Autor |
Temat: Tematy są dla inteligentnych... |
MODERATOR
|
No dorzuce pare swoich groszy
- w ALIEN dodalbym wyciete sceny. I rzeczywiscie zmienilbym ten kiczowy wybuch nostromo na koncu. Poza tym rewelacja
- W ALIENS w sumie nie zminilbym nic, bo wyciete sceny sa wmontowane w Director's Cut, a to jedyna wersja ktora posiadam
- W ALIEN3 NIE ZMIENILBYM NIC. JEST ZAJEBISTY I WYMIATA. Poza tym jak bedzie dostepny director's cut to beda juz dwie czesci mojej ulubionej czesci sagi
- Z ALIEN R. trzebaby wywalic glupie teksty Johnerai i czesc idiotycznych tekstow Ripley, kaleke na wozku i newborna. Zmienilbym kolorystyke filmu, bo odczucia sa takie jakbym ogladal X-MEN, poprostu zbyt kolorowo! Powinni troche mniej pokazywac obcych i zminic ich odglosy. Co to mialo byc? Co to za porykiwania? Oprocz tego powinni zmienic jeszcze... ehhhhhhh
No. To na tyle.
|
|
2003-05-03 10:54:09
|
|

Captain
|
Jak tak teraz o tym myśle to w Alienie jedna scena mnie troszke drazni, pamietacie kiedy alien podchodził do Lambert z wyciagnietymi rękami..takei to troche....ten alien był..no w każdym razie marny kostium ;)
A w Aliens na serio nie zabilabym Vasquez!!!!
Jakim prawem ja zabili?!?! Bestie wredne wrrrr
I zgadzam sie z Suchym ze Alien3 jest zaj....ten tego Oszczednosć wszystkeigo jest w tym filmie ogromnym plusem jak dla mnie, a w A:R przesadzili z tym "wszystkim", człowiek skupiał sie na głupawych gadzetach rodem ze Star Treka a nie na akcji...duzy bład.
|
|
2003-05-03 11:39:36
|
|

Major
|
a ja w alien nie zmienilbym nic. dlatego ze jak na tamte czasy zrobic cos takiego bylo po prostu sztuka, poza tym gdyby nie wady film nie bylby tak dobry :)
to samo z dwojka. film wypadl miodnie i jest zajebisty. nie ma takiego klimatu jak jedynka, ale tutaj klimat zastapiono efektami co mnie troche poiceszylo :)
trojka nie jest zla... w sumie ten film jest jakby tylko dla zagorzalych fanow. dla tych ,ktorzy chca widziec ostateczne depresje porucznikowej Ripley i cooporacje obych z ludzmi trojka nie jest taka zla, ale jest o niebo lepsza od czworki, ktora jest kompletna kicha.
na miejscu 20th century jedyna poprawka jaka bym wykonal w czworce jest skasowanie i wymazanie tej dupnej produkcji z filmografii o obcym
|
|
2003-05-03 18:23:32
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
podbisuje się pod słowami Kolabora.
A co było tak koszmarnego w tej produkcji o Obcym ? ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-05-04 08:16:38
|
|
|