Autor |
Temat: ZLOT kwietniowy, ZLOT wakacyjny, ZLOT oficjalny |

Lieutenant Colonel
|
Oghm heheh Postawimy wszystkim Paniom i nam zostanie zlizywanie ściekającej nam śliny A propos - miesiąc wcześniej będę miał urodziny Skoro już tak sobie stwiamy, to może i mi postawicie koledzy i koleżanko ? :D
Kto może w chwili obecnej potwierdzić choćby na 50 % że przyjedzie do Łodzi. Niech się zastanowi, czy na wielkanoc nie ma jakichś egzaminów. Usprawiedliwione (!!!) będą jedynie POWAŻNE sprawy, w stylu śmierć kogoś z rodziny, i egzaminy. Nie dopuszczam do siebie myśli, że ktoś może nie przyjechać, bo nie ma kasy na bilet. W ciągu dwóch miesięcy można uzbierać kupe kasy, odkładając choćby złotówkę dziennie, a nawet mniej. Nie toleruję także stwierdzeń w stylu "nie mam czasu, muszę się uczyć, bo za trzy tygodnie mam: sesję, maturę, whatever". Dwa dni w skali roku można poświęcić na coś tak ważnego.
Ewentualnie jednej osobie będę mógł pożyczyć kasę na przejazd. Postarajmy się, aby każdy miał jakiś wkład w zlot. Jeśli ktoś nie będzie miał kasy na bilet w drogę powrotną, to się składamy, żeby tylko mógł przyjechać. Jeśli nikt nie ma - robimy nalot na Bank. Pomagając sobie, jakoś się z tym uporamy, a wspomnienia zostaną na całe życie...
Jestem mile zaskoczony odezwą Czekam jeszcze na opinie Ciacha, Pioka, Kolabora no i tych którzy się nie wypowiedzieli... TOMEXX, wróciłeś, więc może się piszesz ?? Pogadam z Kabukim.. :)
Vasq, Piok i ja jesteśmy mniej więcej z okolic ( Rzeszowa ), możemy zjawić się razem Vasq jakby co, to piszesz się na wspólną podróż to Łodzi?? Będziesz miała bezpieczną podróż  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-02-11 13:52:18
|
|

Major
|
moja opinia jest pozytwna, ale jestem troche zazdrosny- w koncu to ja organizowalem zawsze zloty... no wiecie, taka tesknota do starych czasow...
poza tym jesli zlot odbydlby by sie naprawde w Lodzi (na co mam nadzieje) to moze Suchy zaprowadzilby mnie do Alien Tattoo? gdybym mial kaske, to moze bym sobie cos wytatuowal :smile2:
jesli jednak lodz by nie wypalila z kinem- ja organizuje w Wawce :D
no i mam nadzieje, ze w Lodzi maja jobole Arizona? :D
AVE
Kolabor the niedoceniony organizator-strateg
|
|
2003-02-11 16:27:42
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Cytryna
Byłem dzisiaj w Cytrynie i ZGODZILI SIĘ. Powiedzieli że nie ma problemu jeżeli chcielibyśmy oglądać wszystkie części na DVD. Mają projektor podłączony do komputera z napędem w tym formacie (jakby się zgodzili to moglibyśmy zainstalować kodeki DViX i puścić dokument o pierwszej części z napisami).
Jest jednakowoż jeden problem. Dano mi numer do kierownika tego zacnego i krzewiącego kulturę pod każdą postacią miejsca. Nasza pogadanka była krótka facet powiedział nie ma sprawy. Problem w tym że ja mu nic konkretnego nie powiedziałem a on w zamian nie chciał gadać o cenie  :(
Stanęło na tym że jak będę wiedział coś konkretnego to mam z nim pogadać. I tutaj już musimy wspólnie coś ustalić. Kiedy, ile osób, jak długo itp. To wszystko jak to on określił "jest ważne". Ale to wszystko musi być pewne. ____________________________________
|
|
2003-02-11 17:12:38
|
|

Captain
|
[green]Vasq, Piok i ja jesteśmy mniej więcej z okolic ( Rzeszowa ), możemy zjawić się razem Vasq jakby co, to piszesz się na wspólną podróż to Łodzi?? Będziesz miała bezpieczną podróż [/green]
No właśnie miałam taka cichą nadzieje ze jakby juz to sie z wami zabiorę...tak samej to trochę kusić los a moje bicepsy ...no cóż jeszcze musze nad nimi popracować
|
|
2003-02-11 17:47:45
|
|

Lieutenant Colonel
|
Kolabor .. heh hehe organizowałeś zloty I jak wypadły ilościowo ?? Wiem, wiem liczy się jakość A tak na poważnie - ja niczego nie organizuję, tylko dałem impuls. Gdybym był z Łodzi, wtedy bym coś motał.
Vasq - no to uzgodnione.
Hicks - powinniśmy ustalić pewne szczegóły do miesiąca, tj. do marca aby coś już wiedzieć. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że na bank będę w kwietniu - opchnąłem dziś rysuneczek za pół bani, resztę dożebram
Reszta ?? Ktoś już coś może powiedzieć ?? ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-02-12 14:14:54
|
|

Staff Sergeant
|
jak tylko, beda srodki i czas ku temu, to ja bardzo chetnie sie stawie na zlocie  ____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2003-02-12 15:39:14
|
|
MODERATOR
|
Jako ze jestem z Lodzi to dopasuje sie do kazdego terminu jaki wymysli Hicks z kolesiem z Cytryny Ma sie rozumiec ze zlot bedzie w dni typu sobota/niedziela
|
|
2003-02-12 18:00:45
|
|

Lieutenant Colonel
|
Co do dni ...
... faktycznie wydaje się, że sobota i niedziela byłyby najlepsze, ale jeśli chodzi o tych dojeżdżających, to nie wiem czy w niedzielę nie ma gorszych połączeń z poszczególnymi miastami i powrót mógłby być utrudniony .. ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-02-14 18:23:30
|
|
MODERATOR
|
Bo ja wiem czy utrudniony? Przeciez bedzie napewno kilka pociagow/busow odjerzdzajacych w niedziele. Nikogo nie zostawimy samego Pozatym inne dni odpadaja, zlot MUSI byc w dni sobota/niedziela.
|
|
2003-02-16 19:16:33
|
|
|