Autor |
Temat: Wspomnienie Kolonii Hadley's Hope i inne wiersze |

Major
|
dobra, mam zalamanie nerwowe, mozecie mnie zbanowac za to co napisze w tym wierszyku.
[red]na Sulaco jest speluna
bo zrobila sie komuna
Gorman juz tu nie poradzi
zrobic bana nie zawadzi
Hudson dzisiaj nic nie robi
a Bishopa bola nogi
Ferro dzisiaj nie poleci
Ripley w hangarze wywala smieci
APC rozpierdolony
Spunky zrobi zrzut mamony
Naprawimy APCka
Wypijemy vodki, mleka
Wysadzimy procesorek
Zbudujemy se komore
Zgazujemy alieniki
wyruchamy myszke Miki
Vasquez strzela se z elpima
a ja koncze, bo nie mam ryma[/red]
|
|
2003-05-06 17:23:35
|
|
Cannon fodder
|
PRAWDA I TYLKO PRAWDA, CZYLI WIEDŹMINA NIE RUSZ
PRAWDA I TYLKO PRAWDA, CZYLI WIEDŹMINA NIE RUSZ
Wiersz z cyklu Nie puste, nie długie, nie nudne, nie o Obcych i przede wszystkim nie białe !!!
Hej wy wszyscy dziewki i chłopcy
Których idolem jest obleśny Obcy
Zchwycacie sie tym panem z kosmosu
Ja tam bym nie dał mu swego głosu
Zastanawiam sie po co takie cos żyje
Przeciez sami macie takie jak Obcy ryje
Raz nawet sam film o Obcym widziałem
Żeby to lubić trzeba smierdziec kałem
Gdy ogladacie Obcego spuszczacie sie za chwile
Aha, zapomniałem, że z was sa pedofile
morał:
Imienia Wiedźmina nie bierzcie na daremno
Chyba że chcecie mieć zatargi ze mną
Getralt Riv na tej stronie to profanacja
Gdy na to patrze z żołądka wraca mi kolacja
Wszyscy jestescie HUJE I KURWY
A zamiast ryjów macie przyszczate bulwy...
Jeżel to usuniesz to sie przylaczysz sie do tej opinii i boisz sie prawdy o tym czarnym gównie (czyt.Obcy)
=========================================
[red]
znowu nie wziales tabletek?[/red]
|
|
2003-05-08 19:20:06
|
|

Staff Sergeant
|
Pozwol kolego ze w imieniu calej naszej grupy
powiem iz wiersze twoje sa do du...  ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2003-05-08 19:45:02
|
|

Lieutenant Colonel
|
yhyy
Ale zauważyliście że gość się natrudził nieźle pisząc to ?? Każdy rym sąsiadujący. No naprawdę - byle kto by tego nie napisał.
Chylę czoła  
Muahahahahah ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-08 19:47:49
|
|

Captain
|
Ekhmmm no prosze jakie talenty nam się tu ujawniają, on serio musiał nad tym troche posiedzieć...i to wszystko dla tego głupiego obcego...taka strata czasu..okropnosć
|
|
2003-05-08 21:22:34
|
|

Major
|
mnie takie cos nie wzrusza
koles ma pewnie 11 lat, a takie wiersyzki to ukladalem w szostej klasie podstawowki.
z ta roznica ze moje byly mniej merytoryczne :P
pewnie mu stary pomagal, albo koledzy, bo taki debil z ilorazem inteligencji -200 niczego dobrze i poprawnie nie napisze.
no coz.. to jego zdanie, ale wole, zeby nastepnym razem zachowal je dla siebie jak go spotkam...
|
|
2003-05-08 22:28:13
|
|

Captain
|
to sie przylaczysz sie
getralt
zchwycacie
huje
W ciagu roku nie robie tyle bledow
A poza tym:
Wielbiciel bialowlosych brutali moglby przynajmniej wiedziec jak czolowy przedstawiciel tego gatunku ma na imie. Niemniej trzeba przyznac, ze sie napracowal zeby nam dokuczyc.
Nie wyzywajcie sie na nim, sprobujcie wczuc sie w jego polozenie:
Ta zlosc, ta zapalczywosc, braki w edukacji, zycie w swiecie wyobrazni - musial miec ciezkie dziecinstwo (a wlasciwie to dalej ma, trzeba miec nadzieje, ze to tylko przemoc w rodzinie, a nie cos wiecej).
Nie dziwcie sie, ze sie chlopak identyfikuje z poteznym bohaterem powiesci, jest pelen agresji itd itp, skoro w zyciu ma przejebane.
Proponuje mu przebaczyc i nie dolowac go dodatkowo.
Bo tak naprawde pewnie ten biedny chlopak po prostu chcialby, zeby go ktos przytulil. ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-05-09 08:41:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
i pomyśleć
że takie an asshole
jak ten koleś
(o rymło się )
Są fanami wiedźmina :(
Mam pomysł : let's waste him
no offense, pal!!!!!!! ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-05-09 09:00:16
|
|

Captain
|
Kto jest fanem wiedzmina?
Cos mi ucieklo?
Wracajac do twoich wierszy surts.
Licz sobie gloski powiadam, jak piszesz powiadam, bo co z tego powiadam, ze ci sie rymuje, jak zle policzone, powiadam. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-11 19:53:27
|
|
Cannon fodder
|
Powrot
Ja sie natrudziłem, ale szanowny pan Rouge to dopiero jest znawca poezji wszelkiego rodzaju
Sam nawet pisze wiersze o niebanalnych rymach cytuję:
Obcy mnie przeraża
Toć to kosmosu skaza
Zaraża przez zapłodnienie
I nie upłynie ani oka mgnienie
Śmierć spojrzy wam w oczy
Gdy Obcy z was wyskoczy
Bardzo długie i jakże głebokie...
Pan TuReK jest znakomitym psychologiem, rozszyfrował wszystko szybciej niż ktokolwiek inny he he. Chciałbym się tylko dowiedzieć skąd wiesz, że "skoro w zyciu ma przejebane."
Może Ty jesteś jakis wiedzący albo coś. Załóżmy, że sie identyfikuję z GERALTEM (chyba tak to się pisze, nie?), za to Ty identyfikujesz się z jakimś obslizłym potworem, nie wiem co jest bardziej nienormalne...
Kolabor chcesz sie spotkać ? to dawaj, weż ze soba te śmieszne bronie co z nimi biegali w tym filmie. To, że jestes twardy już wiem "mnie takie cos nie wzrusza" hehe
Oj chłopcy, chłopcy
Nie macie własnych charakterów
Autorytetem dla was jest Obcy
Podziwiacie kosmicznych bohaterów
Myslicie, ze jestescie tacy fajni i wogole?
Co wy wiecie o wierszach
jestescie Nostromowskie ciule
Wasza tworczosc to wcale nie liga pierwsza
Moze chcecie uklad rymow inny
ja nie pisze wierszy w trudzie
Tak jak wy to robicie ludzie
Głupoty na świecie nikt nie jest winny...
Aha, nie ma to jak wytykanie literówek, po prostu tak szybko pisałem ten wiersz, ze sie zdazyły, w końcu mam 11 (a może 7,5)lat...
|
|
2003-05-11 21:04:17
|
|

Captain
|
Musialem chyba przespac ostatnie pare dni.
Nie wiem co to za frajer, ale tez nie umie rymowac.
Ehh, co jeden to wieszcz.
A swoich obslizgkych potworow, nie mieszaj do tego forum ekshibicjonisto jeden, ty niewyzyty!
O!
Po poziomie i zasobie slownictwa, tego czegos, obawiam sie, ze osobnik ten nie byl w stanie, zrozumiec ksiazek p. AS'a, na najnizszej z mozliwych plaszczyznie.
Obawiam sie, ze nieszczesne to stworzenie, obejrzalo film, ktory jak wiadomo powszechnie, jest paczaca mozgi propaganda szczerbizmu.
Ale to nieusprawiedliwia, zlego doboru rymow, i braku umiejetnosci liczenia glosek. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-11 21:16:20
|
|

Lieutenant Colonel
|
SuczySyn ?? mrahaha
Panie SS ( ss man ?? ) - Chyba jednak identyfikowanie się z Białowłosym rycerzykiem z problemami natury moralnej i osobistej, tnącym śmiesznie nazywające się potworki jest gorsze. Żaden z nas sie nie identyfikuje z potworem, gdzieś to wyczytał, co ?? Traktujemy to jako ROZRYWKĘ i potrafimy odróżnić film czy książkę od RZECZYWISTOŚCI.
[yellow]Imienia Wiedźmina nie bierzcie na daremno
Chyba że chcecie mieć zatargi ze mną
Getralt Riv na tej stronie to profanacja
[/yellow]
Kto tu z kim się identyfikuje ?? To Twój Idol co ?? A wiesz że on NIE ISTNIEJE ?? Ha. wiem wiem... to może być szokiem. No ale skoro masz 11 lat... może przerzuć się na Harrego Pottera ?? Identyfikując się z nim sprobujesz polatać na trzepaczce wyskakując z okna :D
Vys, Turek No offence ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-11 21:27:45
|
|
Cannon fodder
|
ŁoŁ
Chyba sie popłacze zaraz, zostałem oceniony przez znawców poezji. Wiem że tylko wy jestescie najlepsi. A Wiedzmina to ja przeczytałem jak wy nie wiedzieliscie co to ksiazka.
Co wy kur** wszysvy wiedzacy jestescie, odpierd**** sie ode mnie nic nie wiecie a co zdanie to sie czegos o sobie nowego dowiaduje. Wszyscy sobie fantazjuja bo nie mieliby innych argumentów.
Białowłosy nie był rycerzykiem, jak nie wiesz co mowic to nic nie mow.
Vysygotek, ten pierwszy wiersz to twojego kolegi, nie martw sie jeszcze sie nauczy dobierac rymy i liczyc do dziesieciu
|
|
2003-05-11 21:52:26
|
|

Captain
|
Ale misiu.
Ty tez kurwa nie umiesz rymowac i taka jest prawda.I co ma kurwa wspolnego wiedzmin z tym forum? bo nie zabardzo rozumiem?
Chcesz gadac o wiedzminie to wejdz na forum www.wiedzmin.rpg.pl a to tutaj, zostaw w swietym spokoju,.
I wszyscy beda zdrowsi. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-11 22:35:09
|
|

Major
|
roznica pomiedzy nami a toba jest taka, ze my ogladajac film wiemy, ze to nie istnieje i wiemy, ze ludzie zdrowi na umysle tez sobie zdaja z tego sprawe. Ty zas czytajac ksiazeczki i ogladajac marna adaptacje usilujesz sobie wmowic, ze kiedys bedziesz taki jak Geralt.
Nie wiem co jest gorsze: Ukladanie wierszy o obslizlym potworze na forum internetowym, czy latanie z drewnianym kijem po parku lazienkowskim i udawanie superbohatera, ktory zostal wymyslony przez kogos o poczuciu wartosci takim samym jak ty(bez urazy dla fanow pana sapka). Bledne kolo sie zamyka. Jedyny problem jaki istnieje to taki problem, ze kiedy wymachujesz biala laska nad glowa w centrum miasta ludzie maja cie za debila, a kiedy w tym samym centrum zostanie otwarta galeria poswiecona tworczosci kogostam, ktory pisal wiersze o Obcym ludzie nazwa go artysta. Bo nierealnosc to nierealnosc, i lepiej zeby tam pozostala
Mysle ze trafilem w twoj czuly punkt psychyki malego czlowieczka o zacofanym mozdzku.
a co do walki do przyjedz do Warszawy i poszukaj kolesia o ksywie Kolabor. Powiem wiecej: czekam na Bielanach.
p.s.
to ja wezme grenade launcher (jesli nie jestes za maly, zeby zrozumiec jezyk angielski) a ty sprubuj do mnie podejsc w swojej smiesznej tekturowej zbroi i zardzewialym kawalem metalu, zakuty lbie.
|
|
2003-05-12 08:39:20
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] Kto jest fanem wiedzmina?
Cos mi ucieklo?
Wracajac do twoich wierszy surts.
Licz sobie gloski powiadam, jak piszesz powiadam, bo co z tego powiadam, ze ci sie rymuje, jak zle policzone, powiadam.[/blockquote]
Wiem, że lepiej by było jakby liczba zgłosek się zgadzała, ale wtedy nie powiedziałbym tego czego bym chciał, musiałbym dobierać innych słów i wtedy minąłbym się z celem...
Może kiedyś napiszę coś co będzie nie tylko się rymować, ale zgłoski też będą się zgadzać.
Pozdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-05-12 09:02:12
|
|

Captain
|
Oj dzieci.
No to chodz, ja wezme moj pluszowy srubokret, a ty podejdz do mnie ze swoja gumowa kaczuszka, i zobaczymy kto jest bardziej pizza.
A tu zonk, bo i tak nikt nie ma pluszowego srubokreta (oprocz mnie )
Dajcie zesz se spokoj.
Przyszlo takie barachlo, no trudno, dzieci w szkole sie z niego sieja, no to musi gdzies odreagowac.
Ale nastepnym razem wejdz misiu na interie, albo iiny syf, a porzadnych ludzi zostaw w spokoju. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-12 09:35:30
|
|

Captain
|
Typowe, przyjdzie ci taki zeby sie wyładowac, nie dosć ze robi to nieudacznie bo nie potrafi na nikogo ambicji zagrać to jeszcze sam sie ośmieszy. Czlowieku jesli szuaksz mocnych wrazeń to idz sobie na plac zabaw, tam maja takie faaaajne hustawki.
|
|
2003-05-12 09:36:16
|
|

Lieutenant Colonel
|
To dziwne, że ten koleś prosi nas oto żebyśmy się
od niego odpier*** zwłaszcza, że to on tu przylazł
tylko po to, żeby nam dokuczyć. A teraz kiedy dostał po dupie, ma do nas pretensje. NIestety koleś, moi koledzy wjechali ci na ambicje i prawda jest taka, ze bardzo cię to zabolało, widać to zresztą po twojej bulwersacji.
Jak masz słabe nerwy, to więcej tu nie wchodź. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-05-12 09:58:57
|
|

Captain
|
tak jest! to miejsce tylko dla niewruszonych pomidorowych twardzieli z elektrycznymi szczoteczkami do uszu!!!!!!!!!!! ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-12 10:11:34
|
|
|