Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: DO CIACHA - BRAK UPTADEtu !!!
ICE

Private

[blockquote]
Gdzie? nic nie ma pod Download ( a tego kliknąc tez się nie da Sad ;(
Ps. moj angielski ma się całkiem niezle, nie zmienia to jednak faktu że przyjemniej sie gra gdy zamiast "shit" mozna usłuszeć rodzime " kurwa" Wink[/blockquote]
Stary tam na samej gorze jest belka z menu, skorzystaj z niej Smile
Apropos swojskiej gwary kuchennej, mozlewe ze w przyszlosci zrobimy wersje w 100% spolszczona a wtedy kurwa to beda mowily nawet aliensy Smile
a tak powaznie to nie problem zrobic zeby wszystko bylo po Polsku, mozliwe ze zrobimy 2 wersje angielska i Polska. Tylko czasu nam trzeba ! Smile
2003-06-10 13:33:56
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

no, sciąga sie Smile dobrze że wspomnialeś o "belce", Opera jest czasem oprna i nie wyświetla wszystkiego.( na szczęście z odinstalowaniem IE jest tyle pieprzenia ze nie warto tego robic Wink ).

Widzę teżze quake jest do sciagnięcia, to dobrze bo nie moge znaleść cd Smile
2003-06-11 06:49:53
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

No to jeszcze ja sie dolacze (jako wielbiciel Quaka 1) do glosow poparcia i zachety.
Wyglada to fajnie, nie dajcie sie namowic na przejscie na inny engine.
2003-06-11 10:50:02
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

wkoncu sie dochłapałem do tego moda :)

fajnie się zaczyna, Dropship wygląda całkiem całkiem9ktoś nawetzaczoł robić moro), brak coprawda szybki ale.. Wink troszkę śmiesznie wygląda noż, pistolet jest oki :)

Najbardzej podoba mi sie moment ladowania na planecie :Dbomba!!!!

Wiem ze to beta, wienc zabawie sie wbetatestera Wink
- dorobcie skły, mór itp. w niektorych momentach konczy sie mapa i są.. gwiazdy. winda w sulaco - koszmar, nie moglem wejsc (trzeba strzelic w drzwi) pozniej gozik ucieka Wink a na koniec jest problem z wyjsciem. (dzrwi i jakas krataka).

nie wiem kiedy konczy sie mod, ja doszedlem do koloni tam do srodka i gdy wyskoczyl napis LOADING. natym sie skonczylo - nie widzialem obcego :(

PS. Super pojazdy ! Very Happy
2003-06-12 10:04:41
ICE

Private

[blockquote]Najbardzej podoba mi sie moment ladowania na planecie :Dbomba!!!!

Wiem ze to beta, wienc zabawie sie wbetatestera Wink
- dorobcie skły, mór itp. w niektorych momentach konczy sie mapa i są.. gwiazdy.

a to dlatego ze jak dam tam skaly to to nijak sie bedzie mialo do poprzedniej planszy gdzie dalej byl procesor atmosferyczny, (niestety ale quake ma ograniczenia co do wielkosci lokacji. dlatego masz gwiazdy, moze kiedys inaczej to rozwiaze, a narazie jest jak jest.

winda w sulaco - koszmar, nie moglem wejsc (trzeba strzelic w drzwi)

chyba to zmienie na przycisk, ale juz i tak jest duzo przyciskow do jednej windy (ograniczenia quakea)

pozniej gozik ucieka

Choc bym chcial to nie mozna zrobic w quakeu tak zeby guzik jechal z winda, wiec musi byc jak jest.

;) a na koniec jest problem z wyjsciem. (dzrwi i jakas krataka).

pozostaosc po moim pomysle zadaptowania planszy do deathmacha (jest to pewne zabezpieczenie zeby ktos nie wpadl do szybu Smile )

nie wiem kiedy konczy sie mod, ja doszedlem do koloni tam do srodka i gdy wyskoczyl napis LOADING. natym sie skonczylo

bo narazie mamy tylko te 3 levele :)

- nie widzialem obcego :(

TO MASZ SZCZESCIE ! Very Happy (dopiero w nastepnym maja sie wyroic Smile )

PS. Super pojazdy ! :D

Autorstwa GOMEZA ale za to wiekrzosc moich tekstur (zamienilem orginalne).
[/blockquote]
2003-06-12 11:00:48
Sammel

Sergeant

hehe po przeczytaniu twojej odpowiedz doszedłem do wniosku, że błądy gry są niczy w oprównaniu z błędami mojej pisowni ;P.Ale tak to już jest jak człowiek sie smieszy nie czyta po sobie, a klawiature zdemolowała mu młodsza siostra na czatach :/

ED- o bogowie, z tego rozpendu zalogowalem sie na stare kont Razz (bo zjadlo mi literke :/
2003-06-12 11:15:42
v i r u s

Major

to gomez

... ano jest taki jeden - chwilowo nie ma czasu ale w wakacje moglby pomyslec... nad zrobieniem uproszczonych modeli, tekstur itp do Twojej konwersji.... jakby co to wal na mila - ale na razie nic nie obiecuje mam wczesniejsze zobowiazania do wykonania... (manual.. Wink))
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-06-12 16:47:07
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

To Virus

Sorrki za rozmywanie Topica, ale Virus może to przeczyta :

---<< Co ze zlotem w Lipcu >>--

? ? ? ?

Pozdr Very Happy
2003-06-12 18:00:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
rafallen

Cannon fodder

musze sie zgodzic z pewnymi sugestiami jezeli chozi o mapy (np. niebo jako sciana) ja tez uwazam to za bug...ale ogolnie Ice zna sie na robieniu map i nie staram mu sie dyktowac jak ma co robic. Musze tez sie wziac za mapy bo to najlepsza frajda w tej zabawie..Smile
2003-06-13 20:52:30
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu