Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ------====<<< Data zlotu >>>====------
Surtsey

Lieutenant Colonel

no to w takim razie

ja kocham Liverpool :D

ekhm, no dobra lubie tylko trochę, bo tam gra spox ziom Dudek i mogę nawet rzec, że lepszy od Bartheza (bo Barthez antybohaterem MU jest!). No ale miałem nie gadać o piłce, szczególnie tam gdzie nie ma dla niej miajsca czyli nie w "rozczochranych "

EEE, nie było Vas, no to macie szczęście, aha Kolabor, co z tą masakrą, przyślij mi sprawozdanie z "Le massaccre de Colaborus". Zapomniałeś ?
No nie ! Jestem nie ukontentowany. No ale i tak nic nie przegapiłem, bo przecież walka wieczoru miała być między Tobą a Vas. So. Oh well whatever nevermind.

CUL8R
2003-07-10 12:10:20
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

No wiecie Vas nie przyjechała bo umarła, Monika moze miałaby jakieś szanse, ale kto poznał (przynajmniej telefonicznie) moja droga rodzicielke, wie że tej kobiety nie da sie przegadać, była swiecie przekonana, ze wrócę zapłodniona.
A egzaminy i tak poszły mi fatalnie wiec, wrrrrr, zabijcie mnie!

O jaka walke Ci chodzi?
Że niby ja z kimś? Nikomu śmierci nie życzę Razz
2003-07-10 17:47:01
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jako ze ja wiecznie mam status , wiec moze ktos mi powie co z filmem? Czy ktos go zrzuci na jakis ludzki format i udostepni w sieci?
Co tam, nawet jakby sie mialo cala noc sicagc Very Happy, przynajmniej bede wiedzial co stracilem.
BTW, juz skladam fundusze na nastepny zlot, tym rtazem tak latwo sie mnie nie pozbedzie, slowo!
Suchy, nie badz swinia no!!
Ja chce plakietke Sad, i tak cierpie meki, nie starczy ci?
Wiec, wracajac do tematu, film bedzie, czy juz jest, a ja jak zwykle nie mam o tym pojecia?
BTW2, bede musial jakies swoje nowe zdjecie wrzucic, bo wlosow jzu nie mam.
Jak bym pojechal na zlot to nikt by mnie nie poznal i bym nocowal na fabrycznej Very Happy
Schamman, nie ma psrawy Very Happy
Ja sie ytlko tlumacze, dlaczego dopiero teraz.
Jakbym nie mial mega turbo hiper budyniowej awarii, to juz bym dawno mial czyste sumienie Razz
Przynajmniej kawalek...KIEDY NASTEPNY ZLOT KURDE?????
2003-07-11 04:05:51
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Vas

jak to z kim ? Kolabor chciał z tobą sparing zrobić

CU
2003-07-11 12:04:04
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

to ja

po 1: sorry, że tak długo ale nie miałem netu aż do dziś
po 2: film musi poczekaćdo przyszłego tygodnia - kłopoty techniczne (ale nie z taśmą), poza tym nie wiem czy będę miał go jak zmontować, więc najwyżej prześlę Suchemu - ja bym dał 2 wersje: zmontowaną i nie, ale jeszcze pomyślę, na razie mam kilka pomysłów jak go zmontować, więc jakby co Suchy, to wal na gg
po 3: muszę przyznać, że trochę tęsknię do zlotu, który miał jednak 3 wady: nie było Vas, nie wyszło z fabryką i był ZA KRÓTKI
po4: Kolabor - Twoje płytki mogę Ci już oddać, ponadto prosiłeś o Bad taste etc, a ja kilka pożyczyłem od Matki i Suchego, to może po prostu dam je Tobie, bo ja już je przegrałem
po 5: Suchy - w tygodniu wyślę Ci4 cd na Enter the Matrix+ 2 rw, co byś mi nagrał obrazki z Twojego dysku (te o obcym), bo mi do gustu przypadły i może soundtrack Aliena 3 i Snatcha i ten odcinek Simpsonów i od Oghma South Park na bazie Władcy, to byłbym wdzięczny
po 6: pozdrawiam wszystkich i dzięki wielkie dla Suchego i Oghma bez których po prostu zlot by nie wyszedł, a było na nim zajebiście (chyba nie odbiega to od opinii innych) :)

ps Ender - masz najlepsze ujęcie na filmie ze wszystkich Smile Smile Smile
2003-07-12 15:19:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Mefi: OK :)

Wszyscy: Na Fiorinie jest dostepny w miare oficjalny Wink opis zlotu. Mozna sobie przeczytac jak ktos ma ochote Smile
2003-07-13 09:28:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

ZLOT

Eh.... nie chce mi sie dużo pisać więc powiem krótko :

Bylo Z-A-J-E-B-I-S-C-I-E.

"Matka jest tylko jedna".

"Jest godzina 5 rano, a tu już wszyscy śpią".

"Sammael najebałeś się".

"No więc lina przecięła ludzi na pół. Dzieciom głowy, bo są niższe".

Bylo zajebiscie.. ale to juz mowilem :D

Thx Oghm, Suchy i reszta Smile
2003-07-13 09:57:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Takie male cos...

