tłumu bezbarwnych lasek pokroju zapatrzonej w siebie Stankiewicz? (IMHO jej piosenki wbrew temu co sama mówi o sobie bez cienia skromności, są zwyczajnie płytkie). Okay, wyróżniła się i co?
Jajco. Przyprawia mnie o mdłości.
BTW : Wie ktoś jak się nazywa szef Blue Cafe. Znaczy ten co gra na saksofonie? Tego też nietrawie. Za całokształt.
[yellow]Dodane[/yellow] Jeszcze coś, bo może ktoś jeszcze nie rozumie.
Ta "ciekawa barwa " głosu, to nie jest prawdziwa barwas Tatiany. NIestety matka natura nie obdarzyła jej nim. Tatiana poważnie nadwyręża swoje struny głosowe, by uzyskać taki efekt.
Vas : ja sam klnę jak szewc, ale bycie osobą publiczną obowiązuje do choćby minimum kultury. Chodzi o szacunek do własnych fanów.. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-01-07 12:50:42
|
|

Captain
|
Czyli co, Ty mozesz klac i nie szanować ludzi Cie otaczających a Ona nie moze bo jest osobą publiczną...bez urazy ale gówno prawda Surt.
|
|
2004-01-07 13:03:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
surt
[yellow]Chylińska to dla mnie przedstawicielka gatunku bezmózgo rzycajacego mięsem. [/yellow]
To Twoje slowa. Z tego co wiem, brak mózgu = głupota.
Co do tego przeklinania to czysta hipokryzja.
Zresztą, samobójstwo Kobaina najlepiej świadczy o jego "szacunku" dla fanow.
Chylińska jest chamska i głupia, Tatiana ma ropuszy głos, Stankiewicz jest pusta i bezbarwna.
W takim razie jakie ARTYSTKI nam polecasz??
aż jestem ciekaw  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-07 13:11:44
|
|
|
|