Autor |
Temat: ------====<<< Data zlotu >>>====------ |

Lieutenant Colonel
|
no to w takim razie
ja kocham Liverpool :D
ekhm, no dobra lubie tylko trochę, bo tam gra spox ziom Dudek i mogę nawet rzec, że lepszy od Bartheza (bo Barthez antybohaterem MU jest!). No ale miałem nie gadać o piłce, szczególnie tam gdzie nie ma dla niej miajsca czyli nie w "rozczochranych "
EEE, nie było Vas, no to macie szczęście, aha Kolabor, co z tą masakrą, przyślij mi sprawozdanie z "Le massaccre de Colaborus". Zapomniałeś ?
No nie ! Jestem nie ukontentowany. No ale i tak nic nie przegapiłem, bo przecież walka wieczoru miała być między Tobą a Vas. So. Oh well whatever nevermind.
CUL8R ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-07-10 12:10:20
|
|

Captain
|
No wiecie Vas nie przyjechała bo umarła, Monika moze miałaby jakieś szanse, ale kto poznał (przynajmniej telefonicznie) moja droga rodzicielke, wie że tej kobiety nie da sie przegadać, była swiecie przekonana, ze wrócę zapłodniona.
A egzaminy i tak poszły mi fatalnie wiec, wrrrrr, zabijcie mnie!
O jaka walke Ci chodzi?
Że niby ja z kimś? Nikomu śmierci nie życzę
|
|
2003-07-10 17:47:01
|
|

Captain
|
Jako ze ja wiecznie mam status , wiec moze ktos mi powie co z filmem? Czy ktos go zrzuci na jakis ludzki format i udostepni w sieci?
Co tam, nawet jakby sie mialo cala noc sicagc , przynajmniej bede wiedzial co stracilem.
BTW, juz skladam fundusze na nastepny zlot, tym rtazem tak latwo sie mnie nie pozbedzie, slowo!
Suchy, nie badz swinia no!!
Ja chce plakietke , i tak cierpie meki, nie starczy ci?
Wiec, wracajac do tematu, film bedzie, czy juz jest, a ja jak zwykle nie mam o tym pojecia?
BTW2, bede musial jakies swoje nowe zdjecie wrzucic, bo wlosow jzu nie mam.
Jak bym pojechal na zlot to nikt by mnie nie poznal i bym nocowal na fabrycznej
Schamman, nie ma psrawy
Ja sie ytlko tlumacze, dlaczego dopiero teraz.
Jakbym nie mial mega turbo hiper budyniowej awarii, to juz bym dawno mial czyste sumienie
Przynajmniej kawalek...KIEDY NASTEPNY ZLOT KURDE????? ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-07-11 04:05:51
|
|

Lieutenant Colonel
|
Vas
jak to z kim ? Kolabor chciał z tobą sparing zrobić
CU ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-07-11 12:04:04
|
|

Lieutenant Colonel
|
to ja
po 1: sorry, że tak długo ale nie miałem netu aż do dziś
po 2: film musi poczekaćdo przyszłego tygodnia - kłopoty techniczne (ale nie z taśmą), poza tym nie wiem czy będę miał go jak zmontować, więc najwyżej prześlę Suchemu - ja bym dał 2 wersje: zmontowaną i nie, ale jeszcze pomyślę, na razie mam kilka pomysłów jak go zmontować, więc jakby co Suchy, to wal na gg
po 3: muszę przyznać, że trochę tęsknię do zlotu, który miał jednak 3 wady: nie było Vas, nie wyszło z fabryką i był ZA KRÓTKI
po4: Kolabor - Twoje płytki mogę Ci już oddać, ponadto prosiłeś o Bad taste etc, a ja kilka pożyczyłem od Matki i Suchego, to może po prostu dam je Tobie, bo ja już je przegrałem
po 5: Suchy - w tygodniu wyślę Ci4 cd na Enter the Matrix+ 2 rw, co byś mi nagrał obrazki z Twojego dysku (te o obcym), bo mi do gustu przypadły i może soundtrack Aliena 3 i Snatcha i ten odcinek Simpsonów i od Oghma South Park na bazie Władcy, to byłbym wdzięczny
po 6: pozdrawiam wszystkich i dzięki wielkie dla Suchego i Oghma bez których po prostu zlot by nie wyszedł, a było na nim zajebiście (chyba nie odbiega to od opinii innych) :)
ps Ender - masz najlepsze ujęcie na filmie ze wszystkich  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-07-12 15:19:30
|
|
MODERATOR
|
Mefi: OK :)
Wszyscy: Na Fiorinie jest dostepny w miare oficjalny opis zlotu. Mozna sobie przeczytac jak ktos ma ochote
|
|
2003-07-13 09:28:55
|
|

Lieutenant Colonel
|
ZLOT
Eh.... nie chce mi sie dużo pisać więc powiem krótko :
Bylo Z-A-J-E-B-I-S-C-I-E.
"Matka jest tylko jedna".
"Jest godzina 5 rano, a tu już wszyscy śpią".
"Sammael najebałeś się".
"No więc lina przecięła ludzi na pół. Dzieciom głowy, bo są niższe".
Bylo zajebiscie.. ale to juz mowilem :D
Thx Oghm, Suchy i reszta  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-07-13 09:57:49
|
|

MODERATOR
|
|
2003-07-14 07:23:17
|
|

Lieutenant Colonel
|
kilka pytan do zdjęć...
wcześniej nei miałem okazji obadać stuffu ze zlotu, robię to dopiero teraz. Przejrzałem zdjęcia Suchego, no i w żadnym razie bym nie powiedział, że to zlot fanów obcego !!! Nigdzie nawet koszulki z fizerunkiem aliena, nawet małego plakatu Dobra, tak tylko gadam. Najbardziej klimatowe zdięcia to wieża z puszek po piwie. Ogólnie na ponad połowie zdjęć pierwsze piwo tzn hmm skrzypce grają puse butelki (wódka pożarna - klimat ) Martini nawet (kompletny szok , no panowie, czapki z głów, martini se popijaliści, kulturka ), Warka i others.
Co do ludzi to Kolabora, Suchego, Rogua (zgoliłeś brudkę , czy mi się zdaje ?? ) Sammaela, Shammana i jego znajomą wykminiłem od razu.
Ale kim jest człek z kałachem na czarnej koszuli ?
Ma..Y..ak?
Facet w czerwonej koszuli to Majkel ?
A facet z dłuższymi włosami w czarnej koszulce bez rękawów ?
No i takie zdjęci gościa z Wilczym stadem na koszulce, who is he ?
Widać , że pogodę mieliści kijową, ale na niektórych fotach wdzierają się promyki słońca.
Pozdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-04 11:32:15
|
|

Captain
|
I co z filmem ze zlotu? ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-10-04 18:46:00
|
|

Lieutenant Colonel
|
tyle pytań, a tak mało odpowiedzi :)
koszulka z kałachem to w rzeczy samej Mayak
facet z dłuższymi włosami etc. to oczywiście statek-matka Oghm
wilki ma na koszulce Ender (I,m still hiding, co?)
a facet w czerwonym, to ja. Dzięki wielkie ;)
A filmu na razie nie ma "oficjalnie", ale jak Bóg da, to bedzie  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-10-04 21:09:47
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Mefi, jako że ostatnio jest to modne - wyślij mi nieoficjalną wersje, ja wypuszcze film, a za kila miesięcy wydam ponownie... wersje Director cut   ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-10-05 11:23:22
|
|

Lieutenant Colonel
|
Wow, ten w czerwonym to Ty Mefi ? Myslałem ,że stałeś za aparatem A Majkel był na zlocie ? Jeśli tak to który to ? A Piok ? Był ?
Ogólnier przyszło mi do głowy, że po zdjęciach to bardziej wygląda na zlot fanów piwa i martini oraz wodki pożarnej niż obcego   Spoko , luzik, szkoda, ze nie byłem  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-06 09:46:41
|
|
MODERATOR
|
Majkela nie bylo, Piok byl. Film ze zlotu najprawdopodobniej dzisiaj bedzie do sciagniecia - jest juz przerobiony w div(x) ale musze isc go odebrac od kumpla
|
|
2003-10-06 10:07:27
|
|

Lieutenant Colonel
|
wow Suchy
dzięki Ci bardzo, bo widzę, że w końcu Ci się udalo  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-10-06 13:13:26
|
|

Lieutenant Colonel
|
ostatnie pytania : jak był ubrany Piok i co to za gość w kolorowej koszuli w kratę ? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-06 14:32:33
|
|

Lieutenant Colonel
|
Buahahah
Sorry :D
Weź Surt co Ty z tym Piokiem Zakochales sie czy co hehehe...
"Somebody wake up Surt"
hyhy ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-10-06 15:24:09
|
|

Lieutenant Colonel
|
starałem się tylko zlokalizować wszystkich ultrabadass i nie pasują mi Ci dwaj A mozę to ta sama osoba ?? Pytałem jak był ubrany, żeby skapnąć który to ..
Whatever, nevermind  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-07 12:38:11
|
|
Private First Class
|
Ehhh Surt:)
Facet w koszuli w krate to ten sam co w koszulce bez rekawow:) Czyli ja:) Moje mieszkanie to moglems ie przebierac:)
Piok to ten ktory nie byl wymieniony:) Taka zagadka... zlokalizowales juz wszystkich to kim jest Piok? Zycze powodzenia:)
|
|
2003-10-07 20:55:18
|
|

Lieutenant Colonel
|
no własnie
Piok był jednym z tych dwóch, których nie mogłem zlokalizować, to był kolega w kracie (TY - coś tak myślałem ,ze jest do Cie podobny, hehe) ni pozostaje piokone POddaje się, nie odgadne :P
POzdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-08 11:51:08
|
|
|