Autor |
Temat: PULSE RIFLE DLA UBOGICH !!!!!!! YEAH !!!!!!!! BOMBA !!!! |
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
SZOK że mozna cos takiego zrobić samemu w zaciszu domowym...  ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2005-11-26 17:51:13
|
|
TOMCAT_WITCH
SNAJPER,ZWIADOWCA, SAPER/INŻ,
|

Private
|
mój kolega zmontował kiedyś od podstaw replikę M60 z drewna, blachy oraz kutych i toczonych części. wyszło mu to dosyć realnie, więc smart gun może sie udać koledze, pod warunkiem użycia trwałych części i dobrego ich łączenia. jak już robić coś takiego, a to jednak kawał roboty, to lepiej posiedzieć nad nim dłóżej. a poza tym zawsze można zrobić coś co jest inną wersją M56, lub czymś co sprawia podobne wrażenie, a jest jeszcze lepsze (choć o to trudno). najtrudniejszy motyw, to zdobycie stelaża ramieniowego, bo zapewne jest drogi, gdyż jest to sprzęt dla kamerzystów.
podzielam zdanie, że giwerę trzeba czuć w ręku, inaczej będzie się czuło i wyglądało w akcji jak na lipnym filmie klasy Żet, w którym używa się plastykowych giwer i hełmów.  ____________________________________ MY SE TU GADU GADU, A WłADZA POWOLI ODBIERA NAM NASZĄ WOLNOŚĆ.
|
|
2005-12-05 20:36:51
|
|
MODERATOR
|
Chyba nie wspominal nikt jeszcze o tej stronie: http://www.m41a.com/ Moze sie przydac gdy komus bedzie chcialo sie cos podlubac i wystrugac wlasnego pulsaka.
|
|
2006-10-04 13:11:49
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
A wlasnie - na wakacje mialem plan by zrobic sobie M41A (lub chociaz granaty ) - oczywiscie wersje czeskie. Tak wiec z nagranymi "obrazkami" poszedlem do fotografa i tu sie skonczyla moja z nim przygoda bo pan powiedzial ze to mi utnie i ze sie na kartce nie zmiesci...a chyba powinien miec taka mozliwosc by to na miejscu zmienic... ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2006-10-04 15:25:32
|
|
TOMCAT_WITCH
|

Private
|
kiedyś znalazłem stronę giwer do własnoręcznego składania. Modele były wykonne z jakiegoś tworzywa w kolorze jasnego drewna, więc mogło to wyglądać na żywicę, która nie jest zbyt trwała dla długich kształtów, którymi podczas akcji w terenie można niechcący walić o narożniki, wywalić się i pokruszyć. A do kupienia były tam zarówno M41A jak i M56. W zasadzie chyba trzeba poczekać, aż komuś się zachce i zacznie produkować profesionalne metalowe owe giwery do zabaw w ASG. Widziałem replikę ASG miniguna takiego z jakim łaził koleś w Predatorze 1 oraz T850 M101 w Terminatrze 2, gdy wymiatał z pięterka budynku CYBERDYNE do legionu gliniarzy. Maszynka robi piorunujące wrażenie, gdyż jest zrobiona z metalu. Wygląda jak prawdziwa. Są tam też inne pukawki zrobone tak samo świetnie. Jak kiedyś odnajdę tego linka na odłączonym twardzielu, to postaram sie go wstawić. ____________________________________ MY SE TU GADU GADU, A WłADZA POWOLI ODBIERA NAM NASZĄ WOLNOŚĆ.
|
|
2006-10-04 16:52:26
|
|
TOMCAT_WITCH
|

Private
|
oto wyżej obiecany link do Miniguna
http://www.scaar.at/airsoft/vulcan.htm
cieszcie oczy.
Jak pobawicie się adresem, to traficie na stronę główną tej firmy. ____________________________________ MY SE TU GADU GADU, A WłADZA POWOLI ODBIERA NAM NASZĄ WOLNOŚĆ.
|
|
2006-10-05 14:05:00
|
|

Private
|
Zajebisty model. Już wiem co chcę dostać pod choinkę Pobawiłem się nieco i trafiłem. Broń ciekawa tylko wątpie aby było mnie stać na którykolwiek model. Szkoda że cena nie była podana (albo nigdzie jej nie zuważyłem)
|
|
2006-10-05 15:09:38
|
|

Lieutenant Colonel
|
Bodajże 1200$ i jest twój .
|
|
2006-10-05 18:47:21
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Corvax napisał: | Bodajże 1200$ i jest twój . |
"PULSE RIFLE DLA UBOGICH !!!!!!! YEAH !!!!!!!! BOMBA !!!!"
 ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2006-10-05 20:07:14
|
|
TOMCAT_WITCH
|

Private
|
w stanach pracujesz miesiac, stać cię na pukawkę i jeszcze się najjesz do kolejnej wypłaty, a u nas zarobisz 1200zł, które trzeba odkładać przez 4 miechy pijąc wodę z kranu, albo kałuży, o ile ktoś za człowieka placi za mieszkanie. Żyjemy w kraju absurdu i biedy, żenujacych i poniżających pensji za nasz cenny poświęcany czas. Po cholere wogóle się męczyć pracą za 1200zł, jeśli ona nie starcza na życie samodzielnego człowieka, bo jeśli ktoś nie odziedziczłył fartownie jakiegoś lokum, to wynajęcie kawalerki często pochłnia 100% pensji (przynajmniej w wawie tak bywa). Kompletna paranoja. a będzie coraz gorzej. Nadchodzi era podskurnych przymusowo wszczepianych mikroczipów = znamienia bestji. Ale nie o tym to jest temat, więc sorki że poleciałem. ____________________________________ MY SE TU GADU GADU, A WłADZA POWOLI ODBIERA NAM NASZĄ WOLNOŚĆ.
|
|
2006-10-06 11:43:18
|
|
|