Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Spekulacje
Suchy
F161

MODERATOR

WYGODNY FOTEL wypali pietno na twej duszy. uczucie zaznanego komfortu bedzie cie dreczyc przez cale zycie......
2003-04-16 10:48:20
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Bicepsy nic nie dadza, tu moze pomoc tylko odbycie kursu: Jak Byc niewidzialnym
2003-04-16 10:59:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

O to jak byc niewidzialnym trzeba spytac zawodowego miejscowego glupka, zujacego slomke i spadajacego z murka kiedy przechodza turysci. Ew mozna udac sie do starego znajomego kamienia polnego Wink
2003-04-16 11:34:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

[blockquote] wlasnie wpadl mi zajebisty pomysl...
moze go jednak rozsztrzelamy? :force: no bo w huja nam taki czlowiek? co on ma do powiedzenia w ogole???[/blockquote]

Ja proponuje go połamać kołem (jak to czyniła święta inkwizycja), albo nie, zaproponuję bardziej humanitarne metody, lepiej rozerwijmy go końmi :D

PS: można też wbijać mu gwoździe pod paznokcie, ale to będzie za mała kara za to co zrobił, on się przecież z nami nie zgadza !!!! Very Happy
2003-04-16 14:21:38
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Ja proponuje zamknięcie posta RazzRazzRazz
2003-04-16 14:28:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Rogue, sadysto jeden OPANUJ się!! Wszystko tylko nie zamykanie posta !!NIe NIe jużbęde grzeczny, wezme te tabletki, NIe prosze Proszenie tylko nie tooooo!
2003-04-16 15:04:15
Suchy
F161

MODERATOR

To co, zamykamy??? Zaczynam wychodzic z wprawy Very HappyVery HappyVery Happy
2003-04-16 15:33:04
Qvintoo
Watashi baka desu

First Sergeant

Heh. Widze, ze niezla burze rozpetalem.
Niektorzy sie zastanawiaja: "Po jaki chuj ten koles wogole ten film ogladal, pisze cos na tym forum i wogole odwiedza strone ciacha" BO KOCHAM TEN FILM !!! Kocham go za KLIMAT, kocham go za to, ze gdy oglodam go poraz 232 nadal sie boje, za to ze skrzywil moja psyhike na cale zycie, za to, ze boje sie szybow wentylacjynych, oraz za to,ze jest nalepszym filmem SF w histori. Nie za to,ze Vas ma napisane adios. Dla mnie moglo byc napisane: Kiss me w rure Qvintoo. Nie za jakies glupie naszywki i oznaczenia.

Peace !!!
2003-04-16 16:13:33
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

glupie naszywki.....Kolabor!!! Dawaj siekiere!!!
2003-04-16 18:54:25
Suchy
F161

MODERATOR

Qvintoo, tylko ze wlasnie te "glupie naszywki" i cala erszta tych drobiazgow robia klimat w ALIEN(S)3. Diabel tkwi w szczegolach. Gdyby je olano wyszedlby jakis chujowy film o ktorym nikt by nie pamietal.
2003-04-16 19:09:34
Kolabor
Uuuuu...

Major

[blockquote] glupie naszywki.....Kolabor!!! Dawaj siekiere!!![/blockquote]

hehe :D

zrobmy krwawe siekiere LCCXXX: Odwet Naszywek Very HappyVery HappyVery Happy
2003-04-16 20:35:20
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Smierc frajerom!!!
Gumowe kurczaki rulez!!
Bronmy zycia buleczek napoczetych!!!
Kurde, musze sie wreszcie na ebayu zarejestrowac i kupic sobie jakies naszywki.
Schamman, jakbys przypadkiem czytal tego posta, to daj znac czy mojego maila w sprawie dlugu, ekhu, Smile, dostales, bo jzu dawno ci go wyslalem, a tu cisza w eterze.. Smile
2003-04-17 01:41:06
Schamann
...but there are

First Sergeant

jo

dostałem twojeog maila Vys.... tylko gdzieś posiałem j@#$@$ą umowę z moim p@#$@#%$@#m bankiem i nie mogę przez to podać ci k@#$%@#$#o numeru mojego p!@#$#@$@o konta - cały czas szukam.
2003-04-17 09:41:46
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Aha! Very Happy
A myslalem ze znowu cpos mi nawala z poczta D
W takim razie czekam, bo strasznie juz mi to lezy na watrobie, spac nie moge Very Happy
Moze zadzwon do banku? Very Happy
2003-04-17 21:27:43
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

wracając do tematu - Qvintoo - w kilu sprawach zgadzam się z tobą, otóz nie sądzę że cammaeron zawracał sobie dupe takimi sprawami jak genetyka Obcych czy życie w rodzinie, ale... nie wiem czy oglądałeś już aliens (ver DVD), ja tak, niecałe 30 minut temu Smile i materiał jaki tam się znajduje - sceny z poza kadru, obrazki, zdjęcie itp. bez apelacyjnie wskazują że nie tylko rezyser [podszedł do sprawy bardzo poważnie, wiele z zawartych tam scen nie została ujeta w filmie, a przedstwiają pojazdy, samoloty, miejsca itp. wymyślone bardzo dokładnie. Wszystko to dowodzi że reżyser podszedł do sprawy nie tylko z punktu widzenia pieniędzy / oglądalności ale też zaangarzował się w to uczuciowo - tak samo jak my, wymyślając kolejne aspekty życia Obcych.

Ps. chyba odkryłem mały bug w filmie - scena walki przy czerwonym śiwtle - gdy wiekszość szczela z M41a1, Gorman w tle wali z pistoletu, jednakże z jego lufy nie wydobywa się "ogień" Wink wygląda to jak zabawa dzieca z plastikową pukawką, brakuje tylko wykrzyku "bang, bang!" przy wystrzale Wink
2003-04-21 00:16:10
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

[blockquote] Ps. chyba odkryłem mały bug w filmie - scena walki przy czerwonym śiwtle - gdy wiekszość szczela z M41a1, Gorman w tle wali z pistoletu, jednakże z jego lufy nie wydobywa się "ogień" Wink wygląda to jak zabawa dzieca z plastikową pukawką, brakuje tylko wykrzyku "bang, bang!" przy wystrzale Wink[/blockquote]

Hehe Very Happy no tego jeszcze nie przyuwazylem - musze t o zara sprawdzic ..
Dobrze Gorman.. Zawsze byles dupkiem Smile
2003-04-21 23:15:15
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Ni emoiwac juz o wkladzie zarowno scenarzysty i rezysera, aktorow w postacie, ktore nie sa, jak to mamy przewaznie plaskie i papierowe, nie, kazda z nich zyje swoim wlasnym zyciem, i to widac.
Ripley, postac do skrajnosci dramatyczna, Gorman, kompletnie niepociumany frajer, Burke zasrany materialista, w koncu Vas i Drake, Hudson, poprostu wszyscy, wlacznie z osobami pojawiajacymi sie tylko w kilku miejscach (Al i Lydecker w koloni, jak to realisticznie wyszlo, do tej pory strasznie mi sie podoba ta scena.
"
-Al!!

-What?

-Hey Al!

-WHAT?

-You remember you sent some
wildcatters out to that
plateau, out past the Ilium
range, a couple days ago?

-Yeah. What?

-There's a guy on the horn,
mom-and-pop survey team. Says
he's homing on something and
wants to know if his claim will
be honored.

-Christ. Some honch in a cushy
office on Earth says go look at
a grid reference in the middle
of nowhere, we look. They don't
say why, and I don't ask. I
don't ask because it takes two
weeks to get an answer out here
and the answer's always 'don't
ask.'

-So what do I tell this guy?

-Tell him, as far as I'm concerned,
he finds something it's his. Lydecker. (i tu pokazuje na latajace dzieciaki :D

Piekna scena Smile
2003-04-22 00:35:35
Archangel

Private

Co ty mozesz wiedziec Qvintoo co sobie autor aliena myslal?? Watpie zeby koles nie zastanawial sie nad tym co robia jego potworki... Wrecz przeciwnie napewno sam w glowie ukladal sobie wsyzstko pokolei wiec prosze niepierdol mi o tym czego nie wiesz na pewno Wink...
2003-05-02 02:56:41
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Arch, nie żeby tu była jakaś szczególna cenzura czy coś w tym stylu, ale zbędne bluzgi są zbędne Very Happy Gość już został zbluzgany i wystarczy.
Pozdr
2003-05-02 10:24:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Archangel

Private

Racaj sorry za ostrosc moich slowa, ale staram sie byc bezwzgledny Smile
2003-05-02 11:11:37
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu