Autor |
Temat: SPRAWy PORZADKOWE |

Lieutenant Colonel
|
Ciacho
Masz może Alien Resurrection pani Crispin ? , szukam tej książki , to jedyna jakiej nie przeczytałem z
nowelizacji ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-05 11:12:39
|
|

MODERATOR
|
Geeezzzz... przecierz jest od dawna do sciagniecia z "ukrytej kartoteki"... ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-04-05 12:28:30
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ale mi chodzi o ..
"namacalną", wersję tej książki. wersję z ukrytej kartoteki mam już od dawna, ale nigdy nie mam czasu jej przeczytać, bo albo pracuje nad stronkę, albo pykam w avp, albo siedzę na tym forum.
Więc, jak ? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-05 12:33:58
|
|

MODERATOR
|
Pewnie ze mam.
Ksiazka pojawia sie tez sporadycznie do kupienia na allegro.
Poztym co to za problem pomniejszyc mocno czcionke (wtedy bedzie to jak sadze kolo 30 "gestych" stron)i wydrukowac?! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-04-05 13:28:51
|
|

Lieutenant Colonel
|
Surts - jak chcesz mogę Ci sprzedać. ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-04-05 13:30:32
|
|

Lieutenant Colonel
|
Za ..
ile. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-05 13:57:03
|
|

MODERATOR
|
FILE STATUS: CLOSED
Podsumowanie:
Ufff... sprawa zakonczona z mojej strony. Wszystko co mialo zostac nagrane i wyslane zostalo nagrane [to naprawde byl koszmar smarzyc taka ilosc plyt z predkoscia 4x] i wyslane - w wiekszosc przypadkow doszlo tez na maila potwierdzenie odbioru.
Mam nadzieje ze plyty podochodzily lub podochodza (jesli ktos jeszcze nie dostal) w dobrym stanie - ze wzgledow objetosciowych zostaly popakowane po 2 sztuki do jednego pudelka "slim"... mam nadzieje, ze beda sie czytac jak je otrzymacie.
Paczka dla calej W-wy poszla na rece Virusa - wiec jego dalej macie o to meczyc, niech sobie przegra, zrzuci na dysk, albo wam przegraa... to juz sprawa miedzy wami.
Z Vysogotkiem spotkalem sie dzis w "przelocie" bo obaj sie spieszylismy. Vys: mlodo wygladasz Dostalem od niego bardzo fajna wypalana figurke aliena ktora stoi sobie juz na poleczce z moim rekwizytami zwiazanymi z saga Jeszcze raz dzieki!
Tych ktorzy dostali RETURNERA i EQUILIBRIUM zapraszam do wyrazania swoich opini o tych filmach w istniejacych juz topicach (ten o R. "wyskoczyl" juz poza pierwsza strone forum zdaje sie).
Generalnie impreza ta kosztowala mnie wiecej niz planowalem - plyty kosztuja grosze, ale dawno nie kupowalem pudelek, puchatych kopert i znaczkow i zapomnialem juz jaka jest drozyzna w tym kraju...
Kilka osob uprzejmie pytalo czy maja zwrocic jakies koszty - odpowiadam NIE, to byla darmocha - natomiast jesli ktos czuje sie w jakikolwiek sposob zobowiazany, posiada telefon komorkowy i chce sie jakos zrewanzowac to moze wspomoc finansowo forum.
Jak wiecie (albo nie) forum jest komercyjna wersja z oferty freeweb'u - nie kosztuje to wiele dziala przewaznie wmiare i nie ma dzieki temu zadnych durnych reklam... koszt utrzymania forum to okolo 20 zeta za pol roku czy rok nie pamietam dokladnie - jesli placi sie przekazem (chlopaki maja konto w jakims koszmarnym banku i wypelnienie tego na kwitu to jest horror), natomiast mozna tez zaplacic przy pomocy telefonu wysylajac sms'a - zdaje sie ze sa trzy opcja za 5, 10 lub 20 zeta - w odpowiedzi dostaje sie sms'a zwrotnego z 16 cyfrowym kodem ktory po wklepaniu w odpowiednim miejscu doladowuje konto forum. Wiec jesli ktos chce sie jakos zrewanzowac to moze po prostu wplacic datek na funkcjonowanie forum w ten sposob ze przesle mi kod do doladowania na maila a ja jako admin wklepie go gdzie trzeba. [detale na stronie freewebu]
I to by bylo na tyle...
Zostawie ten topic jeszcze dwa lub trzy dni a potem zostanie usuniety zeby nie zamiecac forum.
FILE STATUS: CLOSED ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-04-06 12:56:08
|
|

Captain
|
:-P
Te cud maseczki, co mamie podkradam jednak robia swoje, 18 poleciala juz daawno temu, A do dzis pamietam, jak z szesc, piec, lat temu napisalem do CIACHA pierwszego maila, ehh.
Dzieki wielkie za plytki CIACHO, Equilibrium wgniata w ziemie, chociaz jest to wlasciwie, kolejna, zmodyfikowana troche adaptacja "451 stopni Fahrenheita" Ray'a Bradburry'ego.
Killer Condoms , eh, jak kiedys jeszcze bedziesz mial dostep do nagrywarki, to rezerwuje sobie pozostale trzy czesci obcego w Div'xie
A na forum dorzuce sie, jak tylko uda mi sie doladowac jakos ten przeklety telefon.
No, spac ide  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-04-07 02:27:06
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] Hmm..zobaczmy - książka ma na okładce cenę 22 zł. Odejmijmy od tego jakieś 5zl.. to bedzie.. 17 zł. Jesli masz mozliwosc, to wolalbym jednak przelewem na konto, bo wysyłać paczkę platną przy odbiorze to bez sensu - ja zapłacę dodatkowe 15 zł. i Ty również. Rozważ to - jak Ci wygodniej.
Pozdr[/blockquote]
W sumie to aż tak to się nie napaliłem na tę książkę, żeby pozbywać się tyle kaski, poza tym at the moment u mnie kaska out, więc sorry, chyba zrobię tak jak polecił Ciacho, wydrykuję ją ,
hmmm, to mnie wyniesie ok 7 zeta, chyba taki format wystarczy do przeczytania na raz.
Szkoda, ze nie mogę od was jej pożyczyć, przesłanie
trochę kosztuje, zresztą i tak nie znalazł by się odważny do pożyczki, przecież wogóle mnie nie znacie... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 09:20:47
|
|

Captain
|
Ja tam musze Shammanowi oddac 200 pln, ktore mi pozyczyl, kiedy byla straszna kicha. (no, ekhum, khu ) , ale juz koncze skladac i oddam. A movie booka tez mu obiecalem, ze mu pozycze. My tu sobie ufamy Surts  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-04-07 16:28:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ufamy nie ufamy ale to żaden interes wysłać choćby najlepszemu kumplowi książkę by ten sobie mógł poczytać Tym bardziej że książkę można bez problemu zdobyć w formie elektronicznej Ale ze mnie materialista, nie ?? hehe ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-04-07 16:35:48
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] Ja tam musze Shammanowi oddac 200 pln, ktore mi pozyczyl, kiedy byla straszna kicha. (no, ekhum, khu ) , ale juz koncze skladac i oddam. A movie booka tez mu obiecalem, ze mu pozycze. My tu sobie ufamy Surts [/blockquote]
Pytanie, czy wy mi ufacie...
Ja to rozumiem, żadnego z was nigdy nie widziałem, ani wy mnie nie widzieliście,
mogę tylko obiecać, że kiedyś przyjadę na któryś z kolei zlot fanów obcego (o ile jestem zaproszony)
i wtedy pogadamy.. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 16:39:12
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] Ufamy nie ufamy ale to żaden interes wysłać choćby najlepszemu kumplowi książkę by ten sobie mógł poczytać Tym bardziej że książkę można bez problemu zdobyć w formie elektronicznej Ale ze mnie materialista, nie ?? hehe[/blockquote]
Faktycznie, to żaden interes...
Ale może nie zawsze akurat profity są w życiu najważniejsze... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 16:40:54
|
|

Captain
|
wiem ze to nie topic, na takie posty, ale...
O ile bede zaproszony....
No wiesz co...
Apropo's, trza by sie z odpowiedzialnymi ludzmi zgadac, bo mam mozliwosc wynajecia na tydzien schroniska w Makowie Podhalanskim, za naprawde smieszne pieniadze, z sala telewizyjna i wogole z fajnymi rzeczami.
Mozna by zrobic MEGA ZLOT FANOW OBCEGO, w dowolnym terminie, obejrzec jeszcze raz wszystkie czesci, pogadac na temat ksiazek, na duuuuzej sali, robiacej jednoczesnie za paszodajnie, mozna wyglosic kilka prelekcji na temat obcego, a gdyby ktos dal rade skolowac skladany ekran, i w jakis sposob podlaczyc video, tak zeby obraz szedl na ten ekran (albo dvd, jakby ktos mogl przywizc) to bysmy mieli jak w kinie, po za tym, piwo, wina itp bez problemu (tam jest bar w srodku, z bardzo tanim piwem, wiec nawet wychodzic nie trza nigdzie ) a wogole, to tam jest bardzo przyjemnie i nie jest to jakies podle schronisko tylko bardzo przyzwoite, i bardzo tanio bym to mogl...
Tylko jest jeden zasadniczy warunek.
Musialoby by byc przynajmniej z dwadziescia -osiemnascie osob.
I wted koszt wynajecia na tydzien schroniska z jedzeniem trzy razy dziennie, i z noclegami, to by bylo, jakies, hmmm, no, okolo 100-120 pln.
A ile mozna rzeczy zrobic, przez taki tydzien!
Moze bysmy se nawet identyfikatory i programy wydrukowali, jak na jakims krakonie
prelekcje itp,
ehhh, kolabor?
ludzie?
Z tym, ze to by moglo wyjsc nawet jeszcze mniej niz 100 pln, ale niestety nie we wakacje, , np, wrzesien, pazdzirnik, no, ale czesc ludzi pracuje, wszyscy sie ucza, (nawet ja ) to nie wiem jak to bedzie. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-04-07 16:59:41
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] O ile bede zaproszony....
No wiesz co...
.[/blockquote]
To znaczyło tak, czy nie ?
Tak wogóle, to fajne macie plany, pojechać na taki zlot to dla mnie marzenie, eech, ale rodzice mnie nie puszczą, nie mam jeszcze 18 lat  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 17:03:20
|
|

Captain
|
to znaczy tak, oszolomie
I co z tego ze nie masz 18 lat?
Bedziesz pod dobra, opieka A we wrzesniu, pazdzierniku,juz bedziesz mial?
to mozna kiedy nie badz zorganizowac, tylko:
a) musza byc ludzie
b) Trzeba wszystko ustalic i zorganizowac
c) NIe we wakacje, czyli nie lipiec-sierpien, z jednej storny to zle, bo nie we wakacje, kiedy wieszkosc ludzi ma wolne, a z drugiej dopbrze, bo po wakacjach to mozna za grosze zorganizowac, i jest mnostwo czasu na idealne zaplanowanie, no ale ja tylko, tak, informuje ze moge cos takeigo... ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-04-07 17:04:40
|
|

Lieutenant Colonel
|
Taaa?
Wytłumacz to moim rodzicom  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 17:05:56
|
|

Captain
|
hmm, Surt's, przejade sie w nastepna niedziele na hale targowa, na gielde ksiazek i tym podob nych i poszukam, powinno mi sie udac kupic ALIEN RESURRECTION, pani Crispin, za jakies pare zlotych, to ci po kosztach wysylki wysle, (o ile kupie, bo swojego egzemplarza nie dam, mam z nim wspomnienia ) chcesz? ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-04-07 17:11:45
|
|

Lieutenant Colonel
|
Czy chcę???
No ba, jasnę, że chcę !!!!
Z góry dziękuję !!! ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 17:15:10
|
|

Lieutenant Colonel
|
ehhe Vys... jaki altruista Wrzesien wrzesien wrzesien !!!! Wtedy jeszcze nie bede mial szkoly, a i inni nie bedą mieli za dużo nauki Super pomysł - ale zlot lipcowy i tak się odbędzie, rzecz jasna    ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-04-07 17:18:35
|
|
|
|