Autor |
Temat: <<<< IV ZLOT Fanów Obcego >>>> |
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Przykro mi Surtsey, ale razem z Sammaelem już wystąpiliśmy o dla Ciebie
Twoje przeprosiny są spóźnione ____________________________________
|
|
2006-01-05 18:00:15
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
muszę z przykrościa zakomunikować, że opuszczam to forum. ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2006-01-05 20:06:54
|
|

Lieutenant Colonel
|
W takim razie i ja się muszę pożegnać. ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2006-01-05 22:28:08
|
|

Major
|
SAMMAEL napisał: | muszę z przykrościa zakomunikować, że opuszczam to forum. |
Rogue napisał: | W takim razie i ja się muszę pożegnać. |
no w końcu.... o dwa młoty mniej będzie
jak tak dalej pójdzie to niedługo zostaną same gwoździe...
a w końcu i tych u nas zabraknie....
zostaną same nieoheblowane dechy i nie bedzie nawet czym zabić tego forum po zamknięciu...
 ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2006-01-05 22:34:49
|
|

Lieutenant Colonel
|
SAMMAEL napisał: | muszę z przykrościa zakomunikować, że opuszczam to forum. |
Rogue napisał: | W takim razie i ja się muszę pożegnać. |
Jejku jej! Kocham Was Misie, tak bardzo przejeliście się wnioskiem o wlepienie mi bana, że podjęliście ten drastyczny krok opuszczenia forum wraz ze mną
ja .. och, nie umiem opanowac wzruszenia..
:*
Dziekuje wszystkim za dotychczasowe wypowiedzi i zapraszam do dalszej, _prawdziwej_ dyskusji tych, którzy jeszcze zostali na tym forum. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
Ostatnio zmieniony przez Surtsey dnia 2006-01-09 13:56:22, w całości zmieniany 1 raz
|
|
2006-01-06 10:17:45
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
Surtsey jeszcze jedna insynuacja z twojej strony (nawet małą czcionką) a oprócz bana zostaniesz ukarany całkowitą anihilacją wszelkich spłodzonych przez Ciebie postów. Z racji tego, iż większość z nich jest intrygująca i wiele wnosi do dyskusji, będzie szkoda. ____________________________________
|
|
2006-01-06 12:28:35
|
|

Gunnery Sergeant
|
A jaki to ma zwiazek ze zlotem?:]
Pozdr;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2006-01-06 14:35:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
Myśle Hicks, że przesadzasz. Szanuje Cię, i myślałem, że kto jak kto, ale Ty weźmiesz to jako żart i sie nie przejmiesz. Może najwyższy czas, żeby co niektórzy z tego forum zaczęli korzystać z tych złotych rad, które kiedyś dawali mnie. Więcej dystansu do samego siebie.
Moje teksty były tak absurdalne, że trzeba naprawdę wspiąć się na wyżyny przewrażliwienia, żeby sie nimi przejąć.
Dziękuję. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2006-01-06 20:09:30
|
|
HICKS
|

MODERATOR
|
Surtsey napisał: | Myśle Hicks, że przesadzasz. Szanuje Cię, i myślałem, że kto jak kto, ale Ty weźmiesz to jako żart i sie nie przejmiesz. Może najwyższy czas, żeby co niektórzy z tego forum zaczęli korzystać z tych złotych rad, które kiedyś dawali mnie. Więcej dystansu do samego siebie.
Moje teksty były tak absurdalne, że trzeba naprawdę wspiąć się na wyżyny przewrażliwienia, żeby sie nimi przejąć.
Dziękuję. |
Ej, Surtsey no nie wykazuj się tak niską tolerancją na mój dość trudny humor.
Na razie wszyscy (a na pewno ja) stosują się do zasady o której mówisz. ____________________________________
|
|
2006-01-06 20:48:33
|
|

Lieutenant Colonel
|
oh, ale mnie nabrałeś stary , uff, więc to o banie i anihilacji wszystkich moich postów to był tylko dżołk?
Oł je, naprawde sie nabrałem Serio serio. Jednak równiacha z Ciebie. <bez sarkazmu i ironii>
Ale z drugiej strony to byłoby bardzo w stylu greckiej tragedii. Z forum znikam ja i wszystko co jest ze mną związane. Moje tematy, a takze Wasze posty w tych tematach. Rety, uświadomiłem sobie, że prawie 1/10 tego boarda została zapełniona przeze mnie. Znaczy, ze zniknęłoby wraz ze mną 10% forum. We środe 3 rocznica mojego pobytu tutaj, ależ to by było zakończenie.
Jakie to tragiczne. Non omnis moriar.
To byłaby taka arcyrockowo-internetowa śmierć.
Ale skoro wszystko ok, wobec tego podążmy tropem tysiącletniego węża, który ma siedem mil, jego skóra jest zimna, a on sam jest już bardzo bardzo zmęczony. Podążmy w kierunku starożytnego jeziora, antyczną drogą na zachód.
Bo zachód jest najlepszy.
Jejku jej, jaki ja jestem niebanalny. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2006-01-07 12:32:36
|
|
|