Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Obcy5- Ripley w ciąży???
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Jescze raz

Działalność bliżej nieokreślonego czynnika wykasowała mój post z tego tematu więc go powtarzam.

[IMG=http://82.32.33.62/ae/images/jimsigsmall.jpg]

AP photographers snapped this portrait of James Cameron and Sigourney Weaver outside Hollywood's elite Calabash Bar & Grill. Eyewitnesses claim the two were discussing a screenplay draft of Alien 5, rumored to be Cameron's next sci-fi epic.

Coś się dzieje. Mam nadzieję że to ine tylko tępe plotkarstwo.
2003-09-29 09:50:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Noo... trzymam kciuki za Camerona - oby nie zapomniał jak się robi Kino przez duże K.
A Weaver muszę przyznać wygląda wyjątkowo korzystnie, nie dalbym jej tych pięćdziesięciu paru lat.

BTW Znikł też post Suchego :///
2003-09-29 11:28:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

dużo mówiłem, że już niczym pozytywnym nie mogą nas zaskoczyć. Jest jednak nadzieja, że Cameron ma jakiegoś asa w rękawie. Liczę na to. Mam nadzieję, że to mimo wszystko będzie coś co NAM fanom się wgłowie nie mieści ...
2003-09-30 14:30:10
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

[blockquote] Działalność bliżej nieokreślonego czynnika wykasowała mój post z tego tematu więc go powtarzam.
[/blockquote]

Ten czynnik wykasowal nawet caly temat. Cos sie jebie... :/ Wszystko przeciwko nam ;)

Nie uwazacie, ze Cameron sie juz wypalil? Poza tym stracilem do niego sympatie (ale nie szacunek) za te wszystkie jego teksty odnosnie A3. Mimo wszystko jestem sklonny dac mu szanse rehabilitacji przy A5 Very Happy - o ile AvP nie okaze sie kiczem i wszystkiego nie zniszczy :/
2003-10-01 09:03:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
HICKS

MODERATOR

A Fincher?

A propos tekstów odnośnie A3. Suchy, czy nie wkurzał cię nigdy fakt iż David Fincher robi wszystko aby nie kojarzono jego nazwisko z trzecią częścią? W jego najnowszym tytule wydanym na DVD "Panic Room" znajduje się jego filmografia i tam nie ma Obcego 3. Poza tym fox chciał w nowej wersji obcego umieścić podtytuł Directors Cut, ale Fincher się nie zgodził :[ Ja rozumiem że film nie jest arcydziełem a w czasie produkcji rzucali mu jedynie kłody pod nogi no ale...
2003-10-01 16:21:58
J.Vasquez

Captain

Gdzieś czytałam, ze Fincher po premierze A3 tak został zjechany, ze sie biedaczysko załamało, zrobił sobie przerwę i od razu wypalił z "Siedem", miał po prostu gorszy pomysł na obcego, ale film ma klimacik taki jaki lubie.
A jak ludzie coś krytykuja to chyba tylko idiota lubi sie tym chwalic. Teraz A3 jest już dopuszczalny bo pojawił sie nowy kozioł ofiarny A:R...bóg wie co bedziemy mówić o tym filmie po A5...Jezu aż strach pomyśleć.
2003-10-01 21:14:08
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

A3 to moja ulubiona czesc sagi i wkurzaja mnie wszystkie zle opinie na jej temat Wink A to ze nawet Fincher sie od niej odcina, to juz kompletna paranoja. Wydaje mi sie ze ulegl za bardzo naciskom srodowiska. Byl to jego debiut jako rezysera i chyba za bardzo sluchal opinii innych ludzi, ktorym film do gustu nie przypadl. Wiadomo, ze A3 byl odebrany duzo lepiej w Europie niz w Stanach. No ale na sile nie bedziemy nikogo zmuszac do lubienia/nie lubienia jakiejs czesci (vide Schamann i jego Resurrection Razz )
2003-10-02 08:44:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
HICKS

MODERATOR

Wóz albo przewóz

"Obcy 5"? Ridley Scott nie jest pewien

W wywiadzie udzielonym francuskiemu DVD-Rama Ridley Scott mówił o kolejnym filmie z serii "Obcy".

Reżyser oświadczył, że w sprawie piątego filmu cyklu kontaktowali się już z nim zarówno Sigourney Weaver, odtwórczyni roli Ripley, jak również przedstawiciele studia Fox, które zamierza sfinansować produkcję. Oni chcą zrobić kolejny film serii tylko z tym, kto ją zainicjował - mówił Scott. Jednak nie zostały rozpoczęte żadne oficjalne rozmowy. Ja nawet nie mam żadnego konkretnego pomysłu na ten film. Nie wiem co mógłby zrobić poza powrotem do pytania zadanego w "8 pasażerze Nostromo" - skąd pochodzi statek, który znajdują na opustoszałej planecie członkowie załogi? Nie wiem jednak, czy szukając odpowiedzi na to pytanie nie sugerowałby się za bardzo "Wojną światów".

źródło [URL=http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=16481]stopklatka[/URL]

No to piąta część będzie albo nie. Ale założę się że nawet gdyby Ridley Scott się nie zgodził i tak by kogoś zatrudnili i dokończyli projekt. A tak na marginesie to trzeba stwierdzić jedno: jak reżyser nie ma pomysłu na film to niech go nie robi.
2003-10-02 20:55:14
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu