Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: <<<< IV ZLOT Fanów Obcego >>>>
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Przykro mi Surtsey, ale razem z Sammaelem już wystąpiliśmy o dla Ciebie

Twoje przeprosiny są spóźnione
2006-01-05 18:00:15
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

muszę z przykrościa zakomunikować, że opuszczam to forum.
2006-01-05 20:06:54
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

W takim razie i ja się muszę pożegnać.
2006-01-05 22:28:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

SAMMAEL napisał:

Rogue napisał:

no w końcu.... o dwa młoty mniej będzie Razz
jak tak dalej pójdzie to niedługo zostaną same gwoździe...
a w końcu i tych u nas zabraknie....
zostaną same nieoheblowane dechy i nie bedzie nawet czym zabić tego forum po zamknięciu... Rolling Eyes

Razz

v_irus@interia.pl
2006-01-05 22:34:49
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

SAMMAEL napisał:

Rogue napisał:

Jejku jej! Kocham Was Misie, tak bardzo przejeliście się wnioskiem o wlepienie mi bana, że podjęliście ten drastyczny krok opuszczenia forum wraz ze mną Crying or Very sad

ja .. och, nie umiem opanowac wzruszenia..

:*

Dziekuje wszystkim za dotychczasowe wypowiedzi i zapraszam do dalszej, _prawdziwej_ dyskusji tych, którzy jeszcze zostali na tym forum.

Ostatnio zmieniony przez Surtsey dnia 2006-01-09 13:56:22, w całości zmieniany 1 raz
2006-01-06 10:17:45
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
HICKS

MODERATOR

Surtsey jeszcze jedna insynuacja z twojej strony (nawet małą czcionką) a oprócz bana zostaniesz ukarany całkowitą anihilacją wszelkich spłodzonych przez Ciebie postów. Z racji tego, iż większość z nich jest intrygująca i wiele wnosi do dyskusji, będzie szkoda.
2006-01-06 12:28:35
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

A jaki to ma zwiazek ze zlotem?:]
Pozdr;]

Ssy
2006-01-06 14:35:19
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1203848 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Myśle Hicks, że przesadzasz. Szanuje Cię, i myślałem, że kto jak kto, ale Ty weźmiesz to jako żart i sie nie przejmiesz. Może najwyższy czas, żeby co niektórzy z tego forum zaczęli korzystać z tych złotych rad, które kiedyś dawali mnie. Więcej dystansu do samego siebie.

Moje teksty były tak absurdalne, że trzeba naprawdę wspiąć się na wyżyny przewrażliwienia, żeby sie nimi przejąć.

Dziękuję.
2006-01-06 20:09:30
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
HICKS

MODERATOR

Surtsey napisał:
Myśle Hicks, że przesadzasz. Szanuje Cię, i myślałem, że kto jak kto, ale Ty weźmiesz to jako żart i sie nie przejmiesz. Może najwyższy czas, żeby co niektórzy z tego forum zaczęli korzystać z tych złotych rad, które kiedyś dawali mnie. Więcej dystansu do samego siebie.

Moje teksty były tak absurdalne, że trzeba naprawdę wspiąć się na wyżyny przewrażliwienia, żeby sie nimi przejąć.

Dziękuję.

Ej, Surtsey no nie wykazuj się tak niską tolerancją na mój dość trudny humor.

Na razie wszyscy (a na pewno ja) stosują się do zasady o której mówisz.
2006-01-06 20:48:33
Surtsey

Lieutenant Colonel

oh, ale mnie nabrałeś stary , uff, więc to o banie i anihilacji wszystkich moich postów to był tylko dżołk?
Oł je, naprawde sie nabrałem Smile Serio serio. Jednak równiacha z Ciebie. <bez sarkazmu i ironii>

Ale z drugiej strony to byłoby bardzo w stylu greckiej tragedii. Z forum znikam ja i wszystko co jest ze mną związane. Moje tematy, a takze Wasze posty w tych tematach. Rety, uświadomiłem sobie, że prawie 1/10 tego boarda została zapełniona przeze mnie. Znaczy, ze zniknęłoby wraz ze mną 10% forum. We środe 3 rocznica mojego pobytu tutaj, ależ to by było zakończenie.

Jakie to tragiczne. Non omnis moriar.
To byłaby taka arcyrockowo-internetowa śmierć.

Ale skoro wszystko ok, wobec tego podążmy tropem tysiącletniego węża, który ma siedem mil, jego skóra jest zimna, a on sam jest już bardzo bardzo zmęczony. Podążmy w kierunku starożytnego jeziora, antyczną drogą na zachód.
Bo zachód jest najlepszy.

Jejku jej, jaki ja jestem niebanalny.
2006-01-07 12:32:36
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu