Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: 'ALIEN 4' - niescislosci (?)
Surtsey

Lieutenant Colonel

off topic... Turek..

kim Ty jesteś z wykształcenia ?

Fizykiem ?

Jak fizyke miałem w 2 klasie, to jechałem na czwórach bo mieliśmy mój kochany temat - astronomię,

tera w 3 klasie mamy drgania harmoniczne, jade na dwójach i szmatach, nie mój temat Razz
2003-03-06 12:37:19
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Jestem programistą, a tym tematem to sie po prostu troche interesuje.
A zreszta:

To bylo elementarne moj drogi Surtseyu

:-)
2003-03-06 12:42:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Boshe matma...bleeee!
Ja nic nie wiem wiec sie nie odzywam, liczcie sobie co chcecie tylko sie mnie nie pytajcie Smile
2003-03-06 13:56:48
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

ja również kiedy sobie przypomnę ten matematyczny horror , zimno mi się robi . mam duszę polonisty , co zrobić Wink
2003-03-06 14:13:11
anika

Corporal

[blockquote]

Przeczytaj scenariusz albo obejrzyj film jak nie pamietasz - Ripley poczula ze statek ruszyl - potem ktos mowil, ze taka jest procedura awaryjna - powrot na ziemie, a lot potrwa 3 godziny.
(...)

Jesliby przyspieszal (i zwalnial) krocej (a czas przelotu jest staly) to predkosc lotu bylaby mniejsza ale przyspieszenie wieksze.[/blockquote][red]Ripley powiedziała,ze poruszają się od chwili ataku ....minał więc juz czas jakiś zanim oni dotarli do windy i spotkali kaleke. Naukowiec wspomniał ,że statek posiada stealth run -niema mozliwości,żeby to czuć( a więc przyśpieszenia i zwalnianie niebyły odczuwalne) Być może Ripley w tym własnie momencie się odezwała bo poczuła ..przyśpieszenie ;)

Wojskowy powiedział,ze prawie trzy godziny dzielą ich od przybycia na Ziemie (?) ... a w którym momencie powiedziano ,że oni się zmieścili w tym czasie ??? powiem więcej ...Call skróciła ten czas Wink ...
ale ...ja się nieznam ... ja jestem tylko blondynką
[/red]
2003-03-06 17:33:59
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

No coz, to zmienia cyferke na poczatku wielkiej liczby, czyli nic nie zmienia.

PS: jestes naturalna blondynka?
2003-03-07 08:24:47
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hehe a zmierzyliście jakiej długości musi być ogon Obcego aby zrównoważyć ciężar głowy ? ;P

Jak dla mnie to czy Auriga doleciała by do ziemi w 3h czy w 10 nie ma znaczenia, to film S-F, cholera wie co wymyślili w tamtych czasach Wink
2003-03-07 09:07:32
anika

Corporal

[red]naturalną Turek,naturalną[/red]
2003-03-07 14:19:55
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu