Autor |
Temat: offtopic-spust :)) |
Corporal
|
ta to mnie wkurwiło to ze zajebali Hisksa(bezsensu), że Bishop poszedł do śmieci i że Hudsona tak szybko zajebali, mógł jeszcze troche pokosić robaczki:)
|
|
2003-08-13 17:48:10
|
|
Staff Sergeant
|
Ale tu przejawia sie inteligencja obcych: wzieli tego, kto najwiecej strzelal, najwiecej zabijal i najwiecej klnol
|
|
2003-08-13 17:52:00
|
|
Corporal
|
heh no i kolejny dowód na ich inteligencje, zabijają najgroźniejszwego :slon:
|
|
2003-08-13 18:00:17
|
|
Staff Sergeant
|
Tja...
Ale jak one to zrobili, skoro wszystkie ktore mialy "zaszczyt" widziec hudsona nie zdazyly nawet powiedziec w swoim alienowskim jezyku "o kurwa! co tu sie dzie..........." i zgon
|
|
2003-08-13 18:10:26
|
|
Corporal
|
heh ta a najbardziej wzruszająca scena to wtedy kiedy Hudsona ciągnie za nogi a on zaczyna klnac i pakuje mu jeszze kilka naboi z pistolecika.
|
|
2003-08-13 20:45:15
|
|
Staff Sergeant
|
To byla strzelba impulsowa
|
|
2003-08-13 23:16:20
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] Tej fotki NIE da sie przerobic w fajny sposob bo :
a) ZA MALA
b) KUCASZ, PODPIERAJAC SIE REKĄ
Nie zrobilem Cie na Marine z ww powodow. Waham sie czy ją pokazać, bo wrażliwym może się niepodobać, albo może być ŹLE odebrana...
Widzieli ją Suchy i Kolabor
Pozdr[/blockquote]
Rogue, Ty nie knuj. Jeśli się wachasz, to pewnie mi się ta fotka NIE SPODOBA. A Ty pewnie znowu se zrobiłeś maxymalne jaja i Kolabor oraz Suchy zdążyli zdrowo mnie zbrechtać :(
Skoro kucam to może dałbyś radę mnie wstawić do zdjęcia teamu z Old Trafford , co? Wyszukałbym jakieś fajne zdjęcie MU i byłby luz. A fotki może faktychnie nie pokazuj, skoro masz takie obawy. Spal ją or something ?
Gdybym nie wiedział, że naprawdę dajesz rade z tego typu montażami , to nie zawracałbym Ci gitary.
Zależy mi na fajnym zdjęciu, a nie takim .... whatever , nevermind  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-08-14 13:10:46
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] ta to mnie wkurwiło to ze zajebali Hisksa(bezsensu), że Bishop poszedł do śmieci i że Hudsona tak szybko zajebali, mógł jeszcze troche pokosić robaczki:)[/blockquote]
Ta wypowiedź przypomniała mi text Andrewsa z nowelizacji : "Zadziwia mnie mnie sposób w jaki wzbogaca pan swoje codzienne słownictwo jędrnymi anachronizmami"
No ofense, no ofense :)
A Hudson był na prawdę wporzo i wcale znowu tak dużo nie klnął  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-08-14 13:15:10
|
|

Lieutenant Colonel
|
" Nasze nagrywarki LG przegrywają tak jak nasza reprezentacja w piłce nożnej : szybko, skutecznie i bez problemów"
:( ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-08-14 13:16:48
|
|
Staff Sergeant
|
Swietne! Z kad masz ten text?
[Ja tez mam nagrywarke LG   ]
|
|
2003-08-14 14:27:50
|
|
Corporal
|
LG jakie to jest gówno, dajcie mi spokuj ani mi nie gadajcie, kilka płytek i szlak ją trafił, lG to może dobre telewizory robi ale nie nagrywarki.
|
|
2003-08-14 18:57:38
|
|
Staff Sergeant
|
Zalezy jaki model
Moj sie trzyma bardzo dobrze, a wypalilem nim plytki chyba dla calego osiedla
Wiec mi tu nie pieprz, ze zaraz sie psuje. JEDYNA wada to za glosna praca. Nie sugeruj sie opinia publiczna, ktora powstaje, jak jeden cos mowi, drugi tak samo, nawet setny powie to samo, a reszta nie chcac byc inna powtarza to (zaloze sie ze polowa z was chetnie oglada Alien 4- chociaz na forum zarzekaja sie tego- bo Ciacho napisal tak na stronie). A reszta jest zadowolona i tyle. Tak samo jest z LG, bo na poczatku przegrywal z TeaC. Zobacz sobie np. Chip, gdzie robia najbardziej wnikliwe testy nagrywarek. LG jest na rowni z Teac, a nawet go przewyzsza pod pewnymi wzgledami, A to o czym mowisz Cyric to opinia o pierwszych modelach LG, ktore faktycznie byly gownem.
|
|
2003-08-14 19:02:34
|
|
MODERATOR
|
Penguin:
1. Przestan odpowiadac "na sztuke" w kazdym mozliwym poscie. Przeczytalem sobie ok 30 ostatnich i moze z 5 bylo wartych umieszczenia. Twoje odpowiedzi w moim odczuciu to niemal klasyczny SPAM.
2. Przestan rzucac za kazdym razem miesem. Ja tez lubie zaklac, ale w "miejscu publicznym" staram sie jakos zachowywac.
Poki co to tyle.
|
|
2003-08-16 22:03:24
|
|
Staff Sergeant
|
Odp 1- Jakbym mial wystawiac na sztuke to bym to robil zupelnie inaczej- po prostu kazdy wyraz w nowym poscie. Jesli ja mam cos w danej sprawie do powiedzenia, chce zmienic temat rozmowy, albo po prostu krotko sie wypowiedziec to rownie prostu kilkam przycisk [Odpowiedz] i pisze co mi lezy na watrobie. Pozatym nie bardzo rozumiem co chcesz powiedziec przez sformulowanie "na sztuke"...? To, ze chce zwiekszyc sobie ilosc postow? Na to tez jest prosta metoda- w standardowym ukladzie forum jest 18 stron- po prostu odpowiadac na wszystkie jakimis dwoma slowami. A ja jak mam cos do powiedzenia to po prostu gadam. I tyle. A jak uwazasz ze to spam to jak chcesz (jestes tutaj przeciez jakas szycha) to pousuwaj co niepotrzebniejsze posty. Napewno ci ulzy.
2- Jesli nie chcesz zebym rzucal miesem to oczywiscie bede sie staral powstrzymywac...
3- "Poki co"- jesli cos do mnie masz to powiedz juz za pierwszym razem. nienawidze owijania w bawelne.
|
|
2003-08-16 22:15:09
|
|
MODERATOR
|
Strasznie jestes bojowy. Zrzuce to na karb wieku i burze chormonow. Przystopuj troche poprostu, jesli nie chcesz byc zle odbierany. I ine owijam w bawelne. Jak bede chcial cos jeszcze powiedziec, to nie omieszkam tego zrobic. Spokojna twoja rozczochrana.
|
|
2003-08-16 22:23:37
|
|
Staff Sergeant
|
"Jak bede chcial cos jeszcze powiedziec, to nie omieszkam tego zrobic. " - przynajmniej w jednym sie zgadzamy!
Wiek? Burza hormonow? "Bojowy"? NIE!
Nie zauwazyliscie wczesniej?
TO JA JESTEM HUDSON!

|
|
2003-08-16 22:28:53
|
|
Second Lieutenant
|
moje zdanie
Widzsz ping..wiekszosc forumowiczo w topicu 'slownictwo' wstawila sie po twojej stronie, a przynajmniej bronila twojego tematu, powinenes to uszanowac jakos. To ja przez swoje uwagi uchodze teraz za paskudnego cenzora LOL ok, moze faktycznie strasznie przesadzilem?!??. Ale taka ekspansja tez nie jest ok, fakt dla sporej grupy imponujaca jest agresja i bezwzgledne parcie do przodu, ile wlezie. Nie wszyscy zgadzaja sie ze mna ale tez i z toba, miej to na uwadze, wymyslajac nowe kwiatki tym bardziej w takim tempie jak obecnie.
|
|
2003-08-17 11:44:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
Królestwo za nowy TOPIC !!! Krolstwo oo....
Hehehe.... Ja juz swoje zdanie wyrazilem i nie bede sie powtarzal... ale szczerze mowiac mam nadzieje ze wiecej taki Topic nie powstanie. Szczerze mowiac kij mnie obchodzi co zrobilby Penguin albo Cyric majac do czynienia z Obcym.
Fakt, nie jestem i nigdy nie bylem dobry w wymyslaniu jakichs ciekawych tematow.. ale na boga... przydalby sie jak cholera, bo to co sie dzieje przekracza granice mego pojmowania ;P
Pozdrr.
TOMEXX jezu daj znaka ze zyjesz via gg. Chyba ze nie uzywasz juz wogole.
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-08-17 11:56:41
|
|
Second Lieutenant
|
ano
[blockquote] ale szczerze mowiac mam nadzieje ze wiecej taki Topic nie powstanie. Szczerze mowiac kij mnie obchodzi co zrobilby Penguin albo Cyric majac do czynienia z Obcym [/blockquote]
drobne sprostowanie ...co by powiedzial, a raczej jak naklnal... drobna roznica, bo tak to nie widzal bym nic zlego, spekulacje to nie dzisiejsza nowosc.
[blockquote] Fakt, nie jestem i nigdy nie bylem dobry w wymyslaniu jakichs ciekawych tematow.. ale na boga... przydalby sie jak cholera, bo to co sie dzieje przekracza granice mego pojmowania ;P
Pozdrr.[/blockquote]
Dobrych tematow jest od diabla tylko, ze wiekszosc zostala zamulona perfidnym spamem ....bo ktos chce sobie nabic licznik postow :O. Wymyslenie tematu to pol biedy, wnoszenie cos do niego, rozwijanie do juz cos cennego, i jak tu nie byc przwrazliwonym, kiedy czlowiek sie napoci a i tak jego wysilki przykryje strerta belkotu, tak i to jest wlasnie takie COOL !!!
[blockquote]TOMEXX jezu daj znaka ze zyjesz via gg. Chyba ze nie uzywasz juz wogole.
Pozdr [/blockquote]
Nie uzwam gg obecnie, jak zainstaluje to moze dam znak.
|
|
2003-08-17 12:17:52
|
|

Lieutenant Colonel
|
wiecie co mnie denerwuje u ludzi
Jak jush ludzie mnie znają, to wydaje mu się, że wiedzą o mnie wszystko i mogą decydować za mnie co jest dla mnie najlepsze. Bullshit. Wiedzą tylko tyle ile chciałem, żeby o mnie wiedzieli.Ile im powiedziałem a to znaczy tyle co nic." Nie wiemy nic o sobie, prócz wyrzucanych słów, nie wiem co ty masz w głowie i nic nie zmieni się już" . ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-08-18 14:33:59
|
|
|