HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Nie zgodzę się z teorią Surtseya i nie rozumiem powodów kontynuowania tej bezsensownej rozmowy jaką prowadzicie.
Pamiętam że o Tomexx napisał iż o obcym powiedziano już wszystko (zresztą ja też tak napisałem). Czy jeżeli powiedziano już wszystko o obcym musicie się tu kłócić kto miał/może zrobić, lepszą stronę o obcym? Ustalmy jedno - osiągnięcia Tomexxa i CIACHA są niepodważalne. Ich strony są znane nie tylko u nas ale także w bardzo odległych czeluściach światowej sieci informatycznej.
Teoria Surtseya jest trochę naginana. Prawda jest taka iż CIACHO nie prowadzi strony tylko o ALIENS, ale o wszystkim co jest z obcym związane. Gry, lobby cards, Komiksy itp. Przecież wiadomo że Alien to jedna z najlepszych komercyjnch kur, która znosi złote jaja (faktem jest iż jest to zasługą Camerona).
Ja u CIACHA nie widzę efekciarstwa tylko pasję (graniczącą z religijnym uniesieniem ) Strona Tomexxa była dla mnie chołdem poświęconym pierwotnej idei obcego, filmu którego przebić się nikomu nie udało. To prawda że nie robiła porażającego efektu jednak było w niej coś kreatywnego, potrzebnego. ____________________________________
|
|