Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: hey, stop your grinnin... Found'em (CHECK THIS OUT) - Do T
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Nie zgodzę się z teorią Surtseya i nie rozumiem powodów kontynuowania tej bezsensownej rozmowy jaką prowadzicie.

Pamiętam że o Tomexx napisał iż o obcym powiedziano już wszystko (zresztą ja też tak napisałem). Czy jeżeli powiedziano już wszystko o obcym musicie się tu kłócić kto miał/może zrobić, lepszą stronę o obcym? Ustalmy jedno - osiągnięcia Tomexxa i CIACHA są niepodważalne. Ich strony są znane nie tylko u nas ale także w bardzo odległych czeluściach światowej sieci informatycznej.

Teoria Surtseya jest trochę naginana. Prawda jest taka iż CIACHO nie prowadzi strony tylko o ALIENS, ale o wszystkim co jest z obcym związane. Gry, lobby cards, Komiksy itp. Przecież wiadomo że Alien to jedna z najlepszych komercyjnch kur, która znosi złote jaja (faktem jest iż jest to zasługą Camerona).

Ja u CIACHA nie widzę efekciarstwa tylko pasję (graniczącą z religijnym uniesieniem Wink) Strona Tomexxa była dla mnie chołdem poświęconym pierwotnej idei obcego, filmu którego przebić się nikomu nie udało. To prawda że nie robiła porażającego efektu jednak było w niej coś kreatywnego, potrzebnego.
2003-09-05 10:08:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu