Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ------====<<< Data zlotu >>>====------
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Surt, nawet mnie nie załamuj Razz jeśli masz grupke 15 gości (i kobiet:) ) z czego znasz juz 14, to trzeba jakiejś wyższej szkoły żeby zgadąć kim jest pietnasty? Wink
2003-10-08 14:10:10
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

w tym rzecz, że trudno mi skojarzyć. Widziałem foty dwa razy, ale trudno mi powiedzieć który to był ten 15. A może ludzi, których nie zlokalizowałem było więcej ?? Dobra , nieważne skończmy z tym, somebody wake me up Razz
Teraz zaczne ściemniać : wiecie, zdjęcia były niewyraźne, ubrałem nie te buty i dziesiaj taka ponura pogoda.;)

Dobra, wjechaliści mi na ambicje. Skoro tylko Piokone nie był wymieniony to ja go znajdę. Dajcie mi 24 godziny :D

To może potrwać dłużej, muszę to najpierw ściągnąć na ten szkolny komp. Ostatnio trafiłem na szybszy, eech

ok jest takie zbliżenie kolesia w czapce, to PIok ??
2003-10-08 14:41:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

podaj nazwe zdjęcia Wink
2003-10-09 09:42:24
Surtsey

Lieutenant Colonel

numer 158

Pozdro
2003-10-09 10:52:08
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hehe to jest mała zmyła ze strony Suchego,koleś w czapce to (tu nie pamientam) kumpel lub kuzy Suchego, czekali razem na... chyba Endera Wink szukaj dalej Razz
2003-10-09 11:03:41
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Buahahahahha Very HappyVery Happy:D

Toż to Arek, czekamy na PIOKA :D

Sammael, naprawde sie najebałeś Razz Na Endera czekaliśmy wieczorem przed szpitalem ,i nie wiem nawet czy nie z Tobą Very Happy
haha
2003-10-09 11:58:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

eh Rogal ty tylko o jednym, jak uparte dziecko:P (a to w sumie sie zgadza Razz)

zlot był taaak dawno temu ze już nie pamientam kto kiedy i skąd przyjerzdzał.
2003-10-09 12:50:00
Surtsey

Lieutenant Colonel

łee, no to widze, że Suchy rzuca mi kłody pod nogi Very Happy Zaraz się okaże, że jest jeszcze więcej takich podpuch Razz
Tak wogóle, to musiałbym znowu to wrzucić z serwera na komp, nie chce mi się, może jutro poszukam, maybe
2003-10-10 10:24:13
Suchy
F161

MODERATOR

Znalazles wreszcie tego Pioka? :D

Na tej focie jest widoczny jakby co i to nawet niezle ;)

[IMG=http://republika.pl/fiorina_fury/DSCN1478.jpg]

Droga eliminacji powinienes dojsc co i jak :>
2003-10-14 08:29:10
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Surt, Tam go nie widać :P

Tu go widać

[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/ww2.JPG]

hehe
2003-10-14 09:17:29
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

No niezle. Po pijaku porwal krazownik? Dobre Very Happy
2003-10-14 09:23:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

ty się Suchy nie śmiej

jaja sobie chyba z biednego Surtsa robisz każąc mu na tej koszmarnej zbiorówce z pikselami wielkości połowy twarzy rozpoznawać kogokolwiek, ja bym na nim siebie nie rozpoznał gdyby nie kamizelka :D

btw - co tam z filmem Suchy?
2003-10-14 12:03:55
Suchy
F161

MODERATOR

[blockquote]
btw - co tam z filmem Suchy?[/blockquote]

Wszystko OK Very Happy Kumpel postawil na jakosc i plik zajmuje podobno ponad 500 MB. Jeszcze go nie skompresował. Moze sie dzisiaj zmusze i pojde go zmusic zeby skończył co zaczal Very Happy Jakby nie bylo, juz jest w Div(x)-ie. Cierpliwosci Wink
2003-10-14 13:16:58
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

o bogowie ! nie róbcie mi tego. Co za parszywa Wytwórnia ten Suchy inc. Razz tak traktować reżysera !

domagam się zmniejszenia objętości filmu do góra 80 -100 mb !! adopiero później wydaniu wersji SE !

:P
--
zatwardziały ( z konieczności) modemowiec
2003-10-14 14:05:15
Surtsey

Lieutenant Colonel

Na tej focie Suchego ciemno, tylko Wikinga widać, gdzie wy rociliście to zdjęcie, w jaskini? Razz. A może na pooziomi "C"? :D

BTW : Na focie Rogua mały ten Piok, mam za słabe okulary Razz
2003-10-14 14:25:46
piok

Staff Sergeant

[IMG=http://kk.kalisz.pl/~ziomal/alien/guny.jpg]
[IMG=http://kk.kalisz.pl/~ziomal/alien/guny2.jpg]

patrz Smile to ja jestesm Surtsey Smile zdjec ze zlotu nei wwkleje bo wyszedlem na nich wyjatkowo paskudnnie imho o_o

Ender: chyba wiem co to za grupa z poznania, mam nadzieje ze beda na kwietniowym zlocie ASG w krakowie
pozdrowka
piok

p.s. polcam piwo amsterdam maximator 11,6 % alkoholu

yay ! %_%
2003-10-14 16:56:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 621978 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Piok ! a mieliśmy taki ubaw RazzVery Happy
2003-10-15 08:41:21
Surtsey

Lieutenant Colonel

ja sie nie śmiałem Razz
2003-10-15 09:01:15
xenomorph

Lance Corporal

Sorry że się wtrącam do rozmowy :] nie jestem stąd ale jak Wy robicie że Wam sie te spotkania udają. U nas na forum Predatora nie może dojsć do skutku żadne spotkanie ,nawet 3 osobowe :P

ps. Dajcie jakiś przepis Very Happy
2004-02-06 01:02:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 328378267 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

hmm, przepis ?

no cóż, bierzesz 10-15 osób i gadasz z nimi o tym na forum, trujesz im dupę na gg, wysyłasz im 50 majli dziennie zapychając im skrzynkę, aż w końcu spotykają się tylko po to, żebyś dał im święty spokój (ale przedtem kasują cię z listy wszelkich kontaktów). Gdy w końcu dochodzi do spotkania w jakiejś zapyziałej dziurze u kumpla, który dał się zrobić udostępniając lokal, wszyscy spijają się do nieprzytomności aby na drugi dzień nie tylko nie pamiętać gdzie byli, ale i z kim byli. A potem znowu spotykaci się na necie opowiadając jaki to zlot był fajny i w ogóle i za jakieś pół roku ktoś znowu rzuca hasło, że może by przydałoby się spotkać, bo przecież tak na dobrą sprawę nikt nikogo nie pamięta/nie zna :D

A tak na serio, to chyba od determinacji zależy.
2004-02-06 01:33:34
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu