Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: Poprzednia  1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: <>
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Ludzie, co z wami????

Przyszła Anika i wszyscy się kurczę moderują! Nie miałbym nic przeciwko jeśli byłyby to zmiany na plus, ale te wasze nowe loga po 1: odrzucają; po 2: zupełnie tu nie pasują (dziecko???) i po 3: psują atmosferę
Homer wróć!!
2003-03-12 19:43:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

mie sie tam moje logo podoba Smile
mam je od dawna i nie mam zamiaru go zmieniac, no chyba ze wykombinuje sobie jakies logo Arizony Very HappyVery Happy:D

co do fanFilmu w innym chyba temacie to moze bysmy znowu zaczeli jakies prace, hm??? jest juz prawie kwiecien, mozecie tam obgadac na zlocie jakies szczegoly Smile
w lipcu by sie zrobilo pierwsze ujecia Smile
2003-03-12 21:11:36
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Masz cos Mefi do mojego syna?
Poczekaj 18 lat az urosnie i to sobie o tym pogadacie

:-)
2003-03-13 08:21:39
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Heheh Smile A mial to być post o zlocie Smile)) TuRek - a Twoj synek jest uroczy Smile Tak samo jak taki malutki, slodki chestbursterek RazzRazz:P

SUCHY, OGHM.. jeszcze nie ustaliłem tego z Piokiem, ale pewnie się zgodzi na takie terminy - albo 17-19 albo 25-27 kwietnia. Co wy na to ???
2003-03-13 19:04:10
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
piok

Staff Sergeant

nom, ten drugi termin bylby bardzo gut, jak nic nie nawali to bysmy was napadli w tym terminie O_o
pozdrowka
2003-03-13 20:07:48
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 621978 Odpowiedz z cytatem
anika

Corporal

[blockquote] Przyszła Anika i wszyscy się kurczę moderują! Nie miałbym nic przeciwko jeśli byłyby to zmiany na plus, ale te wasze nowe loga po 1: odrzucają; po 2: zupełnie tu nie pasują (dziecko???) i po 3: psują atmosferę
Homer wróć!![/blockquote][red]

Zaraz zaraz ... to nie moja wina !
Ja tylko się tu kilka razy wpisałam a teraz wszystko na mnie zwalasz????
A może to,że samoloty się rozbijają to też moja wina ??Wink

Do Ślązaków -tego bielskiego i opolskiego ...jakie mam szanse ,żeby od was przegrać całą serie Obcego??? [/red]
2003-03-13 21:38:48
mares
Hitman

First Lieutenant

khe khe , pogadamy zobaczymy ... Wink
chodzi Ci o wersję divx ? da się załatwić he he !!!
2003-03-13 21:59:02
anika

Corporal

[red]o taką wersje którą dam rady odtworzyć na kompie ,na DVD :d[/red]
2003-03-13 22:07:54
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

no coz, nie moge ci pomoc
2003-03-14 09:03:26
Surtsey

Lieutenant Colonel

[blockquote] [red]Czy na tym Forum ktoś odpowiada na pytania?? Skąd jesteście ??[/red][/blockquote]

Z Nowej Soli, niedaleko Zielonej Góry.

Nazwa Nowa Sól też pemnie nic Ci nie mówi ,
powiem tylko, że to taka dziura zabita dechami,
która zabiera młodym ludziom możliwość rozwoju w
szeroko pojętym tego słowa znaczeniu. Mieszka tu około 45 tysięcy ludzi, ale każdy młody, kiedy tylko może ucieka stąd gdzie pieprz rośnie.

Mój kierunek Manchester :D

Ogólnie każdy twierdzi, ze w Soli nie ma żadnych perspektyw, bezrobocie, największe w Polsce chyba,
od czasu gdy upadł zakład Dozametu. To szklana pułapka. Sad
2003-03-14 11:11:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

Turek: nic nie mam do syna, ale jego fotosik jest nie w klimacie (razi mnie też avatar maresa, ale to inna brożka)
anika - nie zwalam na Ciebie, tylko zauważam fakt, że inni pod wpływem nowych kobiet zmieniają się na gorsze
2003-03-14 21:00:39
anika

Corporal

[red]Mefisto

Widzisz ...świat jest taki ,że stale coś się zmienia .Ktoś kiedyś powiedział(napisał) "Nic dwa razy się nie zdarza,nie ma dówch podobnych nocy ,dwóch tych smych pocałunków ,dwóch tych samych spojrzeń w oczy"

Tak naprawde jest ...

Nie wiem czy to ,że inni się zmieniają jest objawem "złego" ,myśle ,że nalezy na to spojrzeć tak : mogło być gorzej ;)

Pozdrawiam cieplutko [/red]
2003-03-15 03:19:25
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Dajcie już spokój...

... o czym jest wogole mowa ?? Każdy ma logo takie jakie chce, nawet jeśli to dziecko. Nie uważam też, aby ludzie zmienili się aż tak drastycznie, tym bardziej na gorsze. Po prostu chwilowy zastój, brak 'poważnych' tematów do dyskusji spowodował lekkie rozluźnienie w postach. No bo ile można pisać o czekaniu na Extincion, Quadrology, na Alien 5 itp. Szkoda że Virus się ostanio nie udziela, ciekawy jestem, czy kombinuje coś z filmikami i tak dalej. Temat fan filmu utknął. Kolabor nie robi smartguna. Ja nie mam czasu ( i trochę chęci ) na pisanie. Suchy dostał pracę RazzRazzRazz i nie wpada tu też tak często jak kiedyś. Ale spoko - idzie wiosna, to i ludzie się ockną z tego marazmu zimowego i powinno być lepiej. I na Forum i wogóle Very HappyVery Happy
Pozdro
2003-03-15 10:49:02
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

a wlasnie ze moj syn jest w temacie - urodzil sie dzieki cesarskiemu cieciu - mozna powiedziec ze to taki maly stomach-burster

:-)

a i tak stare logo pioka (homer) bylo najlepsze
2003-03-17 09:19:46
Suchy
F161

MODERATOR

To tak gwoli przypomnienia. Juz kwiecien. Zbliza sie godzina zero Smile Kto jeszcze wyskrobie chwile czasu 26/27 kwietnia zapraszam do Lodzi Smile
2003-04-01 20:43:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Pozostal rowno tydzien do przedZLOTU Smile
Na dzien dzisiejszy bede ja, "mlody suchy"Wink, Oghm, Rogue, Piok, Vys(90%). Ktos jeszcze sie dopisuje? Hicks?
2003-04-18 08:31:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Racja
2003-04-18 10:22:44
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Ok. Zostało .. trzy - cztery dni do przedZLOTU kwietniowego. Najwyższy czas by mniej wiecej ustalić, co będziemy w podczas niego robić. Vys, Piok, co wy na to ?? Mam na myśli.. no wiecie co... Kurcze, nie umiem sie wysłowić nawet RazzRazzRazz Chodzi o to, czy brać coś do Łodzi... no nie wiem.. kredki, mazaki, gadżety (Razz) itp. Brać jakieś szkice, rysunki, modele ?? Jakieś plany ?? Hę ???
Pozdro
2003-04-21 13:27:40
Oghm

Private First Class

Jak dla mnie to wez tylko szkice o ktorych rozmawialismy, materialy o obcym na vhs(procz filmow) i oczywiscie siebie... No i nie zapominajcie o drobnych funduszach na magiczne srodki:)
2003-04-21 18:18:07
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Hehe w moim przypadku będą to naprawde drobne środki SmileSmileSmile I tak pożyczam całą kasę.. heheh no ale przyjadę.
Pozdro
2003-04-22 17:14:16
Strona: Poprzednia  1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu