Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: COLONIAL MARINES ELITE FORCE PART 1 - pierwsze wrazenia!
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Na 1.1 na pewo pojdzie... piszac ze moze ciac na slabszych maszynach mialem na mysli uzytkownikow kompow typu celeron 300 - bo takich wbrew pozorom jest jeszcze wielu, no bo w sumie jak ktos nie gra w gry i nie bawi sie grafika to mu taki sprzet w zupelnosci wystarcza...

Grafe masz na plycie... to porazka Sad Niby zawsze mozna wylaczyc i wstawic cos porzadnego ale mimo wszystko... ja mam jakis uraz do plyt ktore maja w sobie rozne gowna typu grafika dzwiekowka, sieciowka... niestety to teraz nagminne ze pchaja na co drugi model plyty jakis badziew...
2003-08-10 22:47:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Penguin

Staff Sergeant

Żle mnie zrozumiales! Chodzilo mi o dzwiek, poniewaz wyzej cos nabaknoles, ze moze ciac z powodow duzej rozdzielczosci czy dzwieku- czy jakos tak nie pamietam. Dlatego wymienilem karte dzwiekowa VIA. Normalnie mam Rive TNT 2 32MB- staroć, ale moje ulubione gierki trzyma ;)

Pozatym zgadzam sie z toba! Stare kompy RULEZ! Ja sam nie moglem sie rozstac z moja ukochana P200 32RAM i Voodoo2 na ktorym przegralem chyba wszystkie mozliwe na tym sprzecie gry i napisalem wiecej programow na pascalu niz poslow siedzi w sejmie. SERIO! NIE CHCIALEM SIE Z NIM ROZSTAC! J-E-D-Y-N-Y-M powodem bylo to, ze jakbym zmienil komp, to nie musialbym latac do kolegi zeby ALiens ogladac (bo mojego kumpla to juz na serio wkurwialo Very Happy). Chcialem tylko kosteczke ramu dokupic i P 350 (zeby aviki chodzily), a tu stary mi odrazu cos takiego zamontowal... Sam nie wiem do tej pory czy sie cieszyc czy rozpaczac. Moj stary ukochany komp sprzedany... Sad
2003-08-10 22:58:14
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

.......
Wymienie VooDoo 3 na CO-KOL-WIEK lepszego
.......
2003-08-10 23:18:31
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

180mb Sad dla mnie to miesiąc jak nie dłuzej.

Ender, a którą wersje zassałes ? Porozmawiam z kolegą, a poźniej usimiechne się do ciebie (Very Happy) to moze mi zassa.

File Planet Sucks ! jednego dnia zassysam, drugiego chce kontynuowac (wolne miejsca) a tu Forbbriden :[
2003-08-11 09:16:36
Ender

MODERATOR

Sammael

Najwyzsza. Ponad 500 MB. Jakbys mial mozliwosc pociagniecia tego to daj znac, bo na razie lezy w katalogu do usuniecia Wink
2003-08-11 09:34:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Penguin

Staff Sergeant

Patrze sobie na wykresik flashgeta... i nagle mysle CO JA WOGULE SCIAGAM. z tego co wywnioskowlem na forum jest to jakis filmik z marinsami, obcymi i predziami. A pozatym tak naprawde nie wiem o tym nic... a moze wiem juz wszystko... ?????
2003-08-11 19:17:08
Penguin

Staff Sergeant

Wiec to co mi sie nie podoba w filmie (wiekszosc bedzie sie zgadzala z waszymi opiniami Smile)
- Obcy sa jacys tacy nijacy, mogli by byc lepsi
- Kiedy ogladalem film to mialem wrazenie, ze obcy maja grubsze ogony, niz ich glowa
- mikforofny u marines sa za duze
- kiedy predzio robi sie przezroczysty to ma sie robic przezroczysty tak jak w filmie, a nie calkowicie nie wiedzialny (cos tam bylo widac, ale stanowczo za malo- w filmie widac bylo wyraznie, ze obraz sie zalamuje)
- czasami obiekty na siebie zachodzily (sporadycznie)
- za ciche glosy, za glosna muzyka
- najfajniejsze sceny jak statek z predziami przelecial sobie kolo takie wielkiego statku z jeszcze wiekszymi dzialami Smile oczywiscie predziom nic sie nie stalo Very Happy. no i zachowanie marinsow- skonczyla im sie ammo to zamiast dupcyc z granatow bawi sie w karateke (swoja droga trzecia fajna scena to jak obcy, ktory jest w filmie ok. 10 razy silniejszy od czlowieka pada jak ostatni frajer po udezeniu z pol obrotu).
- autor stara sie oddac poczucie grozy, ale to sie czasami przeraza w glupote- jedna z marines idzie sobie sama przez jakies ciemny karytarzyk- az cuchnie, ze zaraz cos sie wydarzy.

Dodam, ze przy filmie swietnie sie bawilem i (na serio!) balem sie! Swietne! Rewelacja. Wyzej lista zeczy ktore mi sie nie podobaly, ale nie bede wymienial listy 1000 rzeczy, ktore byly superzajebiste! CONGRATULACJE! CZAPKI Z GLOW, PANOWIE!!!
2003-08-12 12:47:13
Penguin

Staff Sergeant

Aha... i najwiekszy blad jaki mozna bylo popelnic:
CZEMU NIE MA MOJEGO UKOCHANEGO LPM SMART-GUN Sad
2003-08-12 14:30:32
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Ender, jeśli o mnie chodzi to ja narazie pasuję, jutro wyjerzdzam, a kolegi już niema Wink pozatym 500mb heh sporo Wink raczej zajmesię tą 170mb wersją:)

Mimo wszystko dzięki zachęci :]
2003-08-13 08:42:17
Ender

MODERATOR

Sammael:

Nie ma sprawy Smile)
2003-08-13 10:14:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Penguin

Staff Sergeant

Ja mam pol-modem Smile SDI, ale podzielone na kilka kompow. Jak zaloza zlacza cyfrowe to sobie ciupne Neo+. I jakos to pociaglem z 9-10kb/s przez caly czas (ssalem high 500mb). Troche to bylo poswiecenie (strony laduja sie wolno jak stado skurwysynow... :/), no ale nie zaluje. A Sammael- masz modem? 180mb w powyzej miesiac Sad ??
2003-08-13 16:39:38
Jarecki

Private

zassałem, obejrzałem i z grubsza ujmując, zostałem powalony, o czym niniejszym informuję, co by formalnosciom stało się zadośc. na jakieś konstruktywne uwagi przyjdzie troszkę poczekać........... a z zresztą, co mi tam - zaraz odpalę ponownie:D!
2003-08-13 19:08:47
Jarecki

Private

[blockquote]PS. jaka wersja ssales?[/blockquote]
Najlepszą ma sie rozumiec!
A odniesliscie może wrażenie, ze marines zachowują się czasem jakby dopiero co przetarli oczy po głebokim snie? momentami mają wyraznie opózniony zapłon, wolno się ruszają i reagują itp. "w ogóle brak akcji jest", jak powiedziałby inż. Mamoń Very Happy
Co do ogonów obcych, to rzeczywiscie jakies grube wyszły, no i oczywiscie te ciche dialogi.........
2003-08-13 22:53:09
Penguin

Staff Sergeant

Co tam! Nie marudzmy! Zajebiscie jest!
Zwlaszcza muzyka podczas regularnego stukanka z obcymi Very Happy
2003-08-13 23:20:15
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

witam po urlopie

Mam pytanie - skad mozna sciagnac?
Niestety nie mam czasu szukac(szef!).
2003-08-18 11:18:58
Suchy
F161

MODERATOR

Welcome back. Masz jeszcze watrobe? Very HappyVery Happy:D

Tu masz link: http://www.planetavp.com/eliteforce/ Wink
2003-08-18 11:27:04
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Choroby watroby w mojej rodzinie to normalna sprawa Smile, ale zdaje sie ze jeszcze troche mi sie uchowalo.

Jak zauwazylem odbyla sie pod moja nieobecnosc mala wojenka Smile
Poza tym chyba skretynialem podczas urlopu - bylem pod tym adresem ale nie znalazlem linkow!
2003-08-18 11:36:21
Jarecki

Private

TuReK -

[blockquote]Poza tym chyba skretynialem podczas urlopu - bylem pod tym adresem ale nie znalazlem linkow![/blockquote]
w menu na górze jest "downloads", trudno nie zauważyc.
-pozdrówka.
2003-08-18 12:07:39
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Juz na to wpadlem Very Happy
I przy okazji witam nowych czlonkow forum.
2003-08-18 12:14:58
KainAbel

Lance Corporal

Elite Force?

Trailer zapowiadał się lepiej niż sam film, ale nie ma co się czepiać bo przecież nie da się wiele upchnąć w 30 minutach. Co do samej fabuły: Ci marinsi byli jeszcze bardziej kiepawi niż oddział Gormana. To nie Elite Force tylko jakieś poborowe trepy. To była masakra.
Ale generalnie czekam na Episode 2 bo końcówka była ciekawa.
2003-10-29 11:30:10
Strona: Poprzednia  1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu