Autor |
Temat: przywitanko |

Sergeant
|
Chłopak usunął fotkę?! A mama mówiła, że potwory nie istnieją. ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-22 23:32:43
|
|

Private
|
ejejejjeeejjjjjjjj! tylko mi sie tu nie smiac :/
bardzo szanuje jego zdanie
poza tym nie zabardzo z tymi komentarzami, a ciebie Surtsey niedlugo tak ogram w karty, ze padniesz...
temat o zdjeciu zakonczony, jestesmy na forum aliens, a nie foto-costam!
|
|
2004-11-23 10:43:15
|
|

Gunnery Sergeant
|
Widzac zdjecia takich pociagajacych alienow jak Surt np. trudno sie dziwic chlopakowi o napad zazdrosci;]
O,albo jak moj karabin zobaczyl;]
Ssy
P.S.Chodzi oczywiscie o avatary;] ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-11-23 14:12:41
|
|

Lieutenant Colonel
|
Settesz czym sie podniecasz, twój karabin jest pusty... A mój "Death knight" ma zajady :].
|
|
2004-11-23 16:15:12
|
|

Sergeant
|
Może trochę maści?
Settesz, może pełen magazynek?
(sorry, znowu mam głupawkę) ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-23 19:48:05
|
|

Lieutenant Colonel
|
sneila napisał: |
poza tym nie zabardzo z tymi komentarzami, a ciebie Surtsey niedlugo tak ogram w karty, ze padniesz...
|
obiecanki cacanki
a tak wogóle, Sneila, Ciebie strach na zlot zapraszać, jak Twój chłopak wpadnie do nas z jakąś siekierą, albo gunem? 
Najlepiej weź go ze sobą, albo...
nie wiem
a wogóle, bierzesz pod uwagę pojawienie sie na zlocie (zapomniałem zapytać).
Z innej beczki - siedze ostatnio w antykwariacie w zielonej i już miałem pytać gościa o stuff z alienem, kiedy wjechał jakiś koleś (normalnie fan gotyckiego rocka - znaczy taki blady ), no i pyta dokładnie o to samo...
Stuffu nei było, więc wyszedł.
To ja za nim. Zapytałem, czy siedzi w temacie Aliens, a on, ze BA!
Dałem mu adres forum, obiecał, że wpadnie tego samego dnia.
No i nie ma go, pewnie źle mu adres podałem, a na stronie Ciacha adres jest jeszcze stary i prowadzi do pustej strony.
Kurcze, było by spox, jeszzce jeden koleś z okolicy... zawsze raźniej by sie śmigało na zlot szerszą grupą. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-11-24 17:08:32
|
|

Private
|
to powinno zalatwic sprawe zdjęcia :)
haha
chcielibyscie, zeby o was ktos byl tak zazdrosny.., poza tym prosilam o zakonczenie tego tematu :P
|
|
2004-11-24 18:01:01
|
|

Lieutenant Colonel
|
sneila napisał: | to powinno zalatwic sprawe zdjęcia
haha
chcielibyscie, zeby o was ktos byl tak zazdrosny.., poza tym prosilam o zakonczenie tego tematu  |
ba
Fajny avatar. Czekałem aż ktoś wreszcie zapoda sobie Ripleyową Się doczekałem
Nie powiedziałaś jeszcze jak widzisz swoją obecność na zlocie?
 ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-11-24 18:03:28
|
|

MODERATOR
|
heh ja bym nie chcial zeby o mnei ktos byl tak zazdrosny... bo to oznacza imho ze nie ufa za bardzo.....
dobra, juz wiecej nic nie mowie....
 ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2004-11-24 20:07:36
|
|

Gunnery Sergeant
|
Hm..Pelny magazynek;]
Siur,jak to mowia,dla Pani wszystko..
Ale jesli Pani ma nerwowego kolege,to prosze nie pokazywac mu tego posta;]
Swoja droga,moze by otworzyc jeden temat w ktorym wszyscy nowi by sie witali i go przykleic?
Zaoszczedzilo by to miejsca.
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-11-25 16:59:39
|
|

Private
|
settesz... nie rozumien o czym piszesz??
chcialam sie przywitac i otwotzylam nawet niewiadomo jak nowy temat no i ludzie milo tu gawedza niekoniecznie tylko o przywitaniu, jezeli tak bardzo to przeszkadza to moge juz sie nie odzywac...
wiec
|
|
2004-11-25 23:07:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
sneila napisał: | settesz... nie rozumien o czym piszesz??
chcialam sie przywitac i otwotzylam nawet niewiadomo jak nowy temat no i ludzie milo tu gawedza niekoniecznie tylko o przywitaniu, jezeli tak bardzo to przeszkadza to moge juz sie nie odzywac...
wiec  |
Settesz gada głupoty.
Sneila, nikomu nic nie pzreszkadza. Odzywaj sie jak najwięcej, i dołóż starań aby śmignąć ze mną i z Miketowym na zlot zimowy.
Do moderatorów: proponuję przykleić temat pt:
"Introduce yourself", gdzie każdy nowy by sie witał i napisał parę słów o sobie.
Choć z drugiej strony nie mamy aż tak wielu nowych (10 dziennie), żeby to było az takie potrzebne więc:
róbta co chceta
Poz. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-11-26 12:17:05
|
|

Sergeant
|
Sneila nic złego nie zrobiłaś, ja też założyłam nowy temat jak się witałam i inne osoby przed nami też. Wyluzuj trochę, nikt Cię nie chce ugryźć. Możnaby zrobić nowy temat specjalnie do witania się, ale nie jest to niezbędne. W sumie to te topiki z powitaniami sa dobrą okazją do pogawędzenia sobie o wszystkim i o niczym! To ja palnęłam z tym magazynkiem Nie, nerwowych kolegów preferuję każdorazowo wystrzelić w kosmos, ha. (That's the only way to be sure...) ____________________________________ "Any event can lead to stress and, as everyone has experienced, events don't always come one at a time." - US Army FM 21-76. Survival.
|
|
2004-11-26 13:28:34
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ok, Sneila, Surt spokojnie, Settesz pisal zartobliwie, z ironią ( ja tez tak pisalem i ludzie ŹLE ROZUMIELI ), wiec czilałt.
Popieram pomysl o takim temacie, ale nie wiem czy nie istnieje juz takowy ? Tzn. wiem ze zakladalem podobne czyli "My, czyli lubie wiedziec z kim rozmawiam" oraz "Prehistoria, czyli jak to z alienem było".
Jesli taki temat o przywitaniach powstaje, lepiej zeby mial tytul POLSKI  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-11-26 14:08:13
|
|
MODERATOR
|
Jak ktos nowy chce sie przywitac to niech spokojnie zaklada nowy temat.
Natomiast co do tego akurat konkretnego tematu to kazdy kto sie mial przywitac ze Sneila juz to zdazyl zrobic. Nie ma co dalej rozwlekac. Marsz do dyskusji w innych topicach
|
|
2004-11-26 14:36:59
|
|
|