Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Jak bardzo tęsknisz za Rogalem ?
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

jeeez....troche mnie nie ma i co sie dzieje Shocked
Rogue - jak tylko bedziesz mogl to wchodz na forum :]
...i dawaj zdjecia nowych prac Smile trza w koncu zrobic konkurencje McFarlane i Palisades Razz mam nadzieje ze sie nie obijasz Laughing

Surt - czill ałt...potraktuj ten temat jako "Do Rouge" tyle ze w bardziej...optymistyczny sposób Smile

ech... Razz
2004-09-16 17:31:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

na nastempnym zlocie zrobimy zapasy w błocie :p

Kurwa, az dobrze ze teraz nie ma rogala bo zaraz by sie zaczelo, a KURWA mam już tego dosyć. NIe dalob by sie zrobić jakiegość "cenzora", gdy tylko w poście Surta czy Roglaa pojawi sie imie przeciwnika CIACH i nie ma wypowiedzi Rolling Eyes
2004-09-16 18:37:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

no tak....

J.Vasquez napisał:
Surt tak jak Ty to nikt nie potrafi wkurwiac ludzi, Rogal jest na tym forum dłużej niz ty i wiecej do niego wniosł niż ty wiec zamknij sie choc na chwile, dobra!!!
Ja do Ciebie człowieku nic nie mam, ale be przesady!

Rogala podan miesiac nie ma na forum i zamaist przegladac ze 100 nowych postów moze sobie przynajmniej jeden włączyc!

Nie bój sie, jak Ciebie nie będzie nie będe Cie denerwować i nie zrobie dla Ciebie nowego tematu, masz to jak w banku Shocked

Zresztą ja sie musze Rogalowi podlizac jak chce AVP zobaczyc Very Happy
wiec ludzie pomóżcie i napiscie coś miłego, no!!!

...a JA jestem do chujapanamakarona dluzej!!! :[ i co? nik nie teskni???

v_irus@interia.pl
2004-09-16 21:45:34
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

niekt nie tenskni za "Virusami" Razz
ja np. mam jednego i chętnie oddam Laughing
2004-09-16 22:43:02
Schamann
...but there are

First Sergeant

SAMMAEL napisał:
na nastempnym zlocie zrobimy zapasy w błocie :p

Kurwa, az dobrze ze teraz nie ma rogala bo zaraz by sie zaczelo, a KURWA mam już tego dosyć. NIe dalob by sie zrobić jakiegość "cenzora", gdy tylko w poście Surta czy Roglaa pojawi sie imie przeciwnika CIACH i nie ma wypowiedzi Rolling Eyes

to bys musial jeszcze Vaskezowo tera cenzurowac jako Rogue'a obronczynie, zarzewie konfliktu sie przenosi i rozprzestrzenia, zeby tylko te Twoje Sammael zapasy nie wygladaly tak, ze sie cale forum blotem obrzuca Mad

Nie wiem czy surt skorzysta z rady odpoczynku od forum, ale ja na pewno, jesli pies z kulawa noga bedzie tesknil to uprzejmie prosze nie robic z tego wielkich mecyji, nie zakladac watkow i nie wpierdalac w zadne wzajemne kwasy Rolling Eyes

Suchar, Ender - moze zrobic taki watek "Bluzgi, mierzenie fiutów, napinanie", gdzie każdy, kto potrzebuje coś palnąc albo kogoś obrazić, żeby mu napięcie zeszło, sobie wrzuci co mu tam potrzeba, albo się z kimś powymienia uprzejmościami tak długo, aż powietrze zejdzie, może to byłby sposób? Rolling Eyes
2004-09-17 09:29:41
J.Vasquez

Captain

Obronczyni Rogala? bez przesady Shocked

Może skończmy temat hmm? Rogal juz mi płyte wczoraj wysłał wiec już nie musze sie podlizywać Surprised

Ja do Surta nic nie mam! ...ale mogę mieć jak bedzie tak pisał ciagle Razz
2004-09-17 10:07:31
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Wracając do tematu... ja tęsknie za Rogalem. Czy jest jakiś sposób, aby ułatwić mu powrót do świata ?? Przekaż mu, że mogę mu wysłać w paczce Commodore 64. Jak go sobie podłączy do netu, to będzie master Very Happy

Surt, mam wierszyk dla Ciebie: kto pije i pali, ten Surta w ...tyłek... wali Wink Nie obrażaj się tylko Wink
2004-09-17 11:13:38
Surtsey

Lieutenant Colonel

ou, to nie był elegancki wierszyk, licz sylaby Very Happy
2004-09-17 11:21:56
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

kabukiman napisał:
Przekaż mu, że mogę mu wysłać w paczce Commodore 64. Jak go sobie podłączy do netu, to będzie master Very Happy

OT - C64 moza podłączyc do netu - przynajmniej kiedy byla taka możliwoścRazzRazz
2004-09-17 13:51:45
Ender

MODERATOR

OT C64....

Przegladarka www na komputery 8 bitowe (C64) , przy okazji najmniejsza przegladarka jaka istnieje...

http://www.sics.se/~adam/contiki/apps/webbrowser.html

Smile
2004-09-18 17:48:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

No wezcie

Ale robicie obore Very Happy
Kompletnie neutralnie temat, a tu taka jazda i o co ?
Nie bede wskazywal palcami Razz
W kazdym razie raz na kilkanascie dni staram oblukac mniej wiecej o so chozi.
Nie zanosi sie na powrot rychly, wiec ciagle bede tylko "lukał" raz na jakis czas Smile
czolem
ha
2004-09-22 14:47:26
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Rogal jak juz tak wpadasz okazyjnie to załatw pewe spray, podoba ci sie koszulka? PODOBA ! (juz kojarzysz?)
2004-09-22 16:22:15
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

All right, w poniedzialek wracam, mysle że już na stałe Smile

SUCHY : roarr, dostales tego maila czy nie wyslanego T Y D Z I E N temu Razz
2004-10-02 09:10:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu