Autor |
Temat: Słownictwo :) |
Second Lieutenant
|
.....sluchaj nie bede dyskutowal z toba o sprawach porzadku, po pierwsze nie jestes moderatorem ani jeszcze super autorytetem na tym forum (skromny jestem hhhee). Ale powaznie na prawde niedluga droga z takich topicow zakladanych nudow by poklnac do pelnego haosu, jaki jest bolaczka wielu forow, (przwaznie dla gownazerii) a w szczegolnosci chatow. Zobaczymy co na to Suchy, i Ciacho i reszta forumowiczow. W kazdym badz razie mi sie to nie podoba i daje propozycje zaprzestania podobnego procederu.
|
|
2003-08-14 21:48:32
|
|
Staff Sergeant
|

PRZE-PRA-SZAM
                 :(
Obiecuje, ze juz nigdy nie zaloze topicu, w ktorym sie bedzie klnelo
|
|
2003-08-14 23:02:15
|
|
Private
|
myslę, ze nikt nie będzie sie przyczepiał (mam nadzieję) do bluzgu raz na jakis czas, lecz nie róbmy z nich głownego srodka wyrazu. Ten topic potraktowałem jako niezobowiązującą zabawę, jednak kilka co bardziej soczystych postów wprawiło mnie rzeczywiscie w niemiłą konsternację.
nie chodzi tu o jakąkolwiek cenzurę, a raczej o uswiadomienie sobie, ze jest to forum, tak mi się przynajmniej wydaje - do pewnego stopnia elitarne, i powinniśmy dbac o to, by nie pogrązyc sie w chaosie niepotrzebnych bluzgów, z których trudno będzie wyłowic jakąs konkretną treść.
|
|
2003-08-14 23:32:10
|
|
Staff Sergeant
|
"A ja bym tam klnol na calego"
"To pomaga się wyluzować"
Penguin,YYESS!!
To zajebiście pomaga się wyluzować!!!!
Teraz poproszę moderatorów tudzież ludzi
bluzgowrażliwych o wyrozumiałość jako że chciałbym
ustosunkować się do posta Penguina.
SO THERE!!
Bardzo podoba mi się twoje podejście co do "mięcha"
Przyznam jednak że wprowadziłbym pewne poprawki,np:
"Kici,kici,skurwysynu"
UUGH!To by nie przeszło,bo uwielbiam koty,za to
nie cierpię psów gdyż wiele razy zostałem zaatakowany bez powodu przez te 4-nożne kurwy
Więc tu poprawka:
-Hau,hau,skurwysynu!
-Co,ołów ci nie smakuje ćwoku!?,To aportuj 30-tkę!
(BUUM,Odgłos opadających strzępów jakiegoś Pikusia)
-Masz jakiś problem!??(Do właściciel{a}ki)-Trzeba
było założyć pieszczoszkowi smycz i kaganiec a nie
odpierdalać eksperymentów a`la Broń biologiczna
na niewinnych ludziach ku uciesze gawiedzi!
DIE MOTHERFUCKER/BITCH !!!
(Długa seria,w tle słychać odgłos rozrywających się w ciele pocisków i przedśmiertne rzężenie
-Piiikuśś niiie gryzieeeee.....
(Krótka seria roztrzaskuje czaszkę kończąc ten wywód)
Tymczasem nadchodzi kolejny "Dur..(Sorry)Dumny
posiadacz "wiernego" czworonoga.
-Co ty też będziesz mnie szczuł skurwielu?
Bo masz jakiegoś zasranego rotweilera?
(Nawała ogniowa z obu luf + rzeźnia po drugiej stronie) UUUFFF!!! Od razu lepiej
Nie muszę już chyba dodawać że właśnie dzisiaj nie
"spodobałem się" jakiemuś domowemu "pupilowi"
który chciał udowodnić na mnie swą gotowość do
obrony swego "pana" HAH!
Ale jeszcze go spotkam będąc odpowiednio wyposażony
Dzięki temu postowi wyluzowałem się
Thanks,Penguin! :)
A tak wracając do tematu to IMO parę niewinnych fucków czy innych kurew jeszcze nikogo nie zabiło,
nie szukajmy dziury w całym.
Chyba że LPR rules :/
Pozdro
P.S.(Byłbym zapomniał)
-Congrats for your 100th post
-Co to są "Pizdoklipy"??
|
|
2003-08-14 23:41:17
|
|
Second Lieutenant
|
Jak ktos ma zatwardzenie to juz jego problem.
Tak samo jak klopoty z "wyluzowanim" nie wiem co autor ma na mysli w tej chwili?
Z reszta nie bede sie szarpal jesli brac tego forum uzna to za pyszna zabawe.
W tym wypadku oznaczalo by to, ze forum definitywnie zaczyna dogorywac i nie mam co na nim wiecej szukac.
Poza tym gdzie jest moderator i admin ? jakies wakacje maja?, forum puszczone samopasem... ehh :<
|
|
2003-08-15 09:22:25
|
|
Staff Sergeant
|
Sluchajcie- wiem, ze ten topic troche budzi kontrowersji, a razem z nim moja skromna osoba. Wiem, ze forum jest ten dla ludzi pochodzacych z najwyzszych elit fanow Alien(s). Chcialbym jednak (rownie skromnie) zauwazyc, ze topic ten scisle dotyczy tematyki. w koncu jakby doslownie tlumaczyc monolog hudsona to bylby i tak mniej "smaczny" niz tekstu tutaj zawarte. w koncu kazdy z nas kiedy napakuje sie adrenalina i gdy bedzie walczyl z obcymi to prawdopodobnie bedzie klnol na calego- czasem i juz nieprzyzwoicie czesto powtarzal te same kwestie. Chcialem tylko przywolac do nas taka sytuacja, co by sie stalo, jeslibysmy znalezli sie w takiej (dla niektorych) super sytuacji. Thats all.
|
|
2003-08-16 18:11:00
|
|
Staff Sergeant
|
[blockquote]
Przyznam jednak że wprowadziłbym pewne poprawki,np:
"Kici,kici,skurwysynu"
(...)
Więc tu poprawka:
-Hau,hau,skurwysynu!
(...)
[/blockquote]
Hmmm... Ale wtedy tekst traci to "coś" :/. Pozatym "kici, kici" wziolem z dwoch zrodel: z ksiazki fostera (podczas walki w kompleksie kiedy obcy atakuje ripley i newt wlasnie wtedy ripley wypowiada cos w stylu "kici, kici!" i wali do niego serie), oraz z produkcji smiesznych MP3, a dokladniej z produkcji Huty99 "Bobek- Kolejna zadyma", gdzie tytulowy Bobek wypowiada kwestie "kici, kici skurwysynu". i BARDZO polecam przesluchanie tej produkcji MP3, gdyz naprawde (!) glos BObka jest rewelacyjny.
Jednym slowem- ja bym tego nie zmienial. Chociaz nie powiem, zebym nie lubial kotow. Ale przeciez nie mozna tego brac jako niechec do kotow! Po prostu mozna tak powiedziec do kazdego "kici, kici", tak samo do obcego. Nie widze tu nic antykociego.
[blockquote]
Thanks,Penguin!
[/blockquote]
Nie ma za co :)
[blockquote]
-Congrats for your 100th post
-Co to są "Pizdoklipy"??
[/blockquote]
- Dzieki!
- Pizdoklipy- ??? - sam nie wiem ale fajnie brzmi podczas pisania postu wymyslilem
|
|
2003-08-16 18:21:07
|
|
Second Lieutenant
|
**** i tak jestm liberalny wysuwam tylko propozycje (no moze z lekkim wskazniem na nakaz  ), a jak ktos ciepi na brak luzu to juz mowilem gdzie mozna sie udac.
|
|
2003-08-16 18:42:27
|
|

Staff Sergeant
|
Mayak : Damn right !
Osobiscie uwazam , ze psy to wyslannicy szatana na ziemi i trzeba je wszystkie do gazu poslac X_x .
Latwo by mi to bylo uskutecznic, bo 99% psow z ktorymi mialem nieprzyjemnosc sie spotkac nie okazywalo mi wrogosci a raczej wprost przeciwnie, co tylko dowodzi jakimi glupimi stworzeniami sa te zarazy.
Antypozdrowienia dla sasiadow i ich psa ktorego szczekanie budzi mnie codziennie o 6 rano bo przciez" piesek musi sie wybiegac" i dla mojego nieswietej pamieci jamnika z ktorym musialem sie meczyc ladne kilka latek ale na szczescie wszystko co zle, tez sie keidys konczy ]:>
piok
p.s. alien 3 rulez , zgadnijcie dlaczego :>> ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2003-08-16 18:44:05
|
|

Lieutenant Colonel
|
Slownictwo
No hmm... ja jestem zwolennikiem umiaru. Czasem zakląć owszem, lubie nawet bardzo. Ale nie w mowie potocznej ( via Cyric ).
A co do przykladu co bym zrobil gdyby... pewnie bym zaciskal zeby i mruczal do siebie, a nie darl ryja
Piok BOSZE Ty sadysto no !! Powiedz ze chociaz mojego psa bys ocalil !!  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-08-16 19:52:24
|
|
Staff Sergeant
|
Piok,I KNEW YOU`D ANSWER!! :)
Penguin,
"Hmmm...Ale wtedy tekst traci to "coś"...
Zgadzam się w całej rozciągłości .Po prostu byłem
hiper-wkurwiony po tym jak zostałem zaatakowany
przez tego kundla,tak że nie mogłem sie powstrzymać
przed dopasowaniem tej sytuacji do sceny walki
Hudsona z Obcymi :D
Tomexx,
"Jak ktos ma zatwardzenie to juz jego problem"
"..jesli brac tego forum uzna to za pyszna zabawe"
"..forum puszczone samopasem...ehh:<"
"..jak kttos cierpi na brak luzu,to juz mowilem
gdzie mozna sie udac"
"..sluchaj nie bede dyskutowal z toba w sprawach
porzadku,po pierwsze nie jestes moderatorem ani
jeszcze super autorytetem na tym forum"
-Wow! Nie wiedziałem że specjalizujesz się w gastrologii.
-"brac" tego forum może o tym myśleć co chce
mamy przecież "wolność słowa"..chyba że nie.OOPS!
-Geez,jeszcze nie widziałeś forum "puszczonego
samopasem" Believe me!!!
-Nie wiedziałem że specjalizujesz się w psychoanalityce.
-Wypada zauważyć,że również nie jesteś moderatorem
ani super autorytetem na tym forum,spełniasz
natomiast(czego się nie spodziewałem) wszelkie
warunki na kościelnego cenzora,względnie innego
działacza Radia Maryja,ewentualnie "autorytetu
moralnego" jak ten siedzący w Watykanie
THAT`S ALL
Podejrzewam że twój reply będzie pełen katolickiej
"miłości bliźniego" I dowiem się jakimż to jestem
śmieciem na łonie tego świata bożego.U HAVE A GO!
Jeszcze jedno,jeśli ktoś mieni się być
perfekcyjnym we wszystkim,to wypadałoby pisać po
polsku,a nie "ktos" "na mysli" "dyskutowal"
AWAITING FLAMES AND BEATING
|
|
2003-08-16 20:15:00
|
|

Lieutenant Colonel
|
Jezu, spoko panowie
Bedziecie spierać się o PRZEKLEŃSTWA ?? Buahahahha   No GIMME A BREAK ;D
pokojowe POZDRO  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-08-16 20:45:08
|
|
Staff Sergeant
|
A ja wymyslilem nowy texcior:
SYTUACJA 1:
Wystrzelimy razem pokojawy granat pokoju?
SYTUACJA 2:
Wkladam granat do geby i krzycze:
Alez z ciebie kawal skurwysyna...
[Buuum]

|
|
2003-08-16 21:32:00
|
|

Captain
|
Heather...is not cool.... ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-08-16 22:32:25
|
|
Staff Sergeant
|
Vysogotek:
Uwazaj chlopie z tami krotkimi textami to nie tutaj! Zaraz rzuca sie na ciebie, ze piszesz pod publike, zeby zwiekszyc ilosc postow na swoim koncie!
[To jest post informacyjny! SLuzby patrolujace te forum proszone sa o wyrozumialosc i poblazliwosc w tej sytuacji, gdyz ja tylko chcialem przestrzec]
:D       
|
|
2003-08-16 22:37:48
|
|

Captain
|
Zostaw Suchego!!!
Bo cie utne w ucho!!
Dupa!
Dupa!
Dupa!
Yeah!
Dupa!
I wogole to co ty bialo mialo chcesz od suchego?
Dlaczego mu dokuczasz?
Nie ladnie komus dokuczac!!!
Dupa!! Dupaduapduap!!! ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-08-16 22:46:14
|
|
Staff Sergeant
|
Nie wiem czy zauwazyles koles, ale przewaznie jak sie do takich pseudopowaznych rzeczy usmiecha (np. przez " ") to to jest ZART. TYLKO-I-WYLACZNIE Z_A_R_T.
|
|
2003-08-16 22:52:38
|
|

Captain
|
Yo ziomal, ej kolo, nie wiem czy zlukales klimat, ale ja emotow nie uzywam bo nie lubie zoltych usmiechnietych shizofrenicznych kolek, co sie na mnie gapia!!!!!!! Dupa yeha!!! ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-08-16 22:55:50
|
|
Staff Sergeant
|
Wiesz- jestem tu nowy i nie znam paru osob, ale w zyciu nie przypuszczalem, ze ktorys ze stalych bywalcow tego forum kaze (no moze nie wprost, a nie nie po krzywej , ale badz co badz mozna tak z tego wywnioskowac, ze to jest rozkaz) mi zapamietaj jego prywatne upodobania.
Jesli nie lubisz zoltych buziek to juz twoj problem. W kazdym razie, nie wiem czy TY zakukales temat, ale tak sie sklada, ze JA uzywam buziek , a jesli ich uzywam to znaczy, ze jestem ucieszony piszac ten tekst i nie mam nic zlego na mysli (co moznaby bylo wywnioskowac gdyby buziek nie bylo). Buzki tez moga oznaczac, ze zartuje, np.
"To ja jestem Hudson    " - wiadomo, ze to zart. A jesli nie czytasz buziek to pod kopula rozszyfrujesz tylko "To ja jestem Hudson" i pewnie bedziesz na mnie wrzeszczal za to, ze smiem siebie nazywam Hudsonem.
|
|
2003-08-16 23:05:24
|
|

Captain
|
Jak smiesz sie nazywac Hudsonem!!!!!!??? Co ty sobie wyobrazasz wogole!!???? ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-08-16 23:48:01
|
|
|