Na zlocie mowilem o dwoch rzeczach:
1. O stronie Weyland-Yutani - firmie internetowej
2. zajebistej atrapie M41, ktora byla na ebayu

Ad.1 http://www.weyland-yutani.net/
Rok temu ta strona wygladala tak:
http://aliens.g4sa.net/dodatki/ciekawostki_z_sieci/weyland_yutani.zip

Ad.2 Kiedys Ciacho podeslal mi informacje o tym M41, zgralem stronke na dysk. Do oblookania tutaj:
http://aliens.g4sa.net/dodatki/ciekawostki_z_sieci/m41.zip

Milego ogladania Smile
2003-07-14 07:23:17
Surtsey

Lieutenant Colonel

kilka pytan do zdjęć...

wcześniej nei miałem okazji obadać stuffu ze zlotu, robię to dopiero teraz. Przejrzałem zdjęcia Suchego, no i w żadnym razie bym nie powiedział, że to zlot fanów obcego !!! Surprised Nigdzie nawet koszulki z fizerunkiem aliena, nawet małego plakatu Sad Dobra, tak tylko gadam. Najbardziej klimatowe zdięcia to wieża z puszek po piwie.Razz Ogólnie na ponad połowie zdjęć pierwsze piwo tzn hmm skrzypce grają puse butelki (wódka pożarna - klimat Very Happy) Martini nawet (kompletny szok Surprised, no panowie, czapki z głów, martini se popijaliści, kulturka Very Happy), Warka i others.

Co do ludzi to Kolabora, Suchego, Rogua (zgoliłeś brudkę , czy mi się zdaje ?? Wink) Sammaela, Shammana i jego znajomą wykminiłem od razu.

Ale kim jest człek z kałachem na czarnej koszuli ?
Ma..Y..ak?

Facet w czerwonej koszuli to Majkel ?

A facet z dłuższymi włosami w czarnej koszulce bez rękawów ?

No i takie zdjęci gościa z Wilczym stadem na koszulce, who is he ?

Widać , że pogodę mieliści kijową, ale na niektórych fotach wdzierają się promyki słońca.

Pozdro
2003-10-04 11:32:15
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

I co z filmem ze zlotu?
2003-10-04 18:46:00
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

tyle pytań, a tak mało odpowiedzi :)

koszulka z kałachem to w rzeczy samej Mayak
facet z dłuższymi włosami etc. to oczywiście statek-matka Oghm Very Happy
wilki ma na koszulce Ender (I,m still hiding, co?) Smile
a facet w czerwonym, to ja. Dzięki wielkie ;)

A filmu na razie nie ma "oficjalnie", ale jak Bóg da, to bedzie Very Happy
2003-10-04 21:09:47
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Mefi, jako że ostatnio jest to modne - wyślij mi nieoficjalną wersje, ja wypuszcze film, a za kila miesięcy wydam ponownie... wersje Director cut Very HappyVery Happy
2003-10-05 11:23:22
Surtsey

Lieutenant Colonel

Wow, ten w czerwonym to Ty Mefi ? Myslałem ,że stałeś za aparatem Surprised A Majkel był na zlocie ? Jeśli tak to który to ? A Piok ? Był ?
Ogólnier przyszło mi do głowy, że po zdjęciach to bardziej wygląda na zlot fanów piwa i martini oraz wodki pożarnej Very Happy niż obcego Very HappyVery HappyVery Happy Spoko , luzik, szkoda, ze nie byłem Sad
2003-10-06 09:46:41
Suchy
F161

MODERATOR

Majkela nie bylo, Piok byl. Film ze zlotu najprawdopodobniej dzisiaj bedzie do sciagniecia - jest juz przerobiony w div(x) ale musze isc go odebrac od kumpla Wink
2003-10-06 10:07:27
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

wow Suchy

dzięki Ci bardzo, bo widzę, że w końcu Ci się udalo Smile
2003-10-06 13:13:26
Surtsey

Lieutenant Colonel

ostatnie pytania : jak był ubrany Piok i co to za gość w kolorowej koszuli w kratę ?
2003-10-06 14:32:33
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Buahahah

Sorry :D

Weź Surt co Ty z tym Piokiem Razz Zakochales sie czy co hehehe...

"Somebody wake up Surt"

hyhy
2003-10-06 15:24:09
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

starałem się tylko zlokalizować wszystkich ultrabadass i nie pasują mi Ci dwaj Smile A mozę to ta sama osoba ?? Pytałem jak był ubrany, żeby skapnąć który to ..

Whatever, nevermind Wink
2003-10-07 12:38:11
Oghm

Private First Class

Ehhh Surt:)
Facet w koszuli w krate to ten sam co w koszulce bez rekawow:) Czyli ja:) Moje mieszkanie to moglems ie przebierac:)
Piok to ten ktory nie byl wymieniony:) Taka zagadka... zlokalizowales juz wszystkich to kim jest Piok?Smile Zycze powodzenia:)
2003-10-07 20:55:18
Surtsey

Lieutenant Colonel

no własnie

Piok był jednym z tych dwóch, których nie mogłem zlokalizować, to był kolega w kracie (TY Smile - coś tak myślałem ,ze jest do Cie podobny, hehe) ni pozostaje piokone Smile POddaje się, nie odgadne :P

POzdro
2003-10-08 11:51:08
Strona: Poprzednia  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu