Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: 8/16 bitowi Obcy
Ender

MODERATOR

Jeszcze jedno....

Gra nazywala sie Project Firestart
Tytaj kilka screenow:
http://mywebpages.comcast.net/kkuras1/projectf.htm
i tutaj:
http://www.classicgaming.com/gotcha/1988.htm

:-))
2003-05-16 16:06:09
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Eder, weźnapisz jak krowie na miedzy,jak to sie odpala.

Mam WinVICE 1.8 + project, co dalej?!?

ja odpalałem poprzez File-> Attach disk image (tu zaznaczalem 1 dysk, w kolejnych stacjach - kolejne dyskietki)
Następnie Load, run - pojawia sie strona jakies grupy , pozniej logo EA i a tym koniec. Co zrobilem zle?? a moze to uruchamia sie prze 30 minut?!?!
2003-05-18 12:08:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Uff .. wrocilem Very Happy
Ja gralem w Aliens'y Commodorowskie daaaawno temu - w ta gre a la FPP oraz tą zróżnicowaną ( lot promem,itp. ).
Gralem w Alien 3 na Amige ( 600 Very Happy ), Alien Breed'y.
No i rzecz jasna arcadowe - ja osobiście wolę ALIENS Konami od AvP Capcomu. Może to przez filmowe lokacje ?? Może przez bronie ?? A może przez zajebistą końcówkę Very Happy
W kazdym razie dla mnie Aliens rulezują Smile
Pozdr
2003-05-18 19:18:48
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

ślepota

Takto jest jak człowiek w podnieceniu nie czyta uwaznie co ludzie piszą, tak było w tym przypadku - nie zauważyłem informacj żenalezy ustawić na True Drive Emu. - a wystarczyło tylko to pstryknąć i po problemie.

Niestety u mnie też walą się sprite, ludzik to nie problem, ale nie widać potworów Sad
2003-05-19 12:15:26
Ender

MODERATOR

Nooo....

Potworow nie widac. Ale widac rozmazane plamy jak nadchodza, wiec mozna strzelac w miare spokojnie Wink
2003-05-19 13:11:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

ALIENS the MOVE - c64

grał mże ktos z was? Ja utkełem na poziomie walki ładowarki z Królową, nie mam pojecia jak ją "zabić", niby mozna chwytać, ale to nic nie daje, uderzenie zabiera energię ale zaraz się regeneruje. Sad
2003-05-22 09:45:44
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Inaczej zwane Super Aliens.
Walka z krolowa jest ciezka ale sie da ja zalatwic podobno.

Wole grac tylko w najfajniejsze plansze: powrot 4 marines do APC i szukanie Newt w gniezdzie
niezle adrenalina mi skakala jak w nie grywalem

Gralem w to na C64 kilkanascie lat temu a dalej pamietam uklad map Smile
2003-05-23 09:20:13
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

tym razem znes

Wczoraj moja siostra przyniosła cd wypełniony romami do tego emulatora, a tam....

Aliens vs Predator - nawalanka, ale inna niz ta u Ciacha
Alien 3 - idzesz Ripley z karabinem(?) i wlaisz do Obcych

----
Nie wiem czy ktos jest zainteresowany, jak coś to walcie (choc najlepiej było by zamiescic to gdzies na www ( Ciacho?))
2003-06-01 08:37:30
Suchy
F161

MODERATOR

?

Ten Alien 3: http://www.obcy.ibt.pl/amiga.htm
2003-06-01 11:45:46
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

trudno mi powiedzec czy alien 3 to ta sama gra,interface wyglada troche inczaej, tak samo poczatek gry. Ale nadal chodzisz lysa Ripley i strzelasz do obcych (masz 2 bronie, miatacz, m41 + granatnik) mozesz patrzec pod roznymi kontami w gore i dol itp.

Oki, kto chce sprawdzic, niech sciaga z tąd http://elrandil.w.interia.pl/Forums/Alien%203.smc za kilka dni wywale to, wenc bierzcie poki mozecie (1MB)
2003-06-01 12:21:17
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

gra na c64

force seven

http://www.lemon64.com/?mainurl=http://www.lemon64.com/games/details.php?ID=957

Jeszcze jedna gra, ktora kojarzy sie z Obcymi, o ktorej zapomnialem wczesniej wspomniec. Gralem w nia na c64, wybitnie miodna (strzelanka, ekipa 7 zolnierzy roznie uzbrojonych, mozna sie przelaczac miedzy nimi, no i oczywiscie hordy potworow).
2003-07-11 10:32:53
Strona: Poprzednia  1, 2 Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu