Autor |
Temat: Movie Book, chlip. |

Captain
|
Nie czytajcie tego...dziewczyna sie podłamała :(
Ale głupia sytuacja, u mnie w domu wszystko dobrze, nie przelewa sie ale na wszystko starcza.
Dzisiaj mam depresyjny nastrój, jeszcze chwila a z tego wszystkiego zacznę ryczec prawie jak kobieta:(
Kurcze jeżeli nie mozna pracowac w zawodzie którego sie uczysz to kicha, w życiu pracy nie znajde!!!
Nie no, dostałam ataku paniki, głupia matura!!! po cholerę ci ona jak i tak wrócisz do punktu wyjścia.
|
|
2003-03-12 08:08:42
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Vas, napewno przyjmą cię do wojska ;)
heh kiedys starałem się o prace w krematorium, ale ubiegł mie jakis twardziel (bo zawsze było jedno ruchome miejsce - ludzie nie wytrzymywali). Z tego typu prac polecam - kuriera sądowego, nieżle płaca a jak masz dobry rewir to robota szybko idzie (i nawet wysłuchasz kilka gróźb osób z nożami;) )
Turek - ja mam kompedium :], kumpel kupił jakiś czas temu we wrocku za 10zł (chyba) Narazie zagraliśmy raz (mamy nawet figurki z modeliny ) ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-03-12 08:48:23
|
|

Captain
|
Vysogotek:
[blockquote]
Ale jak chcesz to moge sie rozejrzec i popytac znajomych[/blockquote]
tak, rozejrzyj sie prosze
powodzenia ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-03-12 09:19:12
|
|

Captain
|
[blockquote]
Turek - ja mam kompedium :], kumpel kupił jakiś czas temu we wrocku za 10zł (chyba) Narazie zagraliśmy raz (mamy nawet figurki z modeliny )[/blockquote]
jakbyscie nie potrzebowali to bym kupil
najlepiej teraz albo po 10 kwietnia
bo mam kase przez 5 dni po wyplacie ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-03-12 09:21:25
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
niestety, z pewnością nie jest to na sprzedaż, dopiero zaczeliśmy grać i jesteśmy pełni zapału ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-03-12 09:26:40
|
|

Captain
|
zeby kupic mechwarriora to sie niezle naprodukowalem na allegro
2 razy sie nacialem, dopiero za 3 razem kupilem poza aukcja
uzywacie jeszcze jakichs dodatkowych materialow?
ps widziales www.neveron.com
gra online wg battletecha ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-03-12 09:36:15
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
jak naraznie mamy tylko kompedium. We wrocku zdażają się księgarnie gdzie można kupic sporo podręczników za małe pieniądze.
A tą grą online mnie zaskoczyłeś, już sie zagłębiam:)
------------
dodane- heh przytłoczyła mie spora ilość textu, na dodatek wymagaja odemnie zmiany moich ustawień internetowych, moj zapał troche się ostudził  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-03-12 09:48:01
|
|

Captain
|
[blockquote] Vas, napewno przyjmą cię do wojska ;)
[/blockquote]
Bardzo śmeiszne, bardzo
|
|
2003-03-12 13:24:50
|
|

Captain
|
[blockquote]
A tą grą online mnie zaskoczyłeś, już sie zagłębiam:)
------------
dodane- heh przytłoczyła mie spora ilość textu, na dodatek wymagaja odemnie zmiany moich ustawień internetowych, moj zapał troche się ostudził [/blockquote]
jest fajna jak sie ja obcyka - wystarczy miec nowego explodera i chodzi
ja mam 6 imperiow (na razie malych) i jak tylko ktores uzbiera kase na mecha to zaraz jakiegos kupuje, wysylam na arene i przewaznie przegrywam :-)
musisz byc tez cierpliwy bo poczatkujacy maja 5mil kasy na starcie a najtansza walka mechem na arenie to co najmniej 20mil - trzeba wiec z tydzien poczekac
gra tam nawet troche Polakow - od paru nawet juz dostalem baty ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-03-12 13:46:04
|
|

Captain
|
Wiem ze isa www.isa.pl zaczela (zacznie?) wydawac mechwarriora dark ages, ale popytam sie jeszcze o to kompendium dla ciebie.
Mam znajomych i przyjaciol w wiekszosci krakowskich sklepow z rpgami ( poza bardem i fantasty shopem to we wszystkich ), wiec wybiore sie kiedys wkrotce poogladac sobie rozne fajne rzeczy to sie popytam od razu. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-03-12 14:20:24
|
|

Lieutenant Colonel
|
Vyso...
Sprzedałeś już drugą część po amerykańsku ?
Za ile byś opylił ? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-03-14 13:49:26
|
|

Captain
|
Dzieki wielkie, wszystkim ktorzy mi pomogli!! Jakos sie odkulem, wyglada to juz troche lepiej, papcio sobie poradzil, a mama ma duuzo pacjentow.
Plakat juz leci, a z Shamanem to sie musze jakos przez maila zgadac, bo dostal paczke ostatnio, ale go nie bylo, i mam ja z powrotem, w piatek albo dostanie ja jeszcze raz, albo mu oddam kase, jak zloze 200 do piatku!
Obcy rulez!  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-03-22 19:15:28
|
|

Major
|
no! :-)
gratsy za ducha walki :)
czyli sprzedajsz te booki? :P
p.s.
dla tych, ktorzy to czyataja mam niespodzianke: o 21:55 na Polsacie leci..
...
(to dla podtrzymania klimatu )
....
...
Predator 2!!!!!!!!!! HURRAAAA!!
|
|
2003-03-22 20:48:45
|
|

Captain
|
Ide ogladac predzia.
Nie sprzedaje, a musze sie jeszcze z shamannem dogadac, bo mi glupio troche. Juz nigdy w zyciu, nie rusze swoejej kolekcji, tyle lat....chlyp. Onienie! Nastepna raza jak mnie przycisnie to reszte starych warsow i sapka sprzedam, bo to mozna pozniej bez problemu odtworzyc, a z obcym gorzej jest.. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-03-22 21:59:43
|
|

Lieutenant Colonel
|
Gratulacje chłopie!!!!!
zawsze to miło jak się sytuacja polepszy, no i dobrze, że nie zdążyłes oddać wszystkiego, tylko trochę. Jeszcze raz gratuluję !! Jesteśmy z Tobą. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-03-22 22:18:57
|
|
MODERATOR
|
[blockquote] Juz nigdy w zyciu, nie rusze swoejej kolekcji, tyle lat....chlyp. Onienie! Nastepna raza jak mnie przycisnie to reszte starych warsow i sapka sprzedam, bo to mozna pozniej bez problemu odtworzyc, a z obcym gorzej jest..[/blockquote]
Raczej. Od poczatku mowilem zastanow sie dwa razy Gratulacje stary I wyobraz sobie, ze bedzie jeszcze lepiej  
|
|
2003-03-24 18:19:19
|
|

MODERATOR
|
))
Ciesze sie, ze juz lepiej.
Btw - usilowalem ci odpisac na maila od ciebie w zwiazku z aukcja ALIEN TRILOGY ale POLSPAM czy inne gowno odbijalo moje listy... zdaje sie ze juz byl kiedys ten sam kwas w czasie korespondencji miedzy nami kiedys tam w przeszlosci... a ty nadal masz poczte na jakims gownianym serwerze :(
Tak tylko to pisze zebys nie pomyslal ze jestem burak co nie odpowiada na maile...
Pozdro
CIACHO ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-03-24 20:30:25
|
|

Captain
|
A faktycznie :p, na allegro jeszcze nie zmienilem, bo zawsze juz mam wszedzie Vysogotek@interia.pl i dziala ok. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-03-24 21:14:42
|
|
